Wireless алармени системи

Изглед: Списъчен Табличен
Покажи:
Ред:
 • Производител: OP Link
  Безжичен PIR датчик за движение OP Link Безжичен PIR датчик за движение OP Link OPL-PIR1301 за интегриране в алармени системи на OP Link. Може да открие всякакво нахлуване, което се случва в диапазона който покрива датчика. Изпраща сигна..
  61.20лв. с ДДС
 • Производител: OP Link
  Безжичен Smart контакт​ OP Link Интелигентен контакт с безжично управление от OP Link. Контролира цялата къща със системата за сигурност OP Link. Този интелигентен контакт се свързва безжично с контролния панел на OP-Link и може да ..
  151.20лв. с ДДС
 • Производител: OP Link
  Изключително лесна инсталация Магнитният датчик OP Link може да се използва на врати и прозорци, за да открие подозрителна дейност във вашия дом. Датчикът има два компонента: предавател и магнитен датчик. Когато магнитното поле между два..
  46.80лв. с ДДС
 • Производител: OP Link
  Лесно инсталиране - "Plug and Play" Безжичната IP камера от OP Link е изключително лесна за инсталиране (цялата процедура по инсталация е за по-малко от 15 минути). Свържете камерата с интернет, заредете специално предназначено прил..
  223.20лв. с ДДС
 • Производител: OP Link
  Безжична сирена 110 dB OP Link Това е сирена, която завършва система за сигурност OP Link. Вътрешна алармена сирена със силен звуков сигнал от 110 dB и прекъсваща светлина. Комуникира безжично с алармата на OP Link и се активира, когато ..
  91.20лв. с ДДС
 • Производител: OP Link
  Датчик за наводяване OP Link Датчик за наводянване, който може да бъде вграден в интелигентна система за сигурност OP Link. Подходящ за складове, компютърни зали, мазета или всякакви други помещения с риск от наводнения. Лесна инсталация "plu..
  91.20лв. с ДДС

Евроматика ви предлага оптимален избор от безжични алармени системи за дома, проектирани и разработени за максимално лесна интеграция и управление. Това са устройства с функционален, но и с естетичен дизайн, вписващи се перфектно към всеки интериор. Системите тип Wireless са добро решение и за защита на офиси и малки търговски обекти.

Какви продукти съдържа категорията?

Настоящият раздел е посветен изцяло на безжичната комуникация, обезпечаваща значително по-лесна инсталация и управление. Тук са представени последно поколение разработки на OP Link, включващи пълната гама решения за сигурност. Имате възможност да закупите високоефективен безжичен PIR датчик за движение, който да допълни наличната OP Link безжична аларма.

Характерно за PIR датчиците на марката, е способността им да регистрират всякакво движение покривания от тях периметър. Тяхната функция е да улавят неправомерни действия в защитения обсег, при което да изпратят сигнал към известителната система, която впоследствие да активира звуков сигнал.

Технологията "plug & play" позволява лесна и бърза интеграция на датчика към всички съвместими безжични алармени системи на марката чрез сканиране на QR кода. Обхватът на действие на сензорите, предлагани в раздела варира от 3 до 13 метра, като безжичната комуникация е в диапазон до 15 м в затворени помещения.

Присъстващите в каталога ни wireless алармени системи могат да бъдат допълвани и от магнитни датчици за врати и прозорци. Тази група устройства се състоят от два компонента – предавател и магнитен датчик, образуващи помежду си магнитно поле. При отваряне на защитената врата или прозорец, магнитното поле между двата компонента ще бъде прекъснато, вследствие на което ще бъде подаден сигнал за активиране на алармено известяване.

Интегрирането на датчиците за врати и прозорци става отново по същия лесен начин – чрез сканиране на наличния QR код. С интеграцията му в системата за, сензорът ще подава известия към потребителя през мобилен телефон или друго устройство, когато регистрира неправомерно отваряне на врата/прозорец. Известията биват текстови и снимков материал на нарушения периметър.

За да можете да създадете съвършена многокомпонентна охранителна система, в каталога сме добавили и безжичните IP камери за наблюдение на OP Link. Свързването на камерата е отново максимално опростено чрез специално предназначеното приложение за Android, iOS и Windows Phone мобилни устройства.

Камерите на марката могат напълно да заместят домашната безжична аларма с датчик за движение. Вградените 4 високоефективни инфрачервени светодиода осигуряват нощно наблюдение на разстояние до 10 м. Инфрачервената подсветка се активира автоматично, когато степента на осветеност се понижи драстично. С IP камерите тип Wireless на марката, можете да си спестите датчика за движение, тъй като те разполагат с вграден такъв.

Непрекъсната работа и безпроблемен монтаж

Всички компоненти на безжичните алармени системи се захранват от батерии, с което се осигурява непрекъснат контрол дори след прекъсване на електроподаването. Автономното захранване на всяко устройство е супер икономично, като например магнитният датчик за врати и прозорци работи с една 3V CR17345 батерия.

С компактен корпус и минимално тегло, алармите с безжично свързване могат лесно да бъдат позиционирани и пре-позиционирани на различни места, в зависимост от моментните нужди. Възможно е използването им като свободно стоящи, както и монтирането им на стена посредством двустранни лепенки. Предлагаме едни от най-ниските цени за продукти на утвърден производител с безупречно качество и функционалност.