Добре дошли! Влезте или създайте нов профил!

Мултифункционален контролер Fibaro Home Center 2

Код на продукта: FGHC2
Наличност: разпродаден
1 639.20лв. с ДДС
Без ДДС: 1 366.00лв.

Телефон за поръчки

0888 817 933

- ИЛИ -

0887 488 800

ГАРАНТИРАНО ВИСОКО КАЧЕСТВО

БЪРЗА ДОСТАВКА ЗА БЪЛГАРИЯ

ВЪМОЖНОСТ ЗА ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА

КОНСУЛТАЦИЯ С НАШ СЪТРУДНИК

Мултифункционален контролер Fibaro Home Center 2

Fibaro Home Center 2 е черешката на тортата в  системите за домашна автоматизация. Инженерите на Fibaro са създали Home Center 2, като са приложили много нечувствителни функции към други устройства. Home Center 2 предефинира автоматизацията на дома с иновативна технология Z-Wave и носи нови наистина гениални решения за вашия интелигентен дом. 

Какво е Home Center 2?

Home Center 2 е електронно устройство за домашна автоматизация. Това е портал, който ви позволява да комуникирате със сензори и устройства в дома си, като използвате безжична или кабелна комуникация. Той се свързва с централен сървър, използващ широколентов кабел или DSL връзка. 

Вътрешният модул Z-Wave ви позволява да управлявате и използвате сензори Z-Wave, които свързват различни домашни автомати. Home Center 2 интегрира множествения и сложен контрол на множество автоматизации с IP протокол в едно централно устройство. Интерфейсът е ясен, лесен за използване, който помага на потребителите лесно да контролират дома си, независимо дали са в офиса или в движение с мобилния си телефон. 

Бърз и лесен монтаж

Свържете проводниците, както е показано на фигурата по-долу. Свържете захранващия кабел в гнездото и мрежовия кабел към LAN порта.

След около 2 минути от свързването на Fibaro Home Center 2, той е готов за работа. Fibaro Home Center 2 ще Ви чака да получите IP от DHCP сървъра. Ако не сте сигурни, натиснете и задръжте бутона RECOVERY. Така, Home Center 2 автоматично ще вземе статичен IP от тип 192.168.81.1. За да контролирате системата в браузъра, достатъчно е да напишете IP адреса в адресната лента и приложението ще започне. 

Алуминиев корпус

Fibaro Home Center 2 е проектиран да привлича вниманието. Той е изработен от твърд алуминий. Няма да намерите части от пластмаса в този продукт. Fibaro Home Center 2 не само изглежда добре, но и интегрира много други интелигентни функции.  

Бърз и ефективен хардуер

Мощен процесор Intel Atom 1.6Ghz

Благодарение на ефективността на този процесор, Fibaro Home Center 2 е много по-бърз от другите решения на Z-Wave, които можете да намерите на пазара. Комуникацията с мрежата Z-Wave се подобри значително и това доведе до много по-бързо време за реакция към командите на потребителите. 

4GB MLC диск за възстановяване на данни

Потребителските данни винаги ще са в безпознасност поради иновациите на Fibaro. Всяко устройство на Home Center 2 има собствен диск за възстановяване, който съхранява резервно копие на системата, уникално за всеки шлюз. Неоторизираните хора нямат достъп до системата. Най-голямото предимство на тези решения е ултра-бързото възстановяване на данни след всякакъв вид грешки.  

1 GB RAM и съхранение на SLC дисковете от 2 GB 

Голяма памет + бърз процесор = бърза комуникация между домашните уреди Fibaro. Хардуерната архитектура, използвана в Fibaro Home Center 2, прави Z-Wave автоматизацията по-бърза от всякога. 

Добре дошли в света на Fibaro

Радваме се, че искате да се присъедините към нашия свят. Тук комфортът и безопасността на вашето семейство са приоритет. Създадената от нас система отговаря на вашите нужди и може да ви накара да мечтаете в действителност. Модерен дизайн, миниатюризация, и интуитивен софтуер са само част от нашия дълъг списък с иновации. Вашият дом е вашето въображение. Създайте своя интелигентен дом. 

Задайте поръчката си

Новата поръчка за вашия дом трябва да бъде Fibaro Home Center Lite. Разположението и функционалността зависят изцяло от предпочитанията на потребителите. Можете да създавате и променяте таблици, икони и имена, така че винаги ще имате важни функции в ръцете си. Интелигентната работа на системата вече е по-лесна с приложението Fibaro. 

Можете да контролирате мултимедийните си устройства

Новият Home Center Lite улеснява интегрирането на мултимедийни системи в контролния панел на Fibaro. Можете да контролирате телевизора, системата за домашно кино, аудиосистемата и други устройства. Можете да промените каналите и да настроите силата на звука директно от приложението. С помощта на Fibaro нямате нужда от дистанционно управление или други устройства. 

Мониторинг на потреблението

Fibaro Home Center Lite има функция за управление на потреблението. Тя може да наблюдава консумацията на енергия и да открива устройствата с най-голяма консумация. Можете да получите достъп до подробни статистически данни, които могат да ви помогнат да изчислите бъдещите сметки и да ви помогне да ги намалите. 

Открийте заплахите

Трябва да знаете, че тази система е създадена за вашата сигурност. Ето защо сме загрижени да открием всяка заплаха и да я съобщим навреме. Системата Fibaro Home Center Lite ще ви съобщи незабавно, когато открие пожар, наводнение, взрив или изтичане на газ и ще предприеме съответните действия. В случай на кражба с взлом, Fibaro може да задейства визуална или звукова аларма, да светне всички лампи, както и може да ви изпрати снимки от камерите директно на мобилния Ви телефон. С Fibaro Home Center Lite, вие винаги ще сте в безопасност! 

Поддържайте градината лесно!

Системата Fibaro Home Center Lite за автоматизация на дома може да напои градината точно когато е необходимо. Можете да зададете време, когато пръскачките стартират и можете да поставите ограничения, като например, когато времето е дъждовно или влажно. 

Регулирайте температурата си според вашите предпочитания!

Нищо не се сравнява с уюта на дома, особено в студения зимен ден. С Fibaro Home Center Lite можете да стартирате топлината и да настроите предпочитаната от вас температура, преди да се приберете у дома. С климатичния панел за управление на температурата можете да зададете кои стаи се отопляват и коя е предпочитаната температура във всяка стая. Можете да избирате различни температури когато спите или когато се събудите. Ако е лято, можете да настроите времето за стартиране на климатичната инсталация и колко време ще работи. С този панел ще имате високо ниво на комфорт, което не сте имали преди.