RFID/MIFARE карти и чипове

Изглед: Списъчен Табличен
Покажи:
Ред:
 • Производител: Euromatica
   RFID карти за достъп Euromatica, 0,8 mm гланцови карти с отпечатана серия, комплект от 100 броя   Характеристики 125 Khz с чип EM4100 Размери 86 х 54 х 0,8 мм Цвят сив ..
  97.20лв. с ДДС
 • Производител: Euromatica
  100 броя чип идентификатори Euromatica. Предлагат се в различни цветове. 100 чип идентификатори  Характеристики 125 Khz с чип EM4100 Размери 37 х 30 х 7 mm Цвят  син ..
  97.20лв. с ДДС
 • Производител: Euromatica
  RFID карти за достъп Euromatica, 0,8 mm гланцови карти с отпечатана серия, комплект от 200 броя 100 RFID карти за достъп Характеристики 125 Khz с чип EM4100 Размери 86 х 54 х 0,8 мм Цвя..
  192.00лв. с ДДС
 • Производител: Euromatica
  RFID антиметален етикет Euromatica ACM-UHF-M. Може да се монтира върху метал.   Материал: ABS пластмаса Функции: Антиметал, водоустойчив Размери: 136x21x13.5 mm Обхват: 915MHz Чип: Alien Higs Работна температура: -30 &d..
  8.40лв. с ДДС
 • Производител: Euromatica
  RFID карта с близък обхват (125KHz), последователно номерирана. Дебелина 1.8 mm с поддържащ отвор. RFID карта за достъп (125KHz) Euromatica Характеристики 125 kHz с RFID с чип EM4100 Размери 86..
  3.50лв. с ДДС
 • Производител: Euromatica
  Това е пластмасова карта със сегментиална вложка, с дебелина 0,8 мм. честота 125 RFID размери 85,6 х 54 х 0,8 мм Цвят сив Mатериал PVC Работна температура - 25 / + 55 ..
  1.32лв. с ДДС
 • Производител: Euromatica
  RFID карта за достъп Mifare 13.56 MHz Euromatica. Може да се използва към видеодомофони EALINK. Обхват на работа 13.56MHz Дебелина 0.8mm Цвят бял ..
  3.60лв. с ДДС
 • Производител: Yli
  RFID карта за достъп MIFARE Yli HLC-MA Размери: 86х54х0.8mm Тип / Честота: MIFARE S50 (13.56 MHz), 1KB памет ..
  4.80лв. с ДДС
 • Производител: Yli
  Велкро гривна с EM4100 (125 KHz) чип за достъп Yli Велкро гривна с ЕМ4100 (12KHz) чип за достъп Yli ХАРАКТЕРИСТИКИ: Водоустойчива (може да се носи на басейн) Цветове: жълт, син, червен, зелен   ..
  6.00лв. с ДДС
 • Производител: Yli
  Двойна RFID карта за достъп с обхват 125KHz и 12.56 MHz MIFARE Тази двойна карта е много полезна, когато имате множество системи за контрол на достъпа на различни честоти и искаме да запазим използването на възможно най-малко карти.  ..
  3.12лв. с ДДС
 • Производител: Yli
  Найлонова безконтактна гривна с EM4100 (125KHz) чип Yli Найлонова безконтактна гривна с EM4100 (125KHz) чип за достъп. ХАРАКТЕРИСТИКИ: Водоустойчива (може да се носи на басейн) Цветове: жълт, син, червен, зелен   ..
  4.80лв. с ДДС
 • Производител: Euromatica
  Самозалепващ се етикет UHF Euromatica ACM-S001-UHF. Подходящ за дълги разстояния за UHF четци. Може да бъде поставен на предното стъкло. Разстояние за откриване от 6 метра. Размери 97,8 мм * 23,4 мм ..
  5.16лв. с ДДС
 • Производител: Yli
  Силиконова MIFARE гривна за достъп​ Yli Силиконова MIFARE (13.56MHz) гривна за достъп ХАРАКТЕРИСТИКИ Водоустойчивост (може да се носи на басейн)  Цветове: жълто, синьо, червено, зелено ..
  4.80лв. с ДДС
 • Производител: Euromatica
  Силиконова RFID гривна за достъп Euromatica IDT-4001EM. Гривната е водоустойчива. Приложения като достъп до басейна или фитнес са отлични. СЪВМЕСТИМИ ПРИЛОЖЕНИЯ:  контрол на достъпа, електронен график, билета, идентификация на кампу..
  4.80лв. с ДДС
 • Производител: Euromatica
  Силиконова RFID гривна за достъп Euromatica IDT-4009EM. Водоустойчивост (може да се носи в басейн, например).  Цветове: жълт, син, червен, зелен.  СЪВМЕСТИМИ ПРИЛОЖЕНИЯ:  Контрол на достъпа, електронен график, билета, иде..
  6.12лв. с ДДС
 • Производител: Yli
  Силиконова RFID гривна за достъп Yli Силиконова RFID гривна за достъп с радиочестотна идентификация : TEMIC T4100,  Водоустойчива Гривните могат да се поръчват с номериране Честота на работа 125KHz   ..
  6.00лв. с ДДС
 • Производител: Yli
  Силиконова гривна с EM4100 (125KHz) чип за достъп Силиконова гривна с EM4100 (125KHz) чип за достъп. ХАРАКТЕРИСТИКИ: Водоустойчива (може да се носи на басейн)   ..
  6.00лв. с ДДС
 • Производител: Yli
  Силиконова гривна с EM4100 (125KHz) чип за достъп Силиконова гривна с EM4100 (125KHz) чип за достъп. ХАРАКТЕРИСТИКИ: Водоустойчива (може да се носи на басейн) Цветове: жълт, син, червен, зелен, черен   ..
  6.00лв. с ДДС
 • Производител: Yli
  Силиконова гривна с MIFARE (13.56MHz) чип за достъп Yli Силиконова гривна с MIFARE (13.56MHz) чип за достъп Yli ХАРАКТЕРИСТИКИ: Водоустойчива (може да се носи на басейн) Цветове: син, червен, зелен   ..
  6.00лв. с ДДС
 • Производител: Yli
  Силиконова гривна с MIFARE (13.56MHz) чип за достъп Yli Силиконова гривна с MIFARE (13.56MHz) чип за достъп Yli ХАРАКТЕРИСТИКИ: Водоустойчива (може да се носи на басейн) Цветове: жълт, син, червен, зелен   ..
  6.00лв. с ДДС

Всички жилищни и комерсиални сгради с внедрена система за контрол на достъпа имат възможност чрез този раздел да се снабдят с нужните им RIFD карти и с чипове, посредством които оторизираните лица ще могат да получат достъп до защитения обект. Евроматика се стреми да осигури разнообразие от продукти с цел всеки да открие подходящото решение, съответстващо на неговите нужни, изисквания и финансови възможности.

Свойства и възможности

Радиочестотната технология за съхранение и пренасяне на информация навлиза все по-осезаемо в съвременния живот. RFID (Radio-frequency identification) картите и чиповете са компактни електронни устройства, използвани за безжична идентификация на физически обекти – хора и предмети.

За да изпълнят своята функция, чиповете осъществяват радиочестотно взаимодействие със сканиращи устройства - четци. За целта идентификаторите имат вградена антена и най-малко една интегрална схема. Приложението на електронните радиочестотни носители на информация днес е огромно. Използват се за управление на входните врати на жилищни блокове, офиси, административни сгради, промишлени предприятия и др.

Основното свойство на един RIFD чип, е да послужи като безконтактен електронен ключ в системите за контрол на достъпа. Съдържайки конкретен сбор от данни, с негова помощ приносителят може да бъде разпознат от сканиращото устройство (четец) и да получи право да премине през конкретна входно-изходна точка.

В зависимост от характеристиките на дадена разработка, картите биха могли да послужат за получаване на информация с цел подобряване контрола на движение в дадена сграда. С тях, освен входни врати, е възможно да се управляват голям брой други ограничителни съоръжения – портали, паркинг бариери, асансьори. Приложението им в системите за сигурност е неограничено.

Особено полезна функция на безконтактните RIFD чипове и карти, е съхранението на информация, касаеща различните събития в даден обект. Електронната карта предлага възможност за управление на работния график на служителите. Все по-често и у нас системите за контролиране на достъпа се използват и за контрол на работното време.

Картата или чипът имат голям капацитет за съхранение на данни. Интегрирани в една автоматизирана паркинг система, те могат да се използват за отчитане времето на престой на автомобилите, както и за проследяване броя на свободните парко места в обособената зона.

Използвани за контролиране работното време и престоя на служителите, безконтактните радиочестотни идентификатори могат да послужат за по-добро менажиране на предприятията и справедливо заплащане на наетите лица спрямо изработените от тях часове. С тях се управляват прецизно работни графици, но освен това е възможно да се установят нарушения, както и да се разкрият бързо конкретните нарушители.

Какво ви предлагаме?

На първо място, чрез настоящия обособен раздел, ние ви предлагаме възможно най-ниската за RIFD чип цена. Купувайки паркинг система или такава за контрол на достъп, е логично да предвидите и електронните идентификатори, посредством които ще осигурите възможност за преминаване през контролирана зона на тесен или широк кръг лица и превозни средства.

Важно е да имате представа кой вид RIFD карта е съвместим със системата интегрирана във вашия обект. Идентификаторите от различните видове използват различна честота, затова е важно да получите експертна консултация относно избора на дадена разновидност.

На големите сгради с интензивен поток от преминаващи предлагаме комплекти, включващи 100 или 200 броя чип-карти. В асортимента ни влизат и разноцветни силиконови rifd гривни за достъп, самозалепящи се UHF етикети за автомобили и антиметални ACM-UHF-M етикети.