Fibaro

Изглед: Списъчен Табличен
Покажи:
Ред:
 • Производител: Fibaro
  4 броя температурни датчици Fibaro Fibaro DS-001 е 9-12-битов цифров температурен датчик с 9-битова програмируема разделителна способност. Той може да измерва температурата в помещение. Точността му е +/- 0.5 градуса по Целзий за диапазо..
  36.00лв. с ДДС
 • Производител: Fibaro
  Smart контакт Fibaro Smart контакта на Fibaro FGWPE-102 е най-малкото такова устройство в света. Той се отличава със своя модерен дизайн, който се вписва във всеки интериор. Контакта има гладка повърхност, а кристалният пръстен изглежда ..
  163.20лв. с ДДС
 • Производител: Danfoss
  Z-Wave радиаторен термостат Danfoss Danfoss LC13 е електронен радиаторен термостат, захранванващ се с батерии, за пълен контрол на вътрешната среда, контролиран от интелигентния домашен уред FIBARO Home Center 2.   Автоматично управлени..
  182.40лв. с ДДС
 • Производител: Fibaro
  Байпас за димер 2 Fibaro Fibaro FGB-002 е устройство, което се използва при осветление с ниска енергийна консумация, като например 0.5W LED крушка. Предназначен е за Fibaro Dimmer. Технически данни: - Захранване: 230V +/- 10% 50Hz; ..
  30.00лв. с ДДС
 • Производител: Fibaro
  Безжичен контролер за врати/щори Fibaro Fibaro FGRM-222 е усъвършенстван контролер за автоматизация на завеси, щори или гаражни врати. Този модул може да управлява всяко устройство, задвижвано от електродвигател. Контролерът може да упра..
  159.60лв. с ДДС
 • Производител: Fibaro
  Безжичен контролер за осветление с 4 аналогови входа Fibaro Въображението може да ви отведе до гениални дизайни, когато създавате дизайна на дома си. Може да искате да създадете специален светлинен ефект, който може да е съобразен с вашето на..
  150.00лв. с ДДС
 • Производител: Fibaro
  Безжичен превключвател с две релета Fibaro Relay Switch 2x1,5kW Безжичните превключватели са ключови елементи при управлението на вашия умен дом. Те ще докажат своята полезност на различни места и ще изпълняват различни функции. Те ще ви..
  150.00лв. с ДДС
 • Производител: Fibaro
  Безжичен превключвател с две релета Fibaro Relay Switch 2x1,5kW Безжичните превключватели са ключови елементи при управлението на вашия умен дом. Те ще докажат своята полезност на различни места и ще изпълняват различни функции. Те ще ви..
  150.00лв. с ДДС
 • Производител: Fibaro
  Безжичен сензор за врати/прозорци Fibaro Fibaro FGDW-002-1 е безжичен сензор, който работи на базата на батерии. Той е съвместим с интелигентната система на FIBARO. Сензорът показва способността на системата да следи отварянето на врати, проз..
  127.20лв. с ДДС
 • Производител: Fibaro
  Безжичен сензор за врати/прозорци Fibaro Fibaro FGDW-002-3 е безжичен сензор, който работи на базата на батерии. Той е съвместим с интелигентната система на FIBARO. Сензорът показва способността на системата да следи отварянето на врати, проз..
  127.20лв. с ДДС
 • Производител: Fibaro
  Безжичен сензор за наводнения Fibaro Иновативният дизайн, намалените размери и множеството допълнителни функции правят този сензор наистина забележителен. Тази уникална притурка може да гарантира вашата безопасност на вашето семейство и вашия дом...
  150.00лв. с ДДС
 • Производител: Fibaro
  Жестов контролер Fibaro Firabo FGGC-001 е първият таблет с безцветен сензор, която позволява контрол чрез жестове на електронни устройства, които са част от системата за автоматизация FIBARO Z-Wave на дома, като по този начин активират различни сц..
  408.00лв. с ДДС
 • Производител: Fibaro
  Мултифункционален контролер Fibaro Home Center 2 Fibaro Home Center 2 е черешката на тортата в  системите за домашна автоматизация. Инженерите на Fibaro са създали Home Center 2, като са приложили много нечувствителни функции към други у..
  1 639.20лв. с ДДС
 • Производител: Fibaro
  Мултифункционален контролер Fibaro Home Center Lite Fibaro представя най-новото измерение на комфорта - Home Center Lite, невероятно компактното устройство на системата Fibaro. Това устройство е създадено с мисълта за нуждите на крайния потре..
  770.40лв. с ДДС
 • Производител: Fibaro
  Сензор за движение Fibaro Дизайнерите на Fibaro бяха вдъхновени от природата и след това добавиха най-съвременните технологии, и така са проектирали този сензор за движение. Вземайки формата на окото на котката, също като което има много силни сет..
  150.00лв. с ДДС
 • Производител: Fibaro
  Сензор за дим Fibaro Всички сензори за дим, налични на пазара, са създадени за предотвратяване на пожари. Никой обаче не обърна внимание на дизайна. Крайната цел на сензорите за дим е да запазите семейството и имуществото си, но трябва да ги инста..
  163.20лв. с ДДС
 • Производител: Fibaro
  Универсален двоен сензор Fibaro Fibaro FGBS-001 е безжичен модул, който може да подобри функционалността на всеки бинарен сензор за изход. Това дава възможност за комуникация на всеки датчик с безжичната мрежа Z-Wave и след това с интелигентн..
  108.00лв. с ДДС
 • Производител: Fibaro
  Универсален димер​ Fibaro Fibaro FGBS-001 е универсален димер, който се използва за намаляване на интензитета на светлината и е специално разработен за работа с множество източници на светлина. Този димер може да изключи източник на свет..
  150.00лв. с ДДС

Fibaro е марка, която тепърва ще навлиза в живота на българските домакинства. Зад това име се крие компания, създаваща последните разработки за управление на един умен дом. Евроматика ви дава достъп до богата гама технически решения, с помощта на които ще се присъедините към милионите хора по света, приложили на практика домашната Smart Home автоматизация.

Какво можете да очаквате от компанията?

Фибаро ви дава безброй възможности за интелигентно управление на домашните технически разработки. Благодарение на революционните смарт хоум системи и компоненти на марката, вие имате възможността да управлявате от разстояние (чрез мобилния си телефон) осветлението в дома си, отоплителната и вентилационна система, автоматизираните врати и дворни портали, и какво ли още не.

Ако името на този производител не ви говори нищо, то вероятно ще ви бъде интересно да научите, че перфектният дизайн на „умните” домашни Fibaro системи е проектиран и произведен изцяло в Полша. Компанията създава пълната гама Smart Home устройства, включително най-дребните детайли, от които е възможно да се нуждае вашият проект.

Фибаро е глобален бранд, чиято дейност е базирана на Internet of Things технологията. Дейността се състои основно в предоставяне на решения за пълна автоматизация на сгради и частни жилища. Главната квартира и производствените бази на компанията са базирани в полския град Познан. Към момента броят на служителите на фирмата наброява около 400 души, ангажирани с един мащабен проектантски и производствен процес.

Само за няколко години Fibaro се превръща в световно призната и разпознаваема марка. Нейните продукти са официално достъпни на 6 континента, в над 100 държави по света. В успеха на полската компания няма нищо странно, защото тя създава едни от най-съвършените безжични системи за домашна автоматизация в световен мащаб. От юли 2018 г. брандът е част от голямото семейство на Nice Group.

С иновативните разработки на марката ще можете да постигнете много повече от удобство в управлението на различните инсталации и устройства в дома си. С тях вие ще си осигурите невероятно спокойствие, а освен това ще можете да управлявате разумно финансовите си разходи.

Вместо да ангажирате ума си с въпроси, касаещи осветлението или отоплението в дома ви, вие ще имате възможност да включвате, изключвате, настройвате и менажирате уредите, независимо колко далеч се намирате. По отношение на комфорта, полският концерн се е погрижил да предложи най-доброто.

Представете си, че можете да управлявате осветлението в дома си чрез гласови команди – с продуктите на марката това е напълно възможно. Светлината може да ви следва във всяка стая, в която влезете, а също и да ви предупреждава за тревожни събития, в случай че осветлението е интегрирано с алармената ви система.

Доверете се на нас за инсталиране на продуктите Фибаро във вашия дом, за да изградим заедно съвършения интелигентен дом от бъдещето.