Добре дошли! Влезте или създайте нов профил!

Smart контакт Fibaro FGWPE-102

Код на продукта: FGWPE-102
Наличност: разпродаден
163.20лв. с ДДС
Без ДДС: 136.00лв.

Телефон за поръчки

0888 817 933

- ИЛИ -

0887 488 800

ГАРАНТИРАНО ВИСОКО КАЧЕСТВО

БЪРЗА ДОСТАВКА ЗА БЪЛГАРИЯ

ВЪМОЖНОСТ ЗА ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА

КОНСУЛТАЦИЯ С НАШ СЪТРУДНИК

Smart контакт Fibaro

Smart контакта на Fibaro FGWPE-102 е най-малкото такова устройство в света. Той се отличава със своя модерен дизайн, който се вписва във всеки интериор. Контакта има гладка повърхност, а кристалният пръстен изглежда впечатляващо. Устройството разполага с функция измерване на консумацията на електроенергия. Той може да се управлява дистанционно от интелигентния контролер на Fibaro. 

Без инсталация - Plug & Play
Smart контакта не изисква инсталация. Достатъчно е да го извадите от кутията и да го поставите в гнездото. След това можете да вкарате всяко електрическо устройство в него. За да се свържете към системата Z-WAVE, трябва да натиснете бутона B на контакта и да се свържете автоматично с уреда за домашна автоматизация. Интерфейсът е изключително лесен за използване. 

Отчитане в реално време, исторически и статистически данни 

Можете да получите достъп до подробни графики, които показват историята на потреблението на енергия, и имате възможност да планирате енергийното си потребление, както и бъдещите разходи. Можете да проверите консумацията и можете да намерите най-консумиращите устройства.
 

Вашето дете в безопастност
Устройството е оборудвано със специален капак за безопасността на малките. Това е много полезно за деца, които имат неограничено любопитство.

 

Винаги контролирате потреблението си
Smart контактът Ви позволява да контролирате количеството консумирана електроенергия. Светодиодният ринг RGB ви информира за зареждането на свързаните устройства, като променя цвета си. Освен това, устройството има вграден температурен датчик, който мига, когато температурата е 55 градуса по Целзий, или когато свързвате твърде много устройства са свързани и получите максимално натоварване на щепсела. 

Актуализиране на фърмуера чрез безжична връзка
Можете да изберете актуализирането на фърмуера да се случва безжично, като изберете опцията в началния център всеки път, когато се появи нов фърмуер. Не е нужно да го свързвате с компютъра си.