Добре дошли! Влезте или създайте нов профил!

Инфрачервен бутон за изход Yli ISK-840B

Код на продукта: ISK-840B
Наличност: В наличност
51.60лв. с ДДС
Без ДДС: 43.00лв.
Кол-во:

Телефон за поръчки

0888 817 933

- ИЛИ -

0887 488 800

ГАРАНТИРАНО ВИСОКО КАЧЕСТВО

БЪРЗА ДОСТАВКА ЗА БЪЛГАРИЯ

ВЪМОЖНОСТ ЗА ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА

КОНСУЛТАЦИЯ С НАШ СЪТРУДНИК

Инфрачервен бутон за изход Yli ISK-840B. Не е необходимо да се докосва, работи с инфрачервена връзка.

Употреба: в системи за контрол на достъпа за отваряне / затваряне на врати с електрически брави (електромагнити, електрически болтове и др.)

Размери: 86 x 86 mm

Разстояние на инфрачервената връзка: 10 cm

Други характеристики: синхронизация: двуцветно състояние LED, синхронизация 5 сек.

Инфрачервеният EXIT бутон на марката Yli може да се интегрира в болшинството системи за контрол на достъп. Той е съвместим с врати, оборудвани с електромагнитни брави и болт механизми, което го прави подходящ за сгради с обществено значение и голям поток от посетители. На тези места е нужно стриктно следване на мерките за пожаро и аварийна безопасност.

Характеристики

Модулът ISK-840B на Yli представлява безконтактен и без докосване NO / NC / COM бутон за изход, изработен от неръждаема стомана. Налична е LED фонова подсветка, а радиусът на детекция е в диапазон 4 – 10см. Захранва се на 12V DC напрежение. Отварянето на вратата, оборудвана с такова устройство се осъществява, когато поднесете ръката си или друг предмет в обхвата на сензора на бутона. Не е необходимо да го докосвате.

Бутонът ISK-840B No Touch има стилен дизайн, съвместим с всеки модерен интериорен стил. Яркото LED осветление уведомява посетителите за състоянието на вратите („зелено“ - затворено, „червено“ - отворено).

Принципът на активиране без докосване ви позволява да инсталирате бутона ISK-840B на места с масово преминаване на хора, съобразно строгите епидемиологични мерки и в синхрон с изискванията за поддържане на добра хигиена (в офиси, бизнес центрове, в елитни жилищни комплекси и др.). Максимално напрежение и комутационен ток на устройството: 12-28 V DC / 3 A.

Бутонът със светлинен надпис „exit” е базиран на сензорна технология с тип на инсталиране „mortise”. Налични са NO, NC  и COM изходни контакти и светлинна индикация за моментното състояние. Устройството има стилен и влагозащитен корпус от неръждаема стомана, което позволява да се монтира както в затворени помещения, така и на открито.

Евроматика ви предлага изцяло оригинални продукти на водещи европейски и световни производители. В случай че имате въпроси, свързани с конкретния артикул или срещате затруднения в избора на EXIT бутон, не се колебайте да ни потърсите за съдействие и съвет.

Бърза поръчка

Инфрачервен бутон за изход Yli ISK-840B × 1 бр.

Цена: 51.60лв.