Z-Wave

Изглед: Списъчен Табличен
Покажи:
Ред:
 • Производител: Vera
  Vera Edge Z-Wave Wi-Fi контролна станция Tова е контролна станция за системи, базирани на технологията Z-Wave. Прост и достъпен контрол до цялата интелигентна система за сигурност в едно приложение. Можете да контролирате от разстояние все..
  363.60лв. с ДДС
 • Производител: Vera
  Vera Plus Z-Wave/Wi-Fi/ZigBee/Bluetooth контролна станция Tова е контролна станция за системи, базирани на технологиите Z-Wave,Wi-Fi-, ZigBee, Bluetooth с 256 MB памет и е много по-мощна от другата контролна станция на сайта ни Vera Edge. Прост..
  546.00лв. с ДДС
 • Производител: Euromatica
  Z-Wave 1-канално безжично реле Euromatica С помощта на това безжично реле можете от разстояние да командвате различни електрически продукти на технологията Z-Wave. То е проектирано така, че функцията за контрол на достъпа да се интегрира лесн..
  181.20лв. с ДДС
 • Производител: Euromatica
  Z-Wave IP камера с датчик за движение Euromatica Z-Wave IP камера с вграден датчик за движение, вграден микрофон и високоговорител за двупосочна комуникация. С 1080P сензор за изображения и 180 градусов ъгъл на заснемане ще можете да видите к..
  608.40лв. с ДДС
 • Производител: Everspring
  Z-Wave PIR датчик за движение Everspring Това е като всеки друг датчик за сигурност, но е в системата Z-Wave.   Технически спецификации: • Работна честота - 868.42MHz (EU) • Разпознаване на движение чрез инфрачервена връ..
  163.20лв. с ДДС
 • Производител: Everspring
  Z-Wave вътрешна сирена Everspring Ако искате интелигентната система за дома да бъде разработена в посока към система за сигурност, тази сирена е ще ви помогна в това начинание. Everspring SE812 е сирена, която предупреждава цялата сграда с мо..
  151.20лв. с ДДС
 • Производител: Everspring
  Z-Wave датчик за температура и влага Everspring Z-Wave датчик за тпература и влага. Съвместим с Vera контролни и командни станции или друго Z-Wave оборудване.  Технически спецификации: • Минимална / максимална настройка • Диг..
  169.20лв. с ДДС
 • Производител: Everspring
  Z-Wave димен детектор Everspring Z-Wave димен детектор. Много полезен детектор, който ще успее да следи вашата кухня, например. Той се захранва от 9V батерия. ..
  181.20лв. с ДДС
 • Производител: Zipato
  Z-Wave крушка с управление на цвета Zipato Z-Wave крушка с възможност за регулиране на цвета, и интензивността на светлината. ..
  151.20лв. с ДДС
 • Производител: Everspring
  Z-Wave магнитен сензор 3 в 1 Everspring Сензорът се състои от две части: сензор и магнит. Те са предназначени за монтиране на врати или прозорци, с монтиран магнит отстрани и детектор, монтиран върху неподвижната рамка. Отварянето на защ..
  120.00лв. с ДДС
 • Производител: Euromatica
  Z-Wave превключвател за димер Euromatica Z-Wave превключвател за димер, който помага за включването или изключването на димера. Той също така отчита консумацията на електроенергия. ..
  145.20лв. с ДДС
 • Производител: Everspring
  Z-wave сензор за наводнение Everspring Z-Wave Everspring ST812 сензор за наводнение. Използва се заедно с всеки контролен панел Z-Wave.   Характеристики: • 3 x 1.5V AA батерии • Светодиоден индикатор • 60 dB..
  151.20лв. с ДДС
 • Производител: Everspring
  Z-Wave стенен контакт Everspring Z-Wave 3000W стенен контакт с измерване на потреблението. ..
  157.20лв. с ДДС
 • Производител: Everspring
  Двоен 2 x 1500W релеен превключвател Everspring Двоен 2 х 1500 W релеен превключвателен модул Everspring. Може да управлява например превключвател за осветление или други устройства до 1500W на канал. Той се захранва директно към 220W мр..
  120.00лв. с ДДС
 • Производител: Everspring
  Универсален Z-Wave модул Everspring Универсален Z-Wave модул Everspring. Може да се използва и за двоичен сензор. ..
  132.00лв. с ДДС
 • Производител: Everspring
  Фасунга Everspring AN145 Фасунга Everspring E27 Z-Wave AN145. Фасунгата позволява управлението на крушка дистанционно управление. ..
  90.00лв. с ДДС

Независимо дали вече живеете в „интелигентен” дом, или тепърва създавате такъв, категория Z-Wave на Евроматика ще ви срещне с правилните разработки. Нашите смарт хоум устройства, в голямата си част са идеалният стартов пакет, с който да започнете.

Няма значение дали целта ви е да повишите защитата на дома си, да спестите енергия, да защитите финансовата си инвестиция, или просто да се насладите на комфорта, осигурен от един умен дом, тук ще намерите правилния продукт. В колекцията ни са представени последно поколение Smart Home системи на марките: Everspring, Vera, Zipato и Euromatica.

Какво представлява технологията?

Z-Wave е безжичен комуникационен протокол, използван основно за автоматизация на домашни технически компоненти. Това е мрежова програма, използваща ниско енергийни радиовълни за комуникация от уред към уред. Технологията позволява безжично управление на домакински уреди и други устройства - осветление, системи за сигурност, термостати, прозорци, брави, басейни и гаражни врати.

Подобно на други протоколи и системи, насочени към пазара на автоматизация на дома и офиса, Z-Wave системата може да се контролира чрез интернет от смарт телефон, таблет и компютър, а също и локално чрез интелигентен високоговорител, безжичен ключодържател или монтиран на стена панел.

Z-Wave изпълнява ролята на свързващо звено между смарт хоум системите на различни производители, които са част от една и съща апликация. За да се повиши функционалността на протокола, броят на оперативно съвместимите Z-Wave продукти непрекъснато нараства – от над 1700 през 2017 г. до повече от 2600 през 2019 година.

Технологията е най-интелигентният избор за един умен дом. С огромния асортимент от Smart Home устройства, зи-уейв предлага по-голям избор на собствениците и наемателите на жилища. Това означава, че имате възможност да персонализирате различните интелигентни системи, така че да отговарят изцяло на вашите нужди и предпочитания.

В колекцията ни ще срещнете богата гама продукти с различно предназначение и свойства. Предлагаме безжични контролни станции, осигуряващи прост и достъпен контрол над цялата ви интелигентна охранителна система в едно приложение. Имаме и IP камери с датчик за движение, базирани на въпросния протокол, както и богата гама датчици – за движение, за температура и влага, за дим и наводнение.

Изборът ви се простира между устройства от различен тип, с разнообразие от цветове, стилове и дизайни. Общото между всички тях е, че са еднакво лесни за инсталиране и интеграция, и позволяват разширяване на работните опции. Направете дома си по-сигурен, по-умен и по-удобен с нашите продукти. Ние ще ви съдействаме по всякакъв начин да изберете идеалната Z-Wave разработка за интелигентно управление на модерния ви дом.