Добре дошли! Влезте или създайте нов профил!

Безжична IP камера OP Link OPL-IPC1200

Код на продукта: OPL-IPC1200
Наличност: разпродаден
223.20лв. с ДДС
Без ДДС: 186.00лв.

Телефон за поръчки

0888 817 933

- ИЛИ -

0887 488 800

ГАРАНТИРАНО ВИСОКО КАЧЕСТВО

БЪРЗА ДОСТАВКА ЗА БЪЛГАРИЯ

ВЪМОЖНОСТ ЗА ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА

КОНСУЛТАЦИЯ С НАШ СЪТРУДНИК

Лесно инсталиране - "Plug and Play"

Безжичната IP камера от OP Link е изключително лесна за инсталиране (цялата процедура по инсталация е за по-малко от 15 минути). Свържете камерата с интернет, заредете специално предназначено приложение (съвместимо с Android, iOS и Windows Phone), активирайте го чрез сканиране на QR кода и камерата е готова за използване. Не е нужно да настройвате нищо, системата прави всичко! 

 

Нощно виждане на до 10 метра

Камерата разполага с 4 високоефективни инфрачервени светодиода, които ви позволяват да заснемате изображения дори в напълно тъмни помещения на разстояние до 10 метра. Светодиодите се включват автоматично, когато степента на осветеност е ниска, за да можете да получавате ясни изображения дори през нощта или при слаба осветеност.

 

Разпознаване на движение, и интегриран микрофон

Камерата разполага със сензор за откриване на движение, който започва да записва, когато открие присъствие в наблюдаваното пространство. След това тя ви сигнализира на телефона или таблета ви и предава заснетите изображения, за да можете да проверите какво се случва в контролираното пространство. Записаните изображения ще са придружени от аудио, защото камерата е снабдена с вграден микрофон.

 

Мобилно приложение

OP Link предлага мобилно приложение също така. Приложението е свръхефективно и интуитивно и може да контролира всяко устройство, записано в системата за сигурност. Позволява ви да гледате на живо, да запазвате видеоклипове, да получавате видео сигнали и известия и много други предимства. Предлага се безплатно на телефони с Android, iOS или Windows Phone.

 

Пълна система за сигурност: Аларма + Видео

Интелигентна система за наблюдение OP Link предлага пълно IP-базирано решение за пълна сигурност на вашия дом. Нямате нужда от кабели, не е нужна инсталация. Освен това, за разлика от други подобни системи за наблюдение, с OP Link не се нуждаете от телефонни абонаменти за изпращане на алармен сигнал, защото аларменият център комуникира по Интернет. Можете да добавите и други интелигентни принадлежности като PIR сензори или интелигентни гнезда. 

Общуване

WiFi IEEE 802.11b / g

Компресия

MJPEG

Сензор за изображения

1/4 "CMOS

Резолюция

VGA (640x480)

Обектив

3.6 mm (66 °)

Минимално осветление

0 лукс / 4 светодиода за нощно виждане на до 10 метра

Интерфейс

RJ-45 10/100 BaseT

Звук

Интегриран микрофон

Захранване

DC 5 V 1000 mA

Размери

95 x 75 x 26 mm