Електронни хотелски брави на топ цени — Евроматика

Хотелски брави

Покажи:
Подредба:

Евроматика ви предлага разнообразие от хотелски брави и заключващи системи за хотели. Електронното управление на вратите навлиза масово и в офис и административните сгради, така че нашите продукти са подходящи и за всички обекти, в които е нужно ефективно управление и контрол над събитията. Изгодната цена на бравите и допълнителните консумативи, ни прави предпочитан партньор от всички бизнес и административни клиенти.

Предназначение и предимства

Предназначението на хотелските брави е да осигурят едновременно по-висока степен на сигурност и удобство на посетителите. Тенденцията към масово преминаване към този принцип на заключване на стаите в хотели и места за настаняване, има своята обосновка. Брава с електронно управление позволява да се чете, получава и записва информация посредством интелигентна RIFD технология.

Бравите за хотели представляват комбинирани устройства тип брава-четец. За работата им вече не е нужно окабеляване, тъй като липсва електромотор, който често е източник на проблеми със заключването при по-старите системи. Електронните хотелски брави използват за отключване електромагнитна шайба, като работните цикли при различните разработки могат да достигнат над 5 милиона оборота.

Една брава от този вид осъществява идентификация посредством биометрични данни и RIFD карти – често комбинация от двете. Освен това системата използва специализиран хотелски софтуер, предоставящ подробни справки за текущи и минали събития. С новите електронни ключове/карти хотелите пестят и електроенергия. За да се включи електроподаването в хотелската стая, картата се поставя в гнездото на специалния енергоспестяващ елемент.

За управление на вратите, бравите за хотели използват безконтактни или смарт карти. Единият вид представляват чип с вградена антена, а другият са интегрирани микропроцесорни схеми със собствена операционна система, оперативна памет, файлова структура и възможност за вътрешна обработка на данни.

Трудно можем да посочим недостатък на електронните хотелски брави и заключващи системи. На първо място, те осигуряват удобство на посетителите и повишават защитата в цялата сграда и отделните стаи и апартаменти. Тъй като системата регистрира всяко влизане в дадена стая, се осъществява по-добро обслужване и контрол на персонала.

Чрез хотелския софтуер се менажират по-лесно процесите и се следи работата на служителите. Може да се проследи кой и в колко часа е влизал последен в дадена стая, което помага изключително много в случай на кражби. Поддържането на висока степен на защита е изключително важно в хотелските комплекси, ето защо е нужно да се реагира максимално бързо при загуба или кражба на електронната карта.

В случай на загуба, изгубените карти се анулират незабавно, така че с тях да не може да се извърши криминално деяние. На госта се издава нов електронен ключ със закодирани в нея данни. Картите могат да се използват и като разплащателно средство, позволявайки безкасово плащане в целия комплекс. Не на последно място, нашите хотелски брави ще повишат имиджа на стопанисвания от вас хотел, повишавайки комфорта и спокойствието на вашите посетители.