Добре дошли! Влезте или създайте нов профил!

Авариен бутон за изход Yli CPK-860A

Код на продукта: CPK-860A
Наличност: няма
13.20лв. с ДДС
Без ДДС: 11.00лв.

Телефон за поръчки

0888 817 933

- ИЛИ -

0887 488 800

ГАРАНТИРАНО ВИСОКО КАЧЕСТВО

БЪРЗА ДОСТАВКА ЗА БЪЛГАРИЯ

ВЪМОЖНОСТ ЗА ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА

КОНСУЛТАЦИЯ С НАШ СЪТРУДНИК

Бутон за авариен изход Yli CPK-860A в зелен цвят. 

Употреба: При системи за контрол на достъпа, за отваряне на врати с електрически брави (електромагнити, електрически болтове и др.) В случай на авария

Напрежение: 36Vac, 10A макс. 
Размери: 86 x 86 x 52 mm
Функция: NC / NO 
Материал: пластмаса

Цвят: Зелен 
Аксесоари: CPK-860 {GLASS}, CPK-860 {COVER}

Авариен бутон/ Break Glass се използва в сгради с особено високи изисквания за пожаробезопасност. CPK-860A на компанията Yli е предназначен за разблокиране на електромагнитни и електрически брави за осигуряване на аварийно напускане на сградата в случай на авария. Работи съвместно със системи за контрол на достъпа. Еднополюсен модел в зелен цвят.

Характеристики и предимства

Бутонът осигурява аварийно разблокиране на врати, затварящи входни и изходни точки. При монтиране се изисква монтаж в пожаробезопасен (незапалим) материал, съобразно изискванията за пожаробезопасност. Аварийният бутон е поставен в елегантен панел, преминал пясъкоструйна обработка.

Yli е един от водещите производители на електрически и електромагнитни брави за системи за контрол на достъп, в чиято продуктова гама влизат и широк асортимент от аварийни бутони. Компанията произвежда няколко вида аварийни устройства с различен принцип на активиране – инфрачервени, сензорни, пиезоелектрически и механични.

Видове и приложение

Нито една система за контрол на достъпа не е пълноценна без бутон за авариен изход. Това устройство е необходимо за ръчно отключване на електромагнитна или електромеханична брава. При натискане контактите се затварят и се изпраща сигнал към механизма за отключване. Бутонът „изход“ обикновено се инсталира близо до входната врата.

Бутонът може да бъде стандартен или защитен, както и сензорен или механичен. Тази група устройства се изработват от различни материали – метал, пластмаса, алуминий. Изборът на материал зависи в голяма степен от мястото на инсталиране. Например на улицата е желателно бутоните, които се монтират да са метални с антивандален корпус, функциониращ при различни метеорологични условия, за предпочитане с подсветка.

Отличните експлоатационни свойства (здравина, устойчивост на външни фактори, издръжливост) правят препоръчително използването на бутони за изход за електрически брави в предприятия, офиси, частни домове, входове на жилищни сгради, за бариери, порти и ролетни щори. Сензорните устройства са особено популярни за вътрешни инсталации (като офис сгради).

Ние предлагаме бутони за авариен изход на оптимална цена, както и пълна гама от аксесоари за системи за контрол на достъпа, чиято цена е по-изгодна от цената, предлагана от други доставчици. Бързата обработка на поръчките, професионалните съвети и навременната доставка са предимствата, които гарантираме на всеки клиент.