Добре дошли! Влезте или създайте нов профил!

Пиезоелектрически бутон за изход Safer PBS-820A

Код на продукта: PBS-820A
Наличност: В наличност
34.80лв. с ДДС
Без ДДС: 29.00лв.
Кол-во:

Телефон за поръчки

0888 817 933

- ИЛИ -

0887 488 800

ГАРАНТИРАНО ВИСОКО КАЧЕСТВО

БЪРЗА ДОСТАВКА ЗА БЪЛГАРИЯ

ВЪМОЖНОСТ ЗА ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА

КОНСУЛТАЦИЯ С НАШ СЪТРУДНИК

ХАРАКТЕРИСТИКИ:

Захранване: 12-24VDC 
Консумирана мощност: 20 mA в режим на готовност, 60 mA в действие 
За контакти: Не / COM 
Релейни изхода: 1A @ 30VDC 
Закъснение: 1 секунда 
Материал: неръждаема стомана  
Други функции:  

двуцветен LED  (червен цвят: в готовност, зелен цвят: в действие); 

IP68 сертификат  може да се монтира на открито; 

Задейства се само когато пръстът се отстранява от него
Размери: 90Lx35Wx19.5H 

Пиезоелектрическият Exit бутон Safer PBS-820A представя модерен и иновативен подход към системите за контрол на достъпа, особено в среди, където издръжливостта, надеждността и хигиената са от първостепенно значение. Той използва пиезоелектрична технология, предлагаща чувствително на допир решение, което не изисква физически движещи се части за активиране.

Принцип на работа

Принципът на работа на бутона за изход е следният: Пиезоелектричните материали генерират електрически заряд, когато върху тях се приложи механично напрежение.В случая на PBS-820A, пиезоелектричният елемент се активира, когато се приложи натиск върху повърхността на бутона.

Това налягане създава малък електрически заряд, който след това се открива от интегрираната схема в бутона. Схемата интерпретира този заряд като сигнал за задействане на механизма за освобождаване на вратата.

За разлика от традиционните механични Push бутони, използващи физически превключватели, които могат да се износят с времето, пиезоелектричният бутон за изход предлага изключително издръжливо и дълготрайно решение. Тъй като няма включени движещи се части, съществува минимален риск от механична повреда. Това го прави идеален за зони с голям трафик, където надеждността е от решаващо значение.

Ключови характеристики на EXIT бутона Safer PBS-820A са:

Хигиена: Едно от значителните предимства на Safer PBS-820A е неговият хигиеничен дизайн. Тъй като работи чрез чувствителност на допир, а не чрез физически бутони, той минимизира риска от предаване на бактерии, което го прави идеален за среди, където чистотата е от съществено значение, като болници, лаборатории и съоръжения за обработка на храни.

Издръжливост: Липсата на механични компоненти, склонни към износване, увеличава работния живот на Exit бутона. Той може да издържи на продължителна употреба, без да претърпи амортизация, обикновено характерна за конвенционалните системи с бутони.

Сигурност: PBS-820A се интегрира безпроблемно в системи за контрол на достъпа, предлагайки сигурен начин за излизане, като същевременно гарантира, че неоторизирани лица не могат да заобиколят мерките за сигурност. Този бутон може да се инсталира в различни настройки, включително търговски сгради, образователни институции, летища и държавни учреждения.

Пиезоелектрическият бутон за изход Safer PBS-820A е подходящ за всяка среда, където контролираният достъп и надеждността са от първостепенно значение. Неговата иновативна технология не само повишава сигурността, но също така насърчава хигиената и намалява разходите за поддръжка.

Бърза поръчка

Пиезоелектрически бутон за изход Safer PBS-820A × 1 бр.

Цена: 34.80лв.