Добре дошли! Влезте или създайте нов профил!

Биометрична брава с карта, пръстов отпечатък и код Yli DLA-5500-FP

Код на продукта: DLA-5500-FP
Наличност: разпродаден
656.40лв. с ДДС
Без ДДС: 547.00лв.

Телефон за поръчки

0888 817 933

- ИЛИ -

0887 488 800

ГАРАНТИРАНО ВИСОКО КАЧЕСТВО

БЪРЗА ДОСТАВКА ЗА БЪЛГАРИЯ

ВЪМОЖНОСТ ЗА ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА

КОНСУЛТАЦИЯ С НАШ СЪТРУДНИК

Биометрична брава с карта, пръстов отпечатък и код Yli

Брава която може да се отвори чрез пръстови отпечатъци, карти, ключове и ключове. Използва се за жилищни приложения. 

Характеристики:

• Капацитет: 120 пръстови отпечатъка

• Отваряне с пръстов отпечатък, код, карта (MIFARE HLCMA) и механичен ключ

• Реверсивна дръжка, оптичен сензор с висока разделителна способност (500DPI), самостоятелен (без софтуер), заключване в една точка.

• Може да се монтира на врати с диаметър 70mm, 72mm, 85mm, 90mm, 92mm

• Цвят: Хром

• Мощност: 4xAA

• Материал: Цинкова сплав

• Размери: 290x52x28 mm

• Paботи само с MIFARE карти тип HLC-MA

Обратна дръжка Да
Мощност (батерии) 4 х АА
Вътрешна ключалка Да
Тип карти MIFARE HLC-MA
Механичен ключ Да
Живот на батериите 12 месеца
Интерфейс RFID
Функция за преминаване Да
Технологични карти RFID 13.56MHz
код Да

Физическото контролиране на достъпа разглежда въпросите: кой, къде и кога навлиза в даден защитен периметър, докато технологиите, под формата на модерна система за контрол на достъпа, определя: на кого, къде и кога е разрешено да влиза или излиза от охранявания обект.

По-надеждният, по-удобен и по-ефективен метод включва използването на високотехнологично решение, каквото е комбинираната биометрична брава с карта, шифър и пръстов отпечатък на марката Yli. Ние от Eromatica ви предлагаме надеждни, удобни и сигурни решения за защита на личното ви и фирмено пространство от посегателства на утвърдени производители на възможно най-изгодни цени.

Характеристики:

На технологичния пазар, касаещ охранителната техника, се предлага огромно разнообразие от брави с пръстов отпечатък на различни цени. Цената на един продукт не е решаващият фактор за неговата ефективност. При избора на високотехнологична заключваща система, е по-важно да се вземат предвид условията и критичните фактори в конкретния обект. Бюджетът, залегнал в програмата за защита е второстепенен фактор.

Биометричната брава с код и карта на китайската компания е висококачествено и надеждно решение за жилища, офиси и малки търговски обекти. Тя е идеално решение за входните врати на блокове и кооперации, благодарение на капацитета ѝ да запаметява до 120 пръстови отпечатъка.

Заключващото устройство позволява монтаж на врати с различни характеристики, включително и по отношение на дебелина, материал и посока на отваряне. Тук имаме една универсална биометрична брава с пръстов отпечатък, която може да се монтира врата с различна дебелина на крилото - 70mm, 72mm, 85mm, 90mm, 92mm.

Внимание заслужава широкият диапазон от възможности за управление на заключващата система. Потребителят може да отключва вратата само с един метод или чрез комбинация от няколко метода – пръстови отпечатъци, електронни карти и ключове, механичен ключ или с въвеждане на персонална цифрова комбинация.

Осъвършенстваният интерфейс на контролния панел на заключването предлага необходимите технически средства за идентификация – оптичен сензор с висока разделителна способност, картов четец и клавиатура. Болшинството брави с код са оборудвани единствено с бутониера, посредством която оторизираните лица въвеждат потребителския си шифър.

Биометричната електронна брава с код модел: DLA-5500-FP може да работи съвместно с вече съществуващото заключване, ако разстоянието между дръжките от двете страни е 70, 72, 85, 90 или 92 мм. Това е самостоятелно решение за контрол на достъпа, за работата и програмирането на което не е нужен софтуер.

Заключването се осъществява само в една точка, което в някои случаи е напълно достатъчно. Например в обекти с жива охрана, където не са необходими по-надеждни анти взлом решения. Електронната система използва автономно захранване, осигурено от 4 батерии АА. Така при прекъсване на електроподаването, ключалката ще продължи да функционира на максималния си капацитет.

Качество, съчетано с функционален и стилен дизайн – тези качества са абсолютно валидни за електронното биометрично заключване на марката Yli. Бравата е изработена от устойчив на корозия материал – висококачествена цинкова сплав с дизайн на покритието мат хром. Системата е съвместима с електронни карти MIFARE тип HLC-MA.

За марката

YLI Electronic е един от най-големите професионалисти сред производителите на електрически брави в Азия. С производствена площ от 6000 квадратни метра, компанията има 150 служители и 16-годишен опит в разработването на системи за контрол на достъп, включително на електронни брави с код и други методи на идентификация.

YLI Electronic може да се похвали с талантлив и опитен инженерен екип, показал отлични умения в дизайна и разработката на висок клас заключвания, снабдени с дигитализирани автоматични устройства, отличаващи се с последователност и качество на всеки продукт. Ново проектираната серия продукти на марката са естетични, безопасни и издръжливи.

Всички разработки отговарят на международните стандарти за качество, поради което са успешно изнасяни в над 100 страни, включително Азия, Европа, Африка, Южна Америка и Близкия Изток. Компанията също така предоставя OEM и ODM услуги, които се прилагат широко при контрола на достъпа, комуникациите между сградите, аварийните изходи и т.н.