ᐉ Огради за двор, градина и къща на топ цени, зелени градински модели ограда — Евроматика

Огради

Покажи:
Подредба:

Ние, от Евроматика, произвеждаме метални огради за къщи и дворове на цени, достъпни за родния потребител. Оградите се изработват от електрозаварена мрежа (оградни пана) и метални кухи и плътни профили. Оградната конструкция, която предлагаме, е тип модулна система, изградена от електрозаварени горещо галванизирани стоманени телове с различна дебелина в зависимост от нуждите на клиента.

Индивидуално решение за всяко дворно пространство

Продукцията ни включва както напълно готови външни дворни огради, така и съоръжения, изготвени съобразно желанията, изискванията и дори по дизайн на поръчителя. По този начин целим да предоставим идеалната оградна конструкция, съответстваща не само визуално, но и функционално на конкретното дворно място.

Взема се предвид предназначението на дворното пространство. Имаме готовност да изработим ограда за двор на конкурентна цена, независимо дали моделът включва само пешеходна врата или и портал за преминаване на моторни превозни средства, какъвто е особено нужен в промишлени зони.

Проектираните от нашата компания огради за двор и градина са не само изгодни като цена, но и изключително устойчиви на всякакви механични и атмосферни въздействия. Изборът на материали, наред с прецизния технологичен процес на изработка правят нашата продукция идеалната и максимално рентабилна инвестиция за частни и корпоративни клиенти.

Какво отличава нашата продукция от тази на други производители?

Металните ни градински огради са покрити с прахово-полиестерно покритие, което спомага за създаването на добър естетичен вид на дворното пространство. Цветовете на металните профили могат да бъдат разнообразни в зависимост от желанията на отделните клиенти.

Изработваме едни от най-атрактивните дворни зелени огради, притежаващи свойството да се сливат със зеленината на откритото пространство. Това означава, че ще имате максимална защита и неприкосновеност, без в същото време да изпитвате усещане за ограниченост. Оградните пана и другите видове конструкции се боядисват в цвят избран от потребителя.

Оградите могат да бъдат направени, както от плътни, така и от кухи метални профили. Плътните придават повече стабилност и са по-издръжливи и дълготрайни. Препоръчваме ги за места с по-строг режим на преминаване и достъп – производствени предприятия, складови бази и т.н. Използвани като външни огради на къщи, кухият профил е едно удачно и рентабилно решение.

Изработката на оградните пана се изпълнява изцяло спрямо клиентската поръчка, като започнем от нейната дължина, тъй като площта, която трябва да бъде оградена е разнообразна по размер и геометрия. Създава се модулна система от метални профили, които се заваряват, за да бъдат наистина стабилни на местата, където са поставени.

Нашите огради за къща и градина са на супер изгодни цени, но направени така, че да издържат на силен натиск, да не се деформират и да запазят своята цялост. Извършва се точково заваряване, което придава стабилност на оградната система. Друг съществен момент е самия дизайн на огражденията. Тук също сме склонни да се съобразим с индивидуалните изисквания на клиентите.

Генералната ни цел е да се получи краен продукт, който максимално да кореспондира с потребителските очаквания. Дизайнът на оградата на предприятие е желателно да бъде изчистен, а конструкцията да е оцветена в непретенциозен цвят, който да се синхронизира с работната обстановка.

Съвсем различен е случаят, когато говорим за градинска дворна ограда в личен имот – вила или еднофамилна къща. Там са допустими доста по-разнообразни решения. Може да се приложат и по-нетрадиционни дизайни, ако целта е да се постигнат леки нотки на екстравагантност и провокативност. И тук изчистените варианти са на почит, но водещ фактор е желанието на клиента.

Ние се стараем максимално да отразим неговия светоглед и индивидуалност, започвайки от начина, по който правим всеки отделен проект. Не само за поръчителя, но и за нас самите това не е просто поредната зелена ограда на къща, а изражение в материализиран вид на неговия вкус и желания.

Съществен психологически момент при бизнес отношения продавач – клиент е продавачът максимално да опознае клиента, за да му предложи това, което наистина ще го удовлетвори. За нас е важно да предлагаме продукти, които са с високо качество, дълъг срок на експлоатация и способни да издържат на големи температурни амплитуди.

Оградите ни за дворове и градини се отличават с разнообразния си дизайн. Огромният ни асортимент от дизайни и цветове на покритието цели да се постигне индивидуален подход към всеки отделен клиент, така че той да се почувства значим, удовлетворен и неговото доверие в нас да бъде оправдано.

Имаме готовност да ви съдействаме с всичко, от което имате нужда, включително с монтаж на поръчаното от вас съоръжение. За нас желанията на клиентите са водещ и базов момент в определянето на поръчката и всички детайли към нея.

✅ Готови или персонализирани решения за ограждане на дворни пространства предлагате❓

И двете. Клиентите ни могат да закупят стандартна ограда, отговаряща на площта и топографията на дворното им пространство, както и да поръчат изработка на нестандартно по размер и форма съоръжение. И в двата случая характеристиките на оградата ще отговарят на най-високите им очаквания за качество, естетическа стойност и функционалност. По желание на клиента можем да добавим към оградата портал за преминаване на МПС с допълнителна пешеходна врата, както и много други модификации.

✅ Каква е разликата между прахово нанесеното покритие и боядисването❓

Праховото покритие използва фин прах от полиестер, нанесен върху поцинкован метал, използвайки усъвършенствано електронно оборудване и загрят до висока температура (400 градуса +), което позволява на полиестера да се разтопи и образува непрекъснато покритие върху метала. Това покритие образува уплътнение около метала, което не позволява корозивни материали да достигнат до метала и е много по-силно от боята. С времето боята ще избледнее и ще се излющи, позволявайки на метала да бъде изложен на корозионните елементи.

✅ Защо оградите от поцинкован метал са по-добри от непоцинкованите❓

Поцинкованият метал позволява създаването на продукт, който е обвит в слоеве цинк, който има капацитета да не позволи на ръждата да атакува метала. За качествено дълготрайно ограждение, поцинкованата стомана е основен компонент на производството. Без поцинковане, металът ще ръждясва бързо и няма да има дълготраен и устойчив завършек.