Добре дошли! Влезте или създайте нов профил!

Силиконова гривна с EM4100 (125KHz) чип за достъп Yli

Код на продукта: IDT-4009
Наличност: В наличност
6.00лв. с ДДС
Без ДДС: 5.00лв.
Кол-во:

Телефон за поръчки

0888 817 933

- ИЛИ -

0887 488 800

ГАРАНТИРАНО ВИСОКО КАЧЕСТВО

БЪРЗА ДОСТАВКА ЗА БЪЛГАРИЯ

ВЪМОЖНОСТ ЗА ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА

КОНСУЛТАЦИЯ С НАШ СЪТРУДНИК

Силиконова гривна с EM4100 (125KHz) чип за достъп
Силиконова гривна с EM4100 (125KHz) чип за достъп.

ХАРАКТЕРИСТИКИ:

  • Водоустойчива (може да се носи на басейн)
  • Цветове: жълт, син, червен, зелен, черен

Силиконовата гривна с чип за достъп YLI EM4100 е удобен за използване електронен идентификатор. Използва се най-често като входен билет за различни мероприятия - фитнес центрове, аквапаркове, за идентификация на посетители, като метод за вътрешно плащане на услуги, градски транспорт и др. Гривните се предлагат в различни цветове и размери, което ви позволява да изберете най-доброто решение за вашия обект.

Характеристики и свойства на гривните с чип Yli

Силиконовите гривни на марката Yli са изработени от хипоалергичен силикон. Материалът е предназначен за многократна употреба, доказан като супер издръжлив и подходящ за носене 24/7. Чипът е вграден в основата на гривната, където е защитен от влага, прах, драскотини и други повреди.

Гривните за достъп показват RFID технологията в действие. Във всеки продукт е вграден чип, който ви позволява да извършвате необходимите операции без контакт, само като движите ръката си в обхвата на действие на четеца. RFID технологията се основава на радиочестотни вълни с обсег 125KHz при конкретния модел.

Системата за контрол на достъпа, използваща силиконова гривна като средство за идентификация, се състои от четец, антена и чип. Информацията, интегрирана в чипа на гривната, се улавя и предава на четеца, което дава възможност да се идентифицират хора за секунди и да се извърши конкретно действие, например отключване на врата или плащане на такса.

Красота и практичност

В аксесоарите от този модел са вградени чипове с диапазон: LF (125 kHz). Колкото по-голям е обхватът, толкова по-голям е радиусът на използване на гривната. Например, за да се прочете информацията от UHF чип, не е нужно да се приближавате - достатъчно е разстояние от три метра.

Силиконовата гривна с EM4100 чип е предназначена за многократна употреба. Тя е с ергономична форма, удобна за носене на ръката, а също така е водоустойчива, устойчива на резки промени в температурата, вятър и дъжд. Работната температура варира от минус 35 до плюс 220 градуса по Целзий. Полигоналният дизайн изглежда стилно. Продуктът може да бъде закупен в жълт, син, червен, зелен и черен цвят.

Бърза поръчка

Силиконова гривна с EM4100 (125KHz) чип за достъп Yli × 1 бр.

Цена: 6.00лв.