Добре дошли! Влезте или създайте нов профил!

Безжичен превключвател с четири релета Sonoff 4CH PRO

Код на продукта: SONOFF 4CH PRO
Наличност: разпродаден
По запитване

Телефон за поръчки

0888 817 933

- ИЛИ -

0887 488 800

ГАРАНТИРАНО ВИСОКО КАЧЕСТВО

БЪРЗА ДОСТАВКА ЗА БЪЛГАРИЯ

ВЪМОЖНОСТ ЗА ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА

КОНСУЛТАЦИЯ С НАШ СЪТРУДНИК

Безжичен превключвател с четири релета Sonoff​

Sonoff 4CH PRO е безжичен комутатор, който поддържа до 4 свързани устройства едновременно. Тези устройства могат да се включат или изключат от мобилното приложение eWelink (достъпно за Android или iOS) или да се включат / изключат директно от бутоните за превключване. Sonoff 4CH PRO е като да имате 4 Sonoff безжични превключватели. Sonoff 4CH PRO предлага всички основни Sonoff функции чрез мобилното приложение. Корпусът поддържа монтаж на DIN шина. Това е стандарт, който се използва за монтиране на електрически предпазители или промишлено оборудване.  Sonoff 4CH PRO е също така лесен за употреба. А за ентусиастите по програмиране на електронни устройства, фърмуерът може да бъде изтрит и можете да инсталирате фърмуера, който сте разработили вие. 

 

Превключвателя може да работи в 3 режима:

1. Самозаключване или превключване - по този начин можете да стартирате всеки канал поотделно, от своя страна, от приложението или дистанционното управление.

2. Режим на блокиране - или превключване - може да бъде включен само един канал. Не могат да се стартират едновременно няколко канала.

3. Режим на натискане - всеки канал се включва след закъснение, зададено от вас (между 0,25-4 секунди). То е идеално за отваряне на електричество, което трябва да се затвори автоматично.