Хотелски брави

Изглед: Списъчен Табличен
Покажи:
Ред:
 • Производител: Yli
  TEMIC карта за достъп за хотелска система Yli TEMIC картa за достъп за хотелска система.   Характеристики: Честота на работа: 125KHz Дебелина на картата: 0.8 mm Цвят: Бял ..
  6.00лв. с ДДС
 • Производител: Yli
  Биометрична брава с карта, пръстов отпечатък Yli ​ Капацитет: 120 пръстови отпечатъкa Характеристики: отваряне чрез пръстови отпечатъци, карти или ключове; оптичен сензор с висока разделителна способност, обратна дръжка, Мощност: 4xAA бате..
  662.40лв. с ДДС
 • Производител: Yli
  Биометрична брава с карта, пръстов отпечатък и код Yli Брава която може да се отвори чрез пръстови отпечатъци, карти, ключове и ключове. Използва се за жилищни приложения.  Характеристики: • Капацитет: 120 пръстови отпечатъка &b..
  656.40лв. с ДДС
 • Производител: Yli
  Енергоспестяващ елемент за хотелска система Yli Mонтира се на стена и функционира като общ превключвател на захранването. Без да е поставена TEMIC карта в слота няма да има електричество във инсталация. Съдържа реле. С изчакване 30 секунди сл..
  120.00лв. с ДДС
 • Производител: Safer
  Интелигентна брава с Wi-Fi и дистанционен достъп за хотелско настаняване Safer K168B​ Интелигентна брава с Wi-Fi с дистанционен достъп за хотелско настаняване. Имате настаняване в бизнес хотел? Можете да инсталирате брава от този модел, ..
  735.60лв. с ДДС
 • Производител: Yli
  Софтуер за конфигуриране на брави и хотелски карти Yli Пакета съдържа: -Програматор на карти  -Съхранение на данни в паметта на ключалката -Система за управление -20 TEMIC T5557 карти с работна честота 125 KHz ..
  1 506.00лв. с ДДС
 • Производител: Dahua
  Хотелска брава Dahua DH-JA6201NB Интелигентна хотелска брава с четец за MIFARE карти, 4 x 1.5V AA батерии, среден живот на батерията 1-2 години при средна употреба, 15 различни типа програмиране на достъп, механично отваряне на ключове, стандарт G..
  379.20лв. с ДДС
 • Производител: Yli
  Хотелска брава Yli DLK-929SS-6M Интелигентна хотелска брава Yli DLK-929SS-6M. Bluetooth свързаност. Приложение за iOS. Работи самостоятелно.Кодовете се генерират от приложението и могат да бъдат изпращани на клиенти по имейл или SMS ..
  420.00лв. с ДДС
 • Производител: Yli
  Хотелска брава с TEMIC карти Yli Хотелска брава работеща с TEMIC карти Yli HLK-6100-ss. Работи с TEMIC T5557 карти. Захранва се от 3 AAA батерии. Живот на батериите, около 8 месеца.   Характеристики: Не-ръждаема дръжка ..
  361.20лв. с ДДС
 • Производител: Yli
  Хотелска брава с TEMIC/RFID карти Yli Хотелска брава работеща с TEMIC/RFID карти Yli. Работи с 4 AAA батерии и осигурява 12-месечна автономия   Характеристики: Не-ръждаема дръжка HLCT шаблони 2-точково заключване Вътрешна ..
  421.20лв. с ДДС
 • Производител: Yli
  Хотелска брава с TEMIC/RFID карти Yli Хотелска брава работеща с TEMIC/RFID карти Yli. Използва 4 АА батерии, с живот от 12 месеца. Програмирането на картите се извършва с HLK софтуер.  Характеристики: Не-ръждаема дръжка ..
  361.20лв. с ДДС
 • Производител: Yli
  Хотелска брава с TEMIC/RFID карти Yli Хотелска брава работеща с TEMIC/RFID карти Yli. Използва 4 АА батерии, с живот от 12 месеца. Програмирането на картите се извършва с HLK софтуер.  Характеристики: Не-ръждаема дръжка ..
  361.20лв. с ДДС

Евроматика ви предлага разнообразие от хотелски брави и заключващи системи за хотели. Електронното управление на вратите навлиза масово и в офис и административните сгради, така че нашите продукти са подходящи и за всички обекти, в които е нужно ефективно управление и контрол над събитията. Изгодната цена на бравите и допълнителните консумативи, ни прави предпочитан партньор от всички бизнес и административни клиенти.

Предназначение и предимства

Предназначението на хотелските брави е да осигурят едновременно по-висока степен на сигурност и удобство на посетителите. Тенденцията към масово преминаване към този принцип на заключване на стаите в хотели и места за настаняване, има своята обосновка. Брава с електронно управление позволява да се чете, получава и записва информация посредством интелигентна RIFD технология.

Бравите за хотели представляват комбинирани устройства тип брава-четец. За работата им вече не е нужно окабеляване, тъй като липсва електромотор, който често е източник на проблеми със заключването при по-старите системи. Електронните хотелски брави използват за отключване електромагнитна шайба, като работните цикли при различните разработки могат да достигнат над 5 милиона оборота.

Една брава от този вид осъществява идентификация посредством биометрични данни и RIFD карти – често комбинация от двете. Освен това системата използва специализиран хотелски софтуер, предоставящ подробни справки за текущи и минали събития. С новите електронни ключове/карти хотелите пестят и електроенергия. За да се включи електроподаването в хотелската стая, картата се поставя в гнездото на специалния енергоспестяващ елемент.

За управление на вратите, бравите за хотели използват безконтактни или смарт карти. Единият вид представляват чип с вградена антена, а другият са интегрирани микропроцесорни схеми със собствена операционна система, оперативна памет, файлова структура и възможност за вътрешна обработка на данни.

Трудно можем да посочим недостатък на електронните хотелски брави и заключващи системи. На първо място, те осигуряват удобство на посетителите и повишават защитата в цялата сграда и отделните стаи и апартаменти. Тъй като системата регистрира всяко влизане в дадена стая, се осъществява по-добро обслужване и контрол на персонала.

Чрез хотелския софтуер се менажират по-лесно процесите и се следи работата на служителите. Може да се проследи кой и в колко часа е влизал последен в дадена стая, което помага изключително много в случай на кражби. Поддържането на висока степен на защита е изключително важно в хотелските комплекси, ето защо е нужно да се реагира максимално бързо при загуба или кражба на електронната карта.

В случай на загуба, изгубените карти се анулират незабавно, така че с тях да не може да се извърши криминално деяние. На госта се издава нов електронен ключ със закодирани в нея данни. Картите могат да се използват и като разплащателно средство, позволявайки безкасово плащане в целия комплекс. Не на последно място, нашите хотелски брави ще повишат имиджа на стопанисвания от вас хотел, повишавайки комфорта и спокойствието на вашите посетители.