Добре дошли! Влезте или създайте нов профил!

TouchScreen бутон за изход Yli TSK-820B

Код на продукта: TSK-820B
Наличност: В наличност
51.60лв. с ДДС
Без ДДС: 43.00лв.
Кол-во:

Телефон за поръчки

0888 817 933

- ИЛИ -

0887 488 800

ГАРАНТИРАНО ВИСОКО КАЧЕСТВО

БЪРЗА ДОСТАВКА ЗА БЪЛГАРИЯ

ВЪМОЖНОСТ ЗА ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА

КОНСУЛТАЦИЯ С НАШ СЪТРУДНИК

Бутон за изход, пластмасов със сензорен екран (TouchScreen) Yli TSK-820B (ABK-820B). 

 

Характеристики:

• Сензорен екран

• Монтаж: открит

• Изход: COM-NC-NO

• Био LED светлина (синя в режим на готовност, червена при работа)

• Мощност: 5 ~ 36 VDC / Vac

• Реле: 250VAC, 3А

• Размери: L86mm x W86mm x H20mm

• Материал: пластмаса

TouchScreen exit бутона Yli TSK-820B е модерно и елегантно решение, предназначено да улесни управлението на аварийните изходи в различни среди, най-вече в търговски и административни сгради. Това устройство включва авангардна технология със сензорен екран, за да предостави на потребителите удобен и интуитивен начин за излизане от контролирани зони, като същевременно поддържа внедрените мерки за сигурност.

TouchScreen интерфейс

Една от ключовите характеристики на Yli TSK-820B е неговият сензорен интерфейс, който позволява на потребителите да активират аварийния механизъм с просто докосване. Това елиминира необходимостта от традиционни физически бутони или превключватели, осигурявайки по-опростена и модерна естетика. Освен това интерфейсът със сензорен екран предлага по-висока издръжливост и устойчивост на износване в сравнение с механичните алтернативи.

Yli TSK-820B е проектиран да бъде много гъвкав и може лесно да се интегрира в съществуващи системи за контрол на достъп. Съвместим е с различни електронни заключващи механизми, включително магнитни брави, електрически резета и моторизирани дроп болтове. Тази гъвкавост му позволява да се адаптира към широк набор от настройки и конфигурации за сигурност, което разширява значително неговия диапазон от приложения.

По отношение на инсталацията, Yli TSK-820B е сравнително лесен и удобен. Той може да се монтира на стандартни електрически кутии или да бъде повърхностно монтиран директно върху стени или рамки на врати. Неговият компактен дизайн гарантира, че може да бъде безпроблемно включен както в нови строителни проекти, така и в модернизирани инсталации.

Стабилни протоколи за криптиране

Сигурността е основен приоритет при EXIT бутоните и Yli TSK-820B разполага със стабилни протоколи за криптиране с цел предотвратяване на неоторизиран достъп и подправяне. Интерфейсът на сензорния екран е проектиран да устои на манипулации и вандализъм, осигурявайки надеждна работа дори в неблагоприятни среди.

Като цяло, тъчскрийн бутонът за изход Yli TSK-820B представлява най-съвременно решение за контролирани и аварийни изходи, предлагайки комбинация от удобство, сигурност и модерен дизайн. Неговият сензорен интерфейс, съвместимостта му с различни заключващи механизми и лесната инсталация го правят популярен избор за фирми, институции и организации, които искат да подобрят своите системи за контрол на достъпа.

Бърза поръчка

TouchScreen бутон за изход Yli TSK-820B × 1 бр.

Цена: 51.60лв.