Добре дошли! Влезте или създайте нов профил!

Сензор за температура и влажност Sonoff AM-2301

Код на продукта: AM-2301
Наличност: разпродаден
По запитване

Телефон за поръчки

0888 817 933

- ИЛИ -

0887 488 800

ГАРАНТИРАНО ВИСОКО КАЧЕСТВО

БЪРЗА ДОСТАВКА ЗА БЪЛГАРИЯ

ВЪМОЖНОСТ ЗА ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА

КОНСУЛТАЦИЯ С НАШ СЪТРУДНИК

Сензор за температура и влажност Sonoff

Сензор за температура и влажност Sonoff AM-2301. Той може да бъде свързан към Wifi SONOFF TH10 релето.

Високо прецизен датчик за температура и влажност AM -2301, който в комбинация с Wi-Fi релето Sonoff позволява дистанционно наблюдение онлайн и по програма. Изключително полезен елемент за всяко Smart Home приложение, даващ възможност за отдалечен контрол на отоплението в дома .

Уникални възможности на безжичното реле Sonoff със и без датчика за температура и влажност

Безжичният Wi-Fi превключвател TH-16, използван заедно със смарт сензор за температура и ниво на влажността работи както в локална домашна мрежа, така и през безплатна "облачна" услуга. Моделът позволява лесна настройка без използване на компютър. Поддръжка на WiFi 802.11 b / g / n мрежи.

Дистанционният Wi-Fi превключвател Сонофф е предназначен за управление на абсолютно всички домашни електрически уреди директно от вашия смартфон чрез Wi-Fi или интернет мрежа от всяка точка на света. С релето можете лесно да управлявате домакински уреди, котли, климатици, порти и други устройства през вашия iPhone / Android смартфон.

Мобилното приложение Ewelink ви позволява да свържете неограничен брой релета на марката. Чрез платформата можете по всяко време да видите състоянието на всяко устройство. Когато релето е свързано чрез Wi-Fi към рутер със статичен IP адрес, то изпраща данни към облачната платформа на глобалния сървър на Amazon AWS.

Чрез него устройството се управлява от всяка точка на света, където има достъп до Интернет. Също така дистанционното реле TH-16 има конектор за свързване на безжичния Wi-Fi датчик за температура Sonoff AM2301, както и температурен сензор DS18B20.

Възможността за свързване на допълнителни сензори значително разширява възможностите за използване на дистанционния превключвател TH-16, както и поддържа максимален ток до 16 А. Релето поддържа 8 независими таймера за включване и изключване на устройства по график.

Sonoff датчик за температура е вграден в защитен корпус, който позволява да се използва на открито. Производителят препоръчва да не се превишава дължината на проводниците с 30 метра (при захранващо напрежение 5V) и с издърпващ резистор 5.1K, за да се гарантира точността на измерването, посочена в листа с данни. При захранващо напрежение 3.3V максималната дължина на проводника не трябва да надвишава 1 m.

Характеристики:

 • Температура: от -40 до +80 ° С
 • Влажност: 0 до 99%
 • Точност при 25 ° С: температура ± 0,5 ° С, влажност ± 3% (10 ... 90%)
 • Сензор за влажност: капацитивен
 • Температурен сензор: резистивен
 • Мощност: 3.3 - 5.2V
 • Постоянно напрежение: 5V (препоръчително)
 • Тегло на сензора: 17g
 • Конектор: жак 2,5 4-пинов
 • Дължина на кабела: 50см
 • Размер на сензора: 58,8 x 26,7 x 13,8 mm
 • Съвместимост: Sonoff TH 10A / 16A