Z-Wave — Евроматика

Z-Wave

Няма добавени продукти в тази категория.

Независимо дали вече живеете в „интелигентен” дом, или тепърва създавате такъв, категория Z-Wave на Евроматика ще ви срещне с правилните разработки. Нашите смарт хоум устройства, в голямата си част са идеалният стартов пакет, с който да започнете.

Няма значение дали целта ви е да повишите защитата на дома си, да спестите енергия, да защитите финансовата си инвестиция, или просто да се насладите на комфорта, осигурен от един умен дом, тук ще намерите правилния продукт. В колекцията ни са представени последно поколение Smart Home системи на марките: Everspring, Vera, Zipato и Euromatica.

Какво представлява технологията?

Z-Wave е безжичен комуникационен протокол, използван основно за автоматизация на домашни технически компоненти. Това е мрежова програма, използваща ниско енергийни радиовълни за комуникация от уред към уред. Технологията позволява безжично управление на домакински уреди и други устройства - осветление, системи за сигурност, термостати, прозорци, брави, басейни и гаражни врати.

Подобно на други протоколи и системи, насочени към пазара на автоматизация на дома и офиса, Z-Wave системата може да се контролира чрез интернет от смарт телефон, таблет и компютър, а също и локално чрез интелигентен високоговорител, безжичен ключодържател или монтиран на стена панел.

Z-Wave изпълнява ролята на свързващо звено между смарт хоум системите на различни производители, които са част от една и съща апликация. За да се повиши функционалността на протокола, броят на оперативно съвместимите Z-Wave продукти непрекъснато нараства – от над 1700 през 2017 г. до повече от 2600 през 2019 година.

Технологията е най-интелигентният избор за един умен дом. С огромния асортимент от Smart Home устройства, зи-уейв предлага по-голям избор на собствениците и наемателите на жилища. Това означава, че имате възможност да персонализирате различните интелигентни системи, така че да отговарят изцяло на вашите нужди и предпочитания.

В колекцията ни ще срещнете богата гама продукти с различно предназначение и свойства. Предлагаме безжични контролни станции, осигуряващи прост и достъпен контрол над цялата ви интелигентна охранителна система в едно приложение. Имаме и IP камери с датчик за движение, базирани на въпросния протокол, както и богата гама датчици – за движение, за температура и влага, за дим и наводнение.

Изборът ви се простира между устройства от различен тип, с разнообразие от цветове, стилове и дизайни. Общото между всички тях е, че са еднакво лесни за инсталиране и интеграция, и позволяват разширяване на работните опции. Направете дома си по-сигурен, по-умен и по-удобен с нашите продукти. Ние ще ви съдействаме по всякакъв начин да изберете идеалната Z-Wave разработка за интелигентно управление на модерния ви дом.