Добре дошли! Влезте или създайте нов профил!

Монтаж на индустриални врати

Монтаж на индустриални вратиНаред с изработката, ние от Евроматика ви предлагаме и монтаж на всички видове индустриални врати. Монтирането на едно толкова крупно и важно съоръжение е задача за професионалистите. Докато частните ни клиенти могат да си позволят да рискуват, то за представителите на бизнеса това е немислимо.

Можем да изработим индустриална врата с различен метод на движение на крилото по индивидуални размери. Вратите ни са подходящи за складове, монтажни и производствени цехове, а също и за големи обществени сгради и промишлени предприятия. Като метод на отваряне биват – секционни, ролетни и портални. Всеки тип предполага различен начин на монтиране.

Защо ви е нужна професионалната ни помощ?

Представителите на родната индустрия задължително трябва да поверят монтажа в ръцете на лицензирана фирма, каквато е нашата. Тъй като големите обществени сгради и производствени предприятия се изграждат под засилен надзор, е практически и теоретично невъзможно с монтирането на металните врати да се заемат лица без професионална акредитация.

Нашата помощ, включваща монтаж на индустриални врати ви е нужна, за да сте спокойни, че са спазени всички изисквания и мерки за безопасност. Зле монтираната индустриална врата създава предпоставки за инциденти, предполагащи големи материални загуби и дори човешки жертви. Не бива да рискувате живота и здравето на своето служители и посетители, възлагайки операцията на случайни лица и монтажни екипи.

ИМАТЕ НУЖДА ОТ ПРОФЕСИОНАЛЕН МОНТАЖ НА ИНДУСТРИАЛНИ ВРАТИ?СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

Какво ви предлагаме?

На първо място, ние предлагаме монтаж на всички видове индустриални врати на територията на цялата страна. Това означава, че независимо в коя точка на България се намира вашата фабрика, склад, търговска или административна сграда, ние ще дойдем на място, за да доставим и монтираме вратата.

Желателно е да се свържете с нашата компания преди да спрете вниманието си на конкретен модел. Често поради погрешен избор на отварянето на дадена врата, се понижава функционалността на помещението, което тя затваря. Ролетните и секционните врати са най-предпочитани, тъй като не отнемат от свободното пространство във и пред помещението.

Характерни за различните типове съоръжения са монтажните възможности. Така например ролетките позволяват монтаж от вътрешната и от външната част на светлия отвор. По този начин е възможно да се използва помещението в пълния му капацитет. Моделите, отварящи се на секции могат да се монтират единствено от вътрешната част на светлия отвор.

Тъй като вратите тип индустриални по правило са с по-голям размер и по-тежки, за тяхното по-лесно и удобно управление е нужно да се добави автоматично задвижване. Ние сме директен вносител на автоматиката на италианската марка LIFE Home Integration. Готови сме да монтираме и автоматичното задвижване, нужно на вашата врата.

Всяко съоръжение, изработено и монтирано от нас се предлага с гаранция и прилежащите сертификати за качество. Гаранционният период на вратата и автоматиката е значително по-дълъг, което ви дава нужното спокойствие, че сте избрали правилно изпълнителя на проекта. Всички компоненти, необходими за изпълнение на монтажната процедура са също предоставени от нас и включени в цената.