Добре дошли! Влезте или създайте нов профил!

Мултифункционален контролер Fibaro Home Center Lite

Код на продукта: FGHCL
Наличност: разпродаден
770.40лв. с ДДС
Без ДДС: 642.00лв.

Телефон за поръчки

0888 817 933

- ИЛИ -

0887 488 800

ГАРАНТИРАНО ВИСОКО КАЧЕСТВО

БЪРЗА ДОСТАВКА ЗА БЪЛГАРИЯ

ВЪМОЖНОСТ ЗА ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА

КОНСУЛТАЦИЯ С НАШ СЪТРУДНИК

Мултифункционален контролер Fibaro Home Center Lite

Fibaro представя най-новото измерение на комфорта - Home Center Lite, невероятно компактното устройство на системата Fibaro. Това устройство е създадено с мисълта за нуждите на крайния потребител - умен, ефективен и удобен дом. Всичко в един впечатляващ пакет от малки размери за максимално въздействие!

 

Системата за домашна автоматизация е изключително бърза и ефективна  

 

Fibaro Home Center Lite е малко устройство с огромен потенциал. Интелигентната домашна система невероятно бърза и ефективна, но в същото време евтина. С това устройство можете да контролирате дома си навсякъде по света с мобилен телефон или таблет. Влезте в света на Fibaro и открийте комфорта с нашата новаторска гама от продукти.

 

Размерите имат значение

Всички тези интелигентни функции в малка кутия! Home Center Lite е компактно устройство, което ви помага да контролирате дома си с много прости команди и безжична комуникация. Разширената нано технология прави невъзможното възможно!

 

Добре дошли в света на Fibaro

Радваме се, че искате да се присъедините към нашия свят. Тук комфортът и безопасността на вашето семейство са приоритет. Създадената от нас система отговаря на вашите нужди и може да ви накара да мечтаете в действителност. Модерен дизайн, миниатюризация, и интуитивен софтуер са само част от нашия дълъг списък с иновации. Вашият дом е вашето въображение. Създайте своя интелигентен дом.

 

Задайте поръчката си

Новата поръчка за вашия дом трябва да бъде Fibaro Home Center Lite. Разположението и функционалността зависят изцяло от предпочитанията на потребителите. Можете да създавате и променяте таблици, икони и имена, така че винаги ще имате важни функции в ръцете си. Интелигентната работа на системата вече е по-лесна с приложението Fibaro.

 

 

До 230 устройства в дома ви

С безжичната комуникация Z-Wave тази система може лесно да се инсталира навсякъде във вашия дом. Не е нужно да пускате кабели, не е нужно да променяте структурата на къщата. Системата Fibaro Intelligent House може да бъде инсталирана във всяка сграда дори след като тя е напълно декорирана. Контролерът Home Center Lite е оборудван с изключително мощен процесор Cortex A8. Системата става ефективна, когато се използва с много устройства. Контролерът поддържа до 230 устройства.

 

Можете да контролирате мултимедийните си устройства

Новият Home Center Lite улеснява интегрирането на мултимедийни системи в контролния панел на Fibaro. Можете да контролирате телевизора, системата за домашно кино, аудиосистемата и други устройства. Можете да промените каналите и да настроите силата на звука директно от приложението. С помощта на Fibaro нямате нужда от дистанционно управление или други устройства.

 

 

Мониторинг на потреблението

Fibaro Home Center Lite има функция за управление на потреблението. Тя може да наблюдава консумацията на енергия и да открива устройствата с най-голяма консумация. Можете да получите достъп до подробни статистически данни, които могат да ви помогнат да изчислите бъдещите сметки и да ви помогне да ги намалите.

 

Открийте заплахите

Трябва да знаете, че тази система е създадена за вашата сигурност. Ето защо сме загрижени да открием всяка заплаха и да я съобщим навреме. Системата Fibaro Home Center Lite ще ви съобщи незабавно, когато открие пожар, наводнение, взрив или изтичане на газ и ще предприеме съответните действия. В случай на кражба с взлом, Fibaro може да задейства визуална или звукова аларма, да светне всички лампи, както и може да ви изпрати снимки от камерите директно на мобилния Ви телефон. С Fibaro Home Center Lite, вие винаги ще сте в безопасност!

 

Поддържайте градината лесно!

Системата Fibaro Home Center Lite за автоматизация на дома може да напои градината точно когато е необходимо. Можете да зададете време, когато пръскачките стартират и можете да поставите ограничения, като например, когато времето е дъждовно или влажно.

 

Регулирайте температурата си според вашите предпочитания!

Нищо не се сравнява с уюта на дома, особено в студения зимен ден. С Fibaro Home Center Lite можете да стартирате топлината и да настроите предпочитаната от вас температура, преди да се приберете у дома. С климатичния панел за управление на температурата можете да зададете кои стаи се отопляват и коя е предпочитаната температура във всяка стая. Можете да избирате различни температури когато спите или когато се събудите. Ако е лято, можете да настроите времето за стартиране на климатичната инсталация и колко време ще работи. С този панел ще имате високо ниво на комфорт, което не сте имали преди.