Добре дошли! Влезте или създайте нов профил!

Безжичен контролер за врати/щори Fibaro FGRM-222

Код на продукта: FGRM-222
Наличност: разпродаден
159.60лв. с ДДС
Без ДДС: 133.00лв.

Телефон за поръчки

0888 817 933

- ИЛИ -

0887 488 800

ГАРАНТИРАНО ВИСОКО КАЧЕСТВО

БЪРЗА ДОСТАВКА ЗА БЪЛГАРИЯ

ВЪМОЖНОСТ ЗА ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА

КОНСУЛТАЦИЯ С НАШ СЪТРУДНИК

Безжичен контролер за врати/щори Fibaro

Fibaro FGRM-222 е усъвършенстван контролер за автоматизация на завеси, щори или гаражни врати. Този модул може да управлява всяко устройство, задвижвано от електродвигател. Контролерът може да управлява широк набор от устройства, което го прави една от най-модерните приспособления от този вид на пазара. Новата версия на ролковия контролер може дори да измерва консумацията на електроенергия на свързаните електрически мотори. Този контролер е изключително малък по размери, който се вписва в корпуса на всяко контролирано устройство.

Автоматични щори - вашата реалност

Вашият комфорт ще нарасне значително с този безжичен контролер за щори. Системите Z-Wave осигуряват прецизен контрол на всяка автоматизация във вашия дом или около дома ви. Технологията Z-Wave ви позволява лесно да изградите система, която централизира цялата автоматизация на дома.

5 режима на работа

Контролерът може да работи в 5 отделни режима в зависимост от вида устройство, което контролира. Тази функция е предназначена за правилната работа на всякакви ролетни щори, сенници, прозорци или гаражни врати. Имате няколко начина да конфигурирате и контролирате устройствата си. 

 
Контролер, който следи вашата консумация на енергия

Този контролер може да измерва консумацията на електроенергия на свързаните автомати. Така че можете да изчислите сметките си за електричество и можете да използвате тези статистически данни за ваши цели.

 

Z-Wave мрежов тестер за покритие

Контролерът има вграден светодиод, който сигнализира, когато комуникацията "Z-Wave" е правилна. Технологията Z-Wave позволява комуникация в рамките на 50 метра. Комуникационният протокол използва други близки Z-Wave устройства за създаване на P2P връзка.