Огради

Изглед: Списъчен Табличен
Покажи:
Ред:

Ние, от фирма Евроматика, произвеждаме метални огради от електрозаварена мрежа (оградни пана) и метални кухи и плътни профили. Оградната система, която предлагаме, е тип модулна система и е изградена от електрозаварени горещо галванизирани стоманени телове с различна дебелина в зависимост от нуждите на клиента. Металните огради са покрити с прахово-полиестерно покритие, което спомага за създаването на добър естетичен вид. Цветовете на оградите могат да бъдат разнообразни в зависимост от желанията на клиента. Оградите могат да бъдат направени, както от плътни метални профили, така и от кухи метални профили, като плътните придават повече стабилност и са по-издръжливи и дълготрайни.

Изработката на оградните пана се изработва изцяло спрямо поръчката на клиента като започнем от нейната дължина, тъй като площта, която трябва да бъде оградена е разнообразна по размери. Създава се модулна система от метални профили, които се заваряват, така че да бъдат наистина стабилни на местата, където са поставени. Те трябва да издържат на силен натиск, да не се деформират и да запазят своята цялост. Извършва се точково заваряване, което придава стабилност на оградната система. Друг съществен момент е самия дизайн на оградата. Тук ние също сме склонни да се съобразим с индивидуалните нужди на клиента. Генералната ни цел е да се получи краен продукт, който максимално да кореспондира с неговите очаквания. Дизайнът за една ограда на предприятие е желателно да бъде изчистен и да е оцветен в непретенциозен цвят, който да се синхронизира с работната обстановка.

Съвсем различен е случаят, когато говорим за ограда, която да е на личен имот за живеене. Там са допустими доста по-разнообразни решения. Може да се приложат и по-нетрадиционни дизайни, ако целта е да се постигнат леки нотки на екстравагантност или провокативност. Разбира се, и тук изчистените варианти са на почит, но основното нещо е желанието на клиента. Ние се стараем максимално да отразим неговия светоглед и индивидуалност, започвайки от начина, по който правим дадената ограда, тъй като това не е просто ограда, а целта е да представим в материализиран вид неговия вкус и желания.

Съществен психологически момент при бизнес отношения продавач – клиент е продавачът максимално да опознае клиента, за да му предложи това, което наистина ще го удовлетвори. За нас е важно да предлагаме продукти, които са с високо качество, дълъг срок на годност, които са трайни и издържат на големи температурни амплитуди и се характеризират с разнообразен дизайн, за да се постигне и индивидуален подход към клиента, той да се почувства значим, удовлетворен и неговото доверие в нас да бъде оправдано.

Ние ще ви съдействаме с всичко, от каквото имате нужда. За нас желанията на клиентите са основен и базов момент в определянето на поръчката и всички детайли към нея.