Добре дошли! Влезте или създайте нов профил!

Монтаж на гаражни врати

Монтаж на гаражни врати На Евроматика можете да разчитате както за изработка, така и за монтаж на висококачествени гаражни врати. Произвеждаме богата гама гаражни врати – ролетни, секционни и тип летящо крило, като всяка разновидност има специфичен начин на монтиране. От качествено изпълнения монтаж зависи не само дългосрочната експлоатация, но и безпроблемната работа на вратата на вашия гараж.

Защо да поверите на нас тази сложна задача?

Монтажът на вратите за гараж от различните разновидности е максимално опростен, но въпреки това има специфични изисквания относно монтирането, които единствено специалистите знаят. Монтажните ни екипи са изградени от доказани професионалисти с дългогодишен опит, което им позволява да действат бързо и прецизно, съобразно всички мерки за безопасност.

Така например, е важно да знаете, че при монтажа се взема предвид формата и големината на светлия отвор. В зависимост от това дали тя е правоъгълна, скосена, със сегментов или дъгообразен свод, се взема решение по какъв начин да бъде монтирано съоръжението, така че да не се отнема от вътрешното пространство и затруднява работата на вратата.

Когато вратата е окомплектована с автоматично задвижване, то се монтира извън облицовката на намотаващия вал. Това позволява по-лесната му поддръжка. Ако липсва вградена защита, е възможно да се добави допълнителна защита на затварящия кант. При монтаж на нашите гаражни врати се съобразяваме с предпочитанията на клиента. Автоматичното управление може да се монтира по избор към лявата или дясна хоризонтална направляваща релса.

Сред големия брой причини да поверите на нас монтажа на гаражното съоръжение, е способността ни да действаме адекватно в проблемни ситуации. Доставяме вратите, изработени от нашата компания окомплектовани с всички крепежни елементи и материали, нужни за прецизно и качествено монтиране.

ИМАТЕ НУЖДА ОТ ПРОФЕСИОНАЛЕН МОНТАЖ НА ГАРАЖНИ ВРАТИ?СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

При монтирането на секционни врати могат да възникнат редица проблемни ситуации, за които ние сме подготвени. В някои случаи използваме специално разработен анкер, който би могъл да послужи като универсално средство за странично фиксиране на касата. Самата конструкция на вратите ни осигурява гъвкава компенсация на наличните неравности по стените.

Друго, с което направеният от нас монтаж на всички видове гаражни врати ще ви помогне, е да спестите средства. Ако приемем, че сте закупили изгоден модел, който обаче не отговаря на размера на светлия отвор на вашето помещение, ние ще ви предложим лесни и бързи решения, които няма да оскъпят по никакъв начин вашия проект.

Разполагаме със специално разработени бленди за модернизация, предназначени да компенсират страничното разстояние и откъм щурца. Този подход се прилага, когато врата със стандартен размер се монтира в гараж с нестандартен отвор, както и при повреждане на зидарията в процес на демонтиране на старата врата в гаража.

Доверете се на нашия опит, коректност и комуникативност, за да получите краен продукт с високо европейско качество. Така ще ви бъде не само лесно, но и изключително приятно да го използвате ежедневно. Свържете се с нас още сега или използвайте формата за контакт в сайта ни, за да отправите своите въпроси.