Добре дошли! Влезте или създайте нов профил!

Силиконова RFID гривна за достъп Euromatica IDT-4001EM

Код на продукта: IDT-4001EM
Наличност: няма
8.40лв. с ДДС
Без ДДС: 7.00лв.

Телефон за поръчки

0888 817 933

- ИЛИ -

0887 488 800

ГАРАНТИРАНО ВИСОКО КАЧЕСТВО

БЪРЗА ДОСТАВКА ЗА БЪЛГАРИЯ

ВЪМОЖНОСТ ЗА ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА

КОНСУЛТАЦИЯ С НАШ СЪТРУДНИК

Силиконова RFID гривна за достъп Euromatica IDT-4001EM. Гривната е водоустойчива. Приложения като достъп до басейна или фитнес са отлични.

СЪВМЕСТИМИ ПРИЛОЖЕНИЯ:  контрол на достъпа, електронен график, билета, идентификация на кампуса, системи за лоялност, събиране на данъци и др. Предлага се в различни цветове.

Наред с богата гама системи за контрол на достъпа, Евроматика ви предлага и нужните за тяхното използване консумативи и аксесоари. Един важен и полезен идентификатор е тази Силиконова RFID гривна за достъп на Euromatica, модел IDT-4001EM. Моделът се предлага в различни цветове и в неограничени количества.

Предназначение и свойства

Гривната е един чудесен еквивалент на конвенционалните средства за физическа идентификация – карти, електронни ключове и шифрови комбинации. Тя улеснява значително преминаването, тъй като се спестява времето нужно за намиране на средството за оторизация сред другите лични вещи. Бивайки носена на ръката, гривната трудно може да бъде изгубена, забравена или открадната.

Всяка от гривните осъществява безконтактна радио честотна комуникация с приемащото устройство на контролния панел на съответната система за контрол на достъпа. Вграденият в аксесоара чип носи уникална, неповтаряща се с други устройства информация. Гривните не могат да бъдат използвани извън съоръженията, за чието управление са програмирани.

Възможните големини, в които могат да се поръчат са ф 55 и 65мм. Еластичността на силикона ги прави съвместими в широки граници. Липсата на закопчаване предотвратява загубата, заради неволно откопчаване на изделието. Спокойно можете да се къпете и плувате, докато носите силиконовата гривна за достъп. Нейната водоустойчивост е гарантирана.

Контролът на достъпа се осъществява посредством packing low-frequency chip(125KHz): EM4001, с разстояние на отчитане от 5 до 8см. Устойчивост в широк температурен интервал от – 30 до + 75 градуса Целзий. Унисекс всесезонно решение за улеснение на потребителите при преминаване в охранявани зони, използващи RIFD четящи устройства.

Гривните намират широко приложение в сгради и обекти с търговско и социално предназначение. Особено подходящо средство за идентификация във фитнес зали, клубове, хотелски комплекси, болници, обществени басейни и др. Съвместимите приложения на тази технология включват: контрол на достъпа, електронен график, абонаментно предплащане, идентификация на кампуса, системи за лоялност, събиране на данъци и др.

Всяка гривна може да се персонализира с отпечатване на имена, инициали, монограми и т.н.