Добре дошли! Влезте или създайте нов профил!

Датчик за наводняване OP Link OPL-WLS1300

Код на продукта: OPL-WLS1300
Наличност: разпродаден
91.20лв. с ДДС
Без ДДС: 76.00лв.

Телефон за поръчки

0888 817 933

- ИЛИ -

0887 488 800

ГАРАНТИРАНО ВИСОКО КАЧЕСТВО

БЪРЗА ДОСТАВКА ЗА БЪЛГАРИЯ

ВЪМОЖНОСТ ЗА ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА

КОНСУЛТАЦИЯ С НАШ СЪТРУДНИК

Датчик за наводяване OP Link

Датчик за наводянване, който може да бъде вграден в интелигентна система за сигурност OP Link. Подходящ за складове, компютърни зали, мазета или всякакви други помещения с риск от наводнения. Лесна инсталация "plug & play". 

Изключително лесна инсталация

Магнитният датчик OP Link може да се използва на врати и прозорци, за да открие подозрителна дейност във вашия дом. Датчикът има два компонента: предавател и магнитен датчик. Когато магнитното поле между двата компонента бъде прекъснато, то ще изпрати предупреждение до потребителя. Инсталирането на този сензор/датчик е възможно най-лесно: той ще сканира QR кода и ще стане незабавно активен! Малък по размер, той може да бъде монтиран с двойна залепваща лента. 

Захранване чрез батерии

Датчикът работи с литиеви батерии. Консумацията е ниска и животът на батерията е дълъг. Освен това, датчикът ще ви известява, когато батерията е на път да бъде разредена.  

Сигнализиране на вашия телефон или таблет

След като бъде интегрирана в системата за контрол на достъп или видеонаблюдение, датчикът ще ви предупреждава чрез вашия телефон или таблет, когато открие отваряне на врата или прозорец. Той ще ви изпрати снимки на живо от вашия дом, така че винаги да знаете какво се случва в контролираното пространство. 

Мобилно приложение

OP Link предлага мобилно приложение също така. Приложението е свръхефективно и интуитивно и може да контролира всяко устройство, записано в системата за сигурност. Позволява ви да гледате на живо, да запазвате видеоклипове, да получавате видео сигнали и известия и много други предимства. Предлага се безплатно на телефони с Android, iOS или Windows Phone. 

Пълна система за сигурност: Аларма + Видео

Интелигентна система за наблюдение OP Link предлага пълно IP-базирано решение за пълна сигурност на вашия дом. Нямате нужда от кабели, не е нужна инсталация. Освен това, за разлика от други подобни системи за наблюдение, с OP Link не се нуждаете от телефонни абонаменти за изпращане на алармен сигнал, защото аларменият център комуникира по Интернет. Можете да добавите и други интелигентни принадлежности като PIR сензори или интелигентни гнезда.  

Пълна инсталация на системата за по-малко от 15 минути

Най-важната характеристика на тази система за сигурност е, че тя се инсталира много лесно и не изисква специализирана помощ. Не е необходимо да имате познания по интернет, IP адреси или аларми. Всичко, което трябва да направите, е да инсталирате приложението "Home8" от Appstore / Google Play / Windows Phone store. Въведете данните за вход, сканирайте кода на алармата и GATA кода, и сте готови. Ако искате да добавите сензори или други допълнителни аксесоари, те могат да се добавят много лесно директно от приложението.

Производител

OP Link

Разстояние за предаване

≤ 15 метра

Честота

433 MHz

Дължина на кабела на датчика

2 метра

Корпус

Пластмасов ABS

Употреба

Вътрещна (функционален при температури 0 - 45 градуса С)

Захранване

1 x 3V CR17345 батерия

Размери

87 х 38 x 21 mm

Разгледайте всички безжични алармени системи за дома.