Добре дошли! Влезте или създайте нов профил!

Автоматизатор за прозорци MotorLine

Код на продукта: MJ1
Наличност: В наличност
355.20лв. с ДДС
Без ДДС: 296.00лв.
Кол-во:

Телефон за поръчки

0888 817 933

ГАРАНТИРАНО ВИСОКО КАЧЕСТВО

БЪРЗА ДОСТАВКА ЗА БЪЛГАРИЯ

ВЪМОЖНОСТ ЗА ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА

КОНСУЛТАЦИЯ С НАШ СЪТРУДНИК

Автоматизация на осцилиращи прозорци. Автоматиката на прозорците е предназначена да замени класическите системи за затваряне / отваряне на прозорци. Чрез използването на механична система те могат да се отварят автоматично чрез натискане на бутон на дадена команда от мобилния телефон или в случай на пожар от командата, предавана от сензорите дим / пожар. 

Автоматиката на прозорците не е просто комфорт. Ако се намират в трудно достъпни райони (големи височини, куполи), единственото решение, когатоо трябва да бъде отворен даден прозорец, е да се монтира тази система. Освен това има случаи, при които естествената вентилация се избира чрез отваряне на прозорците, като в този случай трябва да се отворят най-малко 25% от прозорците.

Автоматизираната система ще направи това в кратък период от време с едно просто натискане на бутон. Спортните зали, построени през последните години в Румъния, имат остъклена зона от прозорци, разположени на височина 10 метра. Приблизително една четвърт от прозорците са отворени за вентилация, действаща върху ръчните (колянови) системи. 

Има автоматизация за всички видове прозорци и всички начини за отваряне. Те са с уникален дизайн с безупречни покрития, повишена функционалност и надеждност.

 
Бърза поръчка

Автоматизатор за прозорци MotorLine × 1 бр.

Цена: 355.20лв.