Безжични wireless алармени системи за дома, безжична аларма с датчик за движение — Евроматика

Wireless алармени системи

Няма добавени продукти в тази категория.

Евроматика ви предлага оптимален избор от безжични алармени системи за дома, проектирани и разработени за максимално лесна интеграция и управление. Това са устройства с функционален, но и с естетичен дизайн, вписващи се перфектно към всеки интериор. Системите тип Wireless са добро решение и за защита на офиси и малки търговски обекти.

Какви продукти съдържа категорията?

Настоящият раздел е посветен изцяло на безжичната комуникация, обезпечаваща значително по-лесна инсталация и управление. Тук са представени последно поколение разработки на OP Link, включващи пълната гама решения за сигурност. Имате възможност да закупите високоефективен безжичен PIR датчик за движение, който да допълни наличната OP Link безжична аларма.

Характерно за PIR датчиците на марката, е способността им да регистрират всякакво движение покривания от тях периметър. Тяхната функция е да улавят неправомерни действия в защитения обсег, при което да изпратят сигнал към известителната система, която впоследствие да активира звуков сигнал.

Технологията "plug & play" позволява лесна и бърза интеграция на датчика към всички съвместими безжични алармени системи на марката чрез сканиране на QR кода. Обхватът на действие на сензорите, предлагани в раздела варира от 3 до 13 метра, като безжичната комуникация е в диапазон до 15 м в затворени помещения.

Присъстващите в каталога ни wireless алармени системи могат да бъдат допълвани и от магнитни датчици за врати и прозорци. Тази група устройства се състоят от два компонента – предавател и магнитен датчик, образуващи помежду си магнитно поле. При отваряне на защитената врата или прозорец, магнитното поле между двата компонента ще бъде прекъснато, вследствие на което ще бъде подаден сигнал за активиране на алармено известяване.

Интегрирането на датчиците за врати и прозорци става отново по същия лесен начин – чрез сканиране на наличния QR код. С интеграцията му в системата за, сензорът ще подава известия към потребителя през мобилен телефон или друго устройство, когато регистрира неправомерно отваряне на врата/прозорец. Известията биват текстови и снимков материал на нарушения периметър.

За да можете да създадете съвършена многокомпонентна охранителна система, в каталога сме добавили и безжичните IP камери за наблюдение на OP Link. Свързването на камерата е отново максимално опростено чрез специално предназначеното приложение за Android, iOS и Windows Phone мобилни устройства.

Камерите на марката могат напълно да заместят домашната безжична аларма с датчик за движение. Вградените 4 високоефективни инфрачервени светодиода осигуряват нощно наблюдение на разстояние до 10 м. Инфрачервената подсветка се активира автоматично, когато степента на осветеност се понижи драстично. С IP камерите тип Wireless на марката, можете да си спестите датчика за движение, тъй като те разполагат с вграден такъв.

Непрекъсната работа и безпроблемен монтаж

Всички компоненти на безжичните алармени системи се захранват от батерии, с което се осигурява непрекъснат контрол дори след прекъсване на електроподаването. Автономното захранване на всяко устройство е супер икономично, като например магнитният датчик за врати и прозорци работи с една 3V CR17345 батерия.

С компактен корпус и минимално тегло, алармите с безжично свързване могат лесно да бъдат позиционирани и пре-позиционирани на различни места, в зависимост от моментните нужди. Възможно е използването им като свободно стоящи, както и монтирането им на стена посредством двустранни лепенки. Предлагаме едни от най-ниските цени за продукти на утвърден производител с безупречно качество и функционалност.