Смарт Хоум

Изглед: Списъчен Табличен
Покажи:
Ред:
 • Производител: Sonoff
  4 броя безжични Smart контакти Sonoff S20 Sonoff 2000W S20 е рентабилно решение. Интелигентният контакт има WI-FI връзка. Plug-in модулът е тип ЕС. Контактът може да се управлява с помощта на приложението eWelink, което е налично за..
  361.20лв. с ДДС
 • Производител: Fibaro
  4 броя температурни датчици Fibaro Fibaro DS-001 е 9-12-битов цифров температурен датчик с 9-битова програмируема разделителна способност. Той може да измерва температурата в помещение. Точността му е +/- 0.5 градуса по Целзий за диапазо..
  36.00лв. с ДДС
 • Производител: Euromatica
  4-релеен разширителен модул за LANV2 Euromatica 4-релеен разширителен модул за LANV2 с 4 220-10 АН релета.   ..
  79.20лв. с ДДС
 • Производител: MotorLine
  GSM и Bluetooth контролер MotorLine Устройство, разработено за управление на отдалечени автоматични устройства чрез телефонно обаждане без таксуване (чрез GSM) или приложение за Android, използващо технологията Bluetooth. С капацитет на паметта з..
  284.40лв. с ДДС
 • Производител: Sonoff
  GSM/GPRS безжичен превключвател с едно реле Sonoff   Най-важните функции, които изпълнява: Поддържа SIM -GSM/GPRS SIM карта : 800/900/1800/1900MHz Управление чрез GSM/GPRS Дистанционно включване / изключване на уре..
  102.00лв. с ДДС
 • Производител: Sonoff
  Smart ключ за осветление Sonoff Това е безжичен умен ключ за осветление, който комуникира безжично с мобилен телефон и може да бъде управляван от приложението eWelink. Ключа е с минималистичен дизайн, създаден от бяло стъкло, което предл..
  108.00лв. с ДДС
 • Производител: Fibaro
  Smart контакт Fibaro Smart контакта на Fibaro FGWPE-102 е най-малкото такова устройство в света. Той се отличава със своя модерен дизайн, който се вписва във всеки интериор. Контакта има гладка повърхност, а кристалният пръстен изглежда ..
  163.20лв. с ДДС
 • Производител: Sonoff
  Smart фасунга Sonoff Slampher Sonoff Slampher е интелигентна фасунга, за E27 крушки. Тази Wi-Fi фасунга предава данни през Wi-Fi маршрутизатора до облак (Cloud). Така можете да контролирате домашното осветление с приложението eWelink. С So..
  38.40лв. с ДДС
 • Производител: Euromatica
  TCP/IP - Lan контролер Euromatica Това е устройство, което дава възможност за мониторинг на вход (напрежение, ток, състояние, температура, влажност на въздуха - разбира се, с помощта на специализирани преобразуватели за измерване на температура / ..
  151.20лв. с ДДС
 • Производител: Vera
  Vera Edge Z-Wave Wi-Fi контролна станция Tова е контролна станция за системи, базирани на технологията Z-Wave. Прост и достъпен контрол до цялата интелигентна система за сигурност в едно приложение. Можете да контролирате от разстояние все..
  363.60лв. с ДДС
 • Производител: Vera
  Vera Plus Z-Wave/Wi-Fi/ZigBee/Bluetooth контролна станция Tова е контролна станция за системи, базирани на технологиите Z-Wave,Wi-Fi-, ZigBee, Bluetooth с 256 MB памет и е много по-мощна от другата контролна станция на сайта ни Vera Edge. Прост..
  546.00лв. с ДДС
 • Производител: Euromatica
  Z-Wave 1-канално безжично реле Euromatica С помощта на това безжично реле можете от разстояние да командвате различни електрически продукти на технологията Z-Wave. То е проектирано така, че функцията за контрол на достъпа да се интегрира лесн..
  181.20лв. с ДДС
 • Производител: Euromatica
  Z-Wave IP камера с датчик за движение Euromatica Z-Wave IP камера с вграден датчик за движение, вграден микрофон и високоговорител за двупосочна комуникация. С 1080P сензор за изображения и 180 градусов ъгъл на заснемане ще можете да видите к..
  608.40лв. с ДДС
 • Производител: Everspring
  Z-Wave PIR датчик за движение Everspring Това е като всеки друг датчик за сигурност, но е в системата Z-Wave.   Технически спецификации: • Работна честота - 868.42MHz (EU) • Разпознаване на движение чрез инфрачервена връ..
  163.20лв. с ДДС
 • Производител: Everspring
  Z-Wave вътрешна сирена Everspring Ако искате интелигентната система за дома да бъде разработена в посока към система за сигурност, тази сирена е ще ви помогна в това начинание. Everspring SE812 е сирена, която предупреждава цялата сграда с мо..
  151.20лв. с ДДС
 • Производител: Everspring
  Z-Wave датчик за температура и влага Everspring Z-Wave датчик за тпература и влага. Съвместим с Vera контролни и командни станции или друго Z-Wave оборудване.  Технически спецификации: • Минимална / максимална настройка • Диг..
  169.20лв. с ДДС
 • Производител: Everspring
  Z-Wave димен детектор Everspring Z-Wave димен детектор. Много полезен детектор, който ще успее да следи вашата кухня, например. Той се захранва от 9V батерия. ..
  181.20лв. с ДДС
 • Производител: Zipato
  Z-Wave крушка с управление на цвета Zipato Z-Wave крушка с възможност за регулиране на цвета, и интензивността на светлината. ..
  151.20лв. с ДДС
 • Производител: Everspring
  Z-Wave магнитен сензор 3 в 1 Everspring Сензорът се състои от две части: сензор и магнит. Те са предназначени за монтиране на врати или прозорци, с монтиран магнит отстрани и детектор, монтиран върху неподвижната рамка. Отварянето на защ..
  120.00лв. с ДДС
 • Производител: Euromatica
  Z-Wave превключвател за димер Euromatica Z-Wave превключвател за димер, който помага за включването или изключването на димера. Той също така отчита консумацията на електроенергия. ..
  145.20лв. с ДДС

Живеем в ера, в която управлението на техническите компоненти от домашното оборудване може да се извърши от разстояние. Евроматика ви предлага богата гама продукти, участващи в изграждането на един интелигентен дом. Категория Smart Home, ви дава възможност да си осигурите пълен контрол над различните уреди и инсталации в своето жилище. Насладете се на комфорт, спокойствие и лекота в натовареното си ежедневие.

Какво ще откриете в раздела?

Интелигентният дом би могъл да се управлява чрез много и различни по вид технически разработки. Днес имаме възможност от значителна дистанция, или чрез програмируеми настройки да определим часа, в който кафе машината ще ни приготви горещо кафе, хлебопекарната ще замеси хляба, а отоплителната ни инсталация ще ни е създала уютна атмосфера, когато се приберем у дома уморени от работа.

Като лидер на пазара на системи за контрол на достъп, нашите смарт хоум устройства са насочени предимно в посока управление на сигурността и контролиране на достъпа до личното ви пространство. Иновативните разработки, представени в раздела покриват един широк диапазон от методи на менажиране на домашното оборрудване.

Тук ще откриете богата гама продукти, включващи безжични Smart контакти, температурни датчици, GSM и Bluetooth контролери, разширителни модули за ъпгрейд на вече съществуващи инсталации, безжични превключватели, контролни станции, вътрешни сирени и дори смарт фасунги за управление на осветителните тела от разстояние.

Чрез своите революционни разработки, в колекцията ни са представени едни от лидерите в своята област. Тук ще срещнете имената на: Danfoss, Everspring, Fibaro, MotorLine, Sonoff, Vera, Zipato и Euromatica. Самият бранд в конкретния случай е гаранция за високото качество, ефективност и дълъг живот на техническото решение.

Характерно за по-голямата част от  продуктите ни е, че се предлагат заедно с необходимите безплатни iOS и Android мобилни приложения, включително WeLink. По този начин без никакви усилия ще можете да управлявате умния си дом в реално време през мобилния си телефон. Налична е и опция „Споделяне”, осигуряваща достъп до системата на всички членове на вашето семейство.

Приложението на интелигентните ни решения е огромно. Чрез различните продукти, можете да управлявате земеделското си и животновъдно стопанство, да създадете стая за сървъри и дори да променяте позицията на автоматичните щори. Операциите са максимално опростени. С едно натискане на бутон, ще можете да включвате/изключвате различни устройства.

Интелигентните сцени, заложени в програмата на някои от Smart Home приложенията също са впечатляващи. Имате опцията да създавате собствен план за активиране на системата, например при достигане на определена температура/влажност, при включване на аларма, активирана от вградените в жилището ви датчици и т.н.

Защо да се доверите на нас?

За да внедрите което и да е смарт хоум приложение, ще ви бъде нужна помощта на експерт с дългогодишен опит в тази дейност. Ние не просто ще ви предложим техническите средства, но и ще се погрижим за цялостното изграждане на умната разработка във вашия дом, офис или друг вид бизнес обект.

Интегрираните от нашата компания интелигентни инсталации, са едно рентабилно, дългосрочно и ефективно решение, което ще ви даде невероятен комфорт и спокойствие. Трябва да сте наясно, че иновативните технологии не са просто каприз или лукс. Те ви помагат да пестите време и пари, а в някои случаи могат да бъдат и животоспасяващи приспособления, разработени да бъдат максимално лесни за използване.