Добре дошли! Влезте или създайте нов профил!

TCP/IP - Lan контролер Euromatica

Код на продукта: LANV2.5
Наличност: разпродаден
151.20лв. с ДДС
Без ДДС: 126.00лв.

Телефон за поръчки

0888 817 933

- ИЛИ -

0887 488 800

ГАРАНТИРАНО ВИСОКО КАЧЕСТВО

БЪРЗА ДОСТАВКА ЗА БЪЛГАРИЯ

ВЪМОЖНОСТ ЗА ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА

КОНСУЛТАЦИЯ С НАШ СЪТРУДНИК

TCP/IP - Lan контролер Euromatica

Това е устройство, което дава възможност за мониторинг на вход (напрежение, ток, състояние, температура, влажност на въздуха - разбира се, с помощта на специализирани преобразуватели за измерване на температура / влажност). Въз основа на тези данни, LAN контролера може да включи/изключи отворени схеми до 5 релета (например да прекрати захранването до котел когато температурата се повиши над определена стойност). Управлението се осъществява чрез уеб графичния интерфейс.

Входове:

 • 5 аналогови входа (температура, напрежение, ток и други физични измервания)
 • 4 логически входа (включване / изключване)
 • 1 цифров вход с 1 проводник - поддържа 4 или 6 температурни сензора DS18B20

Изходи:

 • 1 реле интегрирано на дъното
 • 1 изход за транзистор (макс. 1A)
 • 4 изхода за управление на до 4 релета или транзистори
 • 4 PWM изхода - 2.6 KHz ... 4 MHz

Технически данни

 • Мощност: 8-28 DC
 • Консумация: 1 W
 • Мощност PоE = YES
 • Мрежов интерфейс 10 MB / s
 • Релеен изход - 10АА 220V
 • Работна температура - -20 + 45 градуса

Висококачественият TCP/IP LAN контролер на Euromatica е необходим и ключов елемент от домашната Smart Home инсталация. Устройството разполага с 5 аналогови и 4 логически входа за включване и изключване, както и за физически измервания на съществените параметри – температура, напрежение, ток и т.н. Наличен е и 1 цифров вход, поддържащ от 4 до 6 температурни сензора.

Приложение и свойства

Контролерът е особено необходим при Smart Home системите, менажирани посредством видео връзки. Системата предава видеоинформация на закрито чрез безжичен LAN адаптер. Той е способен да поеме интелигентното управление на електрическите битови уреди, осветлението и отоплителната/вентилационна система, като безжично пренася изображения и информационни данни чрез TCP/IP технология, а също и алармени събития чрез DTMF технология.

Оборудването с TCP/IP LAN контролера на Евроматика, прави възможно интелигентното управление на домашните охранителни и комунални системи. Посредством аларменото известяване, собствениците ще бъдат в течение на случващото се в техния дом, независимо на какво разстояние се намират в момента. За достъп до мрежата, потребителят може да използва собствен уеб сайт или уеб графичен интерфейс, както е в конкретния случай.

Позовавайки се на информацията подадена от датчиците, отчитащи различните физически измервания (температура, влажност, напрежение, детекция на дим), контролерът е в състояние да включи или изключи отворени схеми до 5 релета, свързани с петте аналогови входа.

Предимства на домашната автоматизация

 Интегрираните посредством TCP/мрежови видео сигнал жилищни инсталации стават достъпни за мониторинг и управление от дистанция през мобилен телефон. Интелигентният дом позволява собствениците да отговарят на позвъняване на входната врата, да включват отоплението, да спускат/отварят завесите, да отварят и затварят входното съоръжение – порта или портал.

Дейността на нашата компания включва продажба на най-новите разработки при системите за контрол на достъп и интелигентен мениджмънт на дома. Контролерът на фирма Euromatica е с достъпна цена и безупречна функционалност. Дизайнът му е създаден за максимално лесна интеграция и свързване към безжичното мрежово устройство за пренос на данни.