Самостоятелни контролери — Евроматика

Самостоятелни контролери

Няма добавени продукти в тази категория.

За да ви помогнем да изградите съвършената система за контрол на достъпа, ние от Евроматика се погрижихме да ви предложим и най-добрите съвременни контролни станции. Нашите самостоятелни контролери са идеалното решение за управление на отдалечени автоматични устройства чрез мобилен телефон. Продуктите ни са подходящи за жилищни сгради и бизнес центрове, предвид възможността за свързване на голям брой потребители.

Характеристики и свойства

Контролерите, включени в нашата колекция са дело на марките MotorLine и Euromatica. Те са съвместими с автоматизираните системи на съответните компании и служат за безжично управление на различен вид и брой технически приложения. Така например, GSM и Bluetooth контролерът на MotorLine - GSM M170 позволява да се управляват от разстояние автоматични устройства и системи.

Начините на управление се осъществяват посредством безплатно обаждане (към GSM телефони) и чрез Android приложение, използващо Bluetooth технология. Контролерът позволява конфигуриране на 509 номера / потребители, както и контрол на потребителите чрез времеви ограничения, конфигуриране чрез SMS: добавяне и изтриване на потребители, промяна на администратор или потребител, парола и т.н.

TCP/IP - Lan контролерът на Euromatica, пък дава възможност да се управляват голям брой битови уреди и инсталации, с помощта на съвместими технически устройства – датчици, сензори и др. С това устройство си осигурявате възможност за мониторинг на напрежение, ток, състояние, температура, влажност на въздуха.

Управлението се осъществява посредством специализирани преобразуватели за измерване на температура / влажност и т.н. На база получените от измервателните устройства данни, LAN контролерът може да включи/изключи отворени схеми до 5 релета, като например прекрати захранването до котел, когато температурата надвиши определена стойност. Управлението се осъществява посредством уеб графичен интерфейс.

Можем да предложим също и 4-релеен разширителен модул за LANV2 с 4 220-10 АН релета, както и нужните на интелигентния ви дом сензори, датчици и безжични аларми. Имаме пълната готовност да изградим от основи високотехнологични системи от типа Smart Home. Нашата цел е да ви предложим един затворен цикъл, включващ необходимите продукти и дейности.

Не просто ще ви продадем висококачествени технически разработки, но и ще изготвим цялостен проект, въз основа на който ще бъде изградена домашната ви интелигентна инсталация. Професионалните ни технически екипи са в постоянна готовност да ви съдействат по всякакъв начин, включително с препоръки и съвети относно избора на продукт.

Интегрирани от нас, Смарт хоум приложенията ще ви служат по начина, който вие лично сте избрали и посочили. Услугите ни са достъпни на територията на цялата страна, и са подходящи както за частни домове, така и за бизнес и административни сгради. Свържете се с нас още сега, за да изградим заедно едно по-сигурно, комфортно и енергийно ефективно пространство.