Добре дошли! Влезте или създайте нов профил!

Жестов контролер Fibaro FGGC-001

Код на продукта: FGGC-001
Наличност: разпродаден
408.00лв. с ДДС
Без ДДС: 340.00лв.

Телефон за поръчки

0888 817 933

- ИЛИ -

0887 488 800

ГАРАНТИРАНО ВИСОКО КАЧЕСТВО

БЪРЗА ДОСТАВКА ЗА БЪЛГАРИЯ

ВЪМОЖНОСТ ЗА ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА

КОНСУЛТАЦИЯ С НАШ СЪТРУДНИК

Жестов контролер Fibaro

Firabo FGGC-001 е първият таблет с безцветен сензор, която позволява контрол чрез жестове на електронни устройства, които са част от системата за автоматизация FIBARO Z-Wave на дома, като по този начин активират различни сценарии. Сензорът с висока разделителна способност изпълнява дори и най-сложните команди, което ви позволява да създавате персонализирани сценарии. Контролерът разпознава шест движения на ръцете: нагоре, надолу, наляво, надясно кръгове в посока на часовниковата стрелка и обратно на часовниковата стрелка посока, което дава възможност за активиране на общо шест различни сценарии. Може да се използва дори с мокри или мръсни ръце (напр. В банята или кухнята). 

Fibaro Swipe Gesture Controller е интелигентен контролен панел – жестов контролер. Той ви позволява да контролирате устройствата интегрирани в домашната ви Smart Home система и да активирате предварително създадени сценарии с помощта на жестове. Сензорът е в състояние да разпознава жестове от разстояние около 10-20 см и през различни материали.

Разпознаването на всеки жест се потвърждава от звуков сигнал, така че винаги да сте наясно дали контролерът ви разбира. Fibaro Swipe се захранва по два начина - от 4 AA батерии и чрез microUSB кабел. Той е съвместим с всички Z-Wave и Z-Wave Plus устройства на марката за интелигентно управление на дома.

Жестовете на ръката – най-удобният начин да управляваме домакинските уреди и инсталации

Жестовият контролер на престижната марка Фибаро взаимодейства с вашата система Умен дом посредством жестовете на ръката. С помощта на жестове, ние хората общуваме помежду си, изразяваме емоциите и своите желания. Ето защо управлението на интелигентната система за автоматизация на дома с този контролен панел е толкова удобно, интуитивно и бързо. На потребителите не е нужно много време, за да свикнат да използват жестовия метод на подаване на командите.

Панелът е предназначен за дистанционно управление на устройства от системата „Умен дом“: осветление, контакти, порти, завеси, ролетни щори, гаражни врати и други устройства, работещи по протокола Z-Wave. Панелът е безжичен и може да се инсталира на всяко удобно за ползвателя място. Способността на контролера да регистрира командите през различни материали, ви позволява да го монтирате дори зад елементи на интериора.

Прост, но ефективен принцип на работа

За подаване на команди се използват ротационни (кръгови) движения на ръцете, например, за да усилите / намалите осветлението или да регулирате щорите чрез асоциации. Жестовете ви могат също така да активират предварително програмирани сценарии, включително такива създадени персонално от вас.

След завършване на първия кръг, устройството започва да променя стойността (по посока на часовниковата стрелка - увеличаване, обратно на часовниковата стрелка - намаляване). Свалянето на ръката ще спре промяната. Поредиците се състоят от два или три жеста. Потребителят може да създаде до 6 персонализирани последователности. Те могат да контролират други устройства само по персонализирани сценарии.

Благодарение на своя модерен и ергономичен дизайн, FIBARO Swipe FGGC-001 ще се впише перфектно във всеки интериор. Панелът може да бъде вграден в стените и скрит в мебели, без това да повлияе на неговата работа. Вграденият високоговорител съобщава за състоянието или когато бъде регистрирана команда.

Интелигентният жестов контролер FIBARO Swipe отваря напълно нови възможности за комуникация с техниката във вашия дом за вас и вашите близки. Таблетът може да се използва и като красива фоторамка, която винаги ще бъде в унисон с вашия интериор. Ако са ви омръзнали старите картини по стените, можете лесно и бързо да генерирате ново изображение, според моментното си настроение.