Добре дошли! Влезте или създайте нов профил!

RFID антиметален етикет Euromatica ACM-UHF-M

Код на продукта: ACM-UHF-M
Наличност: В наличност
8.40лв. с ДДС
Без ДДС: 7.00лв.
Кол-во:

Телефон за поръчки

0888 817 933

- ИЛИ -

0887 488 800

ГАРАНТИРАНО ВИСОКО КАЧЕСТВО

БЪРЗА ДОСТАВКА ЗА БЪЛГАРИЯ

ВЪМОЖНОСТ ЗА ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА

КОНСУЛТАЦИЯ С НАШ СЪТРУДНИК

RFID антиметален етикет Euromatica ACM-UHF-M. Може да се монтира върху метал.

 

Материал: ABS пластмаса

Функции: Антиметал, водоустойчив

Размери: 136x21x13.5 mm

Обхват: 915MHz

Чип: Alien Higs

Работна температура: -30 ° C ~ 220 ° C

Euromatica ACM-UHF-M RFID е специализиран радиочестотен идентификационен (RFID) етикет, предназначен да преодолее предизвикателствата, породени от метални повърхности в RFID приложения. Металите могат да попречат на стандартните RFID етикети, причинявайки отразяване и поглъщане на сигнала, което може да доведе до намален обхват на четене и надеждност. ACM-UHF-M е специално проектиран да функционира ефективно в среди, където има метал.

Принцип на работа

Етикетът ACM-UHF-M работи в диапазона с ултрависока честота (UHF), обикновено около 860-960 MHz. Той използва пасивна RFID технология, което означава, че не изисква вътрешен източник на захранване. Вместо това етикетът черпи енергия от сигнала на RFID четеца по време на комуникация. Антиметалният дизайн включва специално екраниране и материали за минимизиране на въздействието на металните повърхности върху работата на етикета.

Етикетът разполага с антена и RFID чип, който съхранява и предава данни. Когато е изложен на сигнал от RFID четец, етикетът се зарежда и изпраща обратно своя уникален идентификатор и съхранена информация. Антиметалният дизайн гарантира, че етикетът може да бъде надеждно разчетен дори когато е прикрепен към или в близост до метални предмети.

Приложение

Етикетът Euromatica ACM-UHF-M обикновено се използва за проследяване и управление на активи в среди, където металът преобладава като материал, например производствени съоръжения, строителни обекти или складове с метални рафтове.

Други сфери на използване са:

  • Контрол на инвентара: В търговията на дребно и логистиката етикетът помага за оптимизиране на контрола на инвентара, позволявайки ефективно проследяване на стоки, съхранявани на метални палети или рафтове;
  • Управление на веригата за доставки: Антиметалният RFID етикет е полезен при управление на веригата за доставки, където са включени метални контейнери или опаковки, осигурявайки точна видимост в реално време за движението на стоките;
  • Индустриална автоматизация: В промишлени настройки с метални машини и оборудване етикетът ACM-UHF-M улеснява проследяването на инструменти, части и компоненти, допринасяйки за по-добър работен процес и операции по поддръжка.

Етикетът може да се използва като част от системи за контрол на достъпа в среди с метални врати или бариери, подобряващи мерките за сигурност. Дизайнът му осигурява надеждна и ефективна работа, което го прави полезен инструмент в различни индустрии.

Бърза поръчка

RFID антиметален етикет Euromatica ACM-UHF-M × 1 бр.

Цена: 8.40лв.