Добре дошли! Влезте или създайте нов профил!

Сензор за движение Fibaro FGMS-001

Код на продукта: FGMS-001
Наличност: разпродаден
150.00лв. с ДДС
Без ДДС: 125.00лв.

Телефон за поръчки

0888 817 933

- ИЛИ -

0887 488 800

ГАРАНТИРАНО ВИСОКО КАЧЕСТВО

БЪРЗА ДОСТАВКА ЗА БЪЛГАРИЯ

ВЪМОЖНОСТ ЗА ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА

КОНСУЛТАЦИЯ С НАШ СЪТРУДНИК

Сензор за движение Fibaro

Дизайнерите на Fibaro бяха вдъхновени от природата и след това добавиха най-съвременните технологии, и така са проектирали този сензор за движение. Вземайки формата на окото на котката, също като което има много силни сетива и е признато с неговата бдителност. В допълнение, котките винаги са били считани за собственици на жилища. Сензорът има много голямо зрително поле и може да наблюдава определени неща, които не виждате. Това ще направи живота ви по-удобен и ще допринесе за безопасността на дома ви. Това е невероятно малка, най-съвременната технология в света, вградена в бял корпус без дефекти. С диаметър по-малък от 44 милиметра, вие ще се влюбите в сензора от пръв поглед!

Няколко сензора 

Това малко устройство разпознава движението, измерва температурата на околната среда, измерва интензитета на светлината и вибрациите. Има вграден акселерометър. Така че инженерите на Fibaro са създали сензор, който успешно съчетава 4 интелигентни функции, за да разшири комфорта на вашата реалност. Сензорът се свързва чрез Z-Wave с домашния център Fibaro и може да бъде настроен в персонализирани сценарии, за да се наслаждавате на пълна безопасност. Сензорът може да открие различни опасности като проникване, пожар, саботаж или неподходящо поведение на детето. 

Цветът отразява движението и температурата

Сензорът разполага с многоцветна LED зеница, която показва домашната температура на дома. В зависимост от цвета на "окото" ще знаете температурата в стаята.

Интелигентно разпознаване на движение

Най-важните аспекти на този сензор са способността да  открива и най-малкото движение. Като смятате, че всички стаи са различни, можете да регулирате чувствителността на сензора според местоположението или всеки друг конкретен случай.

Вижте всички продукти от категория smart home .