Добре дошли! Влезте или създайте нов профил!

Монтаж на автоматика за врати и бариери

Монтаж на автоматика за врати и бариериНие от Евроматика сме лидер на родния пазар в производството на метални врати от различен тип – дворни, гаражни и индустриални. За по-лесното им управление, и за повишаване сигурността и безопасността при тяхното използване, е препоръчително да се монтира допълнително задвижване - автоматика.

Освен изработка, компанията ни предлага и монтаж на автоматика за вратите, изработени и предоставени от нас. Възможно е да се заемем и с автоматизиране на вече влезли в експлоатация съоръжения. Услугата включва оглед на място, за да се прецени с точност вида и капацитета на задвижването, което ще бъде подходящо за вашето съоръжение.

Автоматизираните врати, когато процедурата по монтаж е изпълнена от нас, имат изключително дълъг и безпроблемен работен живот. Те, също така са максимално обезопасени срещу инциденти, включително против прещипване на пръстите. За да гарантираме дълъг експлоатационен период на автоматичната ви врата, използваме единствено продукти на доказан лидер в своята област – италианската компания Life Home Integration.

Предимства

Предимствата на автоматичните оператори за врати на италианската компания са безброй. Богатият асортимент от разнородни продукти позволява да се постигне напълно автоматизиран процес на отваряне и затваряне на всички видове метални врати и портали – двукрили, плъзгащи, тип летящо крило, ролетни, секционни и др.

Life Home Integration предлага огромен брой разработки, съобразени с движението на крилата на вратите от различен тип. Характерни за високия клас автоматика на марката са ниската консумация на енергия и ниското ниво на шум. Това я прави приложима не само в частни имоти и индустриални зони, но и за места със специален статут, като болници, училища и държавни учреждения.

ИМАТЕ НУЖДА ОТ ПРОФЕСИОНАЛЕН МОНТАЖ НА АВТОМАТИКА ЗА ВРАТИ И БАРИЕРИ?СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

Автоматичните системи позволяват различен начин на монтиране, в зависимост от особеностите на терена и параметрите на вратата. Възможен е и подземен монтаж. Задвижването за дворни и гаражни врати може да работи съвместно с различни видове системи за контрол на достъпа, както и да бъде оборудвано с аварийно захранване, осигуряващо непрекъсната работа при прекъсване на електричеството.

Автоматизиране на процесите на управление на паркинг зони

Сред дейностите на нашата компания е и монтаж на автоматика за паркинг бариери. Този тип съоръжения се нуждаят не по-малко от система за тяхното автоматично задвижване. Автоматизирането на пропускателния режим в даден обект позволява да се намалят средствата, нужни за използване на охранители или оператори на бариерите.

Интелигентните автоматични системи, внедрени от нас, ви гарантират бързо преминаване на автомобилите в защитената зона, както и прецизно управление на трафика с възможност за максимална отчетност на приходите за местата с платен парко престой. Автоматизацията за пътни бариери Supra е още едно иновативно предложение от LIFE Home Integration, изграденo от електромеханични задвижващи механизми.

В зависимост от нуждите и дейността на различните обекти, е възможен допълнителен монтаж на електронни идентификационни устройства, обезпечаващи преминаването посредством електронни RIFD карти, с въвеждане на код и с дистанционно управление. Всяка бариера подлежи на оборудване със система за автотаксуване.