Добре дошли! Влезте или създайте нов профил!

Велкро гривна с EM4100 (125 KHz) чип за достъп Yli

Код на продукта: IDT-4006
Наличност: няма
9.60лв. с ДДС
Без ДДС: 8.00лв.

Телефон за поръчки

0888 817 933

- ИЛИ -

0887 488 800

ГАРАНТИРАНО ВИСОКО КАЧЕСТВО

БЪРЗА ДОСТАВКА ЗА БЪЛГАРИЯ

ВЪМОЖНОСТ ЗА ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА

КОНСУЛТАЦИЯ С НАШ СЪТРУДНИК

Велкро гривна с EM4100 (125 KHz) чип за достъп Yli
Велкро гривна с ЕМ4100 (12KHz) чип за достъп Yli

ХАРАКТЕРИСТИКИ:

  • Водоустойчива (може да се носи на басейн)
  • Цветове: жълт, син, червен, зелен

Велкро гривната с EM4100 (12KHz) Yli чип за достъп е идентификационно устройство за носене на китката, което съчетава удобството с функционалността на RFID (радиочестотна идентификация) в системите за контрол на достъпа. EM4100 е широко разпространен тип RFID чип, работещ на честота от 125 kHz. Гривната е продукт на Yli Electronic – водещ производител на системи за контрол на достъпа.

Принцип на работа

Принципът на работа на тази велкро гривна е базиран на RFID технологията. Чипът EM4100 съдържа уникален идентификационен номер, който може да бъде прочетен безжично, когато е в непосредствена близост до RFID четец. Велкро лентата позволява гривната да бъде лесно закрепена около китката, което я прави практична и подлежаща на регулиране.

Технологията RFID позволява сигурна и ефективна идентификация без необходимост от физически контакт. Когато човек, носещ велкро гривната, се приближи до четящо устройство, RFID четецът изпраща сигнал, който активира чипа EM4100.

След това чипът предава своя уникален идентификационен номер на четеца, който проверява оторизацията за достъп на лицето въз основа на съхранената информация в системата. Ако ID съвпада с оторизиран потребител, системата за контрол на достъпа разрешава влизане или изпълнява определената функция.

Приложение

RFID гривните с чип обикновено се използват в ситуации, когато контролът на достъпа без ръце или удобството при контрол на достъпа е от съществено значение. Примерите за приложение на този ефектен и удобен идентификатор включват:

  • Събития и концерти. Посетителите могат да носят такива гривни за безпроблемно влизане и идентификация на концерти, фестивали или конференции;
  • Достъп до работното място. Компаниите използват такива системи за сигурен достъп до офиси, лаборатории или зони с ограничен достъп, като гарантират, че само оторизиран персонал може да премине в охраняваната територия;
  • Здравни заведения: Болниците и клиниките могат да внедрят тези гривни за персонала за осигуряване на достъп до определени зони, като гарантират поверителност и сигурност.

Дизайнът с велкро добавя удобство за потребителя, позволявайки лесно регулиране и удобно носене на гривната. Като цяло, гривните с чип за достъп EM4100 Yli предоставят удобно и сигурно решение при различни сценарии за контрол на достъпа.