Добре дошли! Влезте или създайте нов профил!

10-зонова LED клавиатура за алармена система Paradox K10

Код на продукта: K10
Наличност: разпродаден
По запитване

Телефон за поръчки

0888 817 933

- ИЛИ -

0887 488 800

ГАРАНТИРАНО ВИСОКО КАЧЕСТВО

БЪРЗА ДОСТАВКА ЗА БЪЛГАРИЯ

ВЪМОЖНОСТ ЗА ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА

КОНСУЛТАЦИЯ С НАШ СЪТРУДНИК

10-зонова LED клавиатура за алармена система Paradox

Paradox K10 е класическа клавиатура с бутони и е лесна за употреба. Предаването на информация е лесно чрез включване на клавишите. Клавиатурата поддържа само 2 групи и може да показва до 10 зони.

 

Характеристики:

 • - Съвместима с MG5000 / MG5050 / Spectra SP
 • - Поддържа stayD
 • - Поддръжка - Arm / Sleep / Stay / OFF на всеки дял 
 • - Дисплей с осветени бутони / Осветление на открити пространства
 • - 1 зона на клавиатурата 
 • - 7 бутона с едно докосване
 • - 3 бутона за аларма 
 • - Регулируемо осветление 
 • - 4-проводна комуникационна шина за свързване към алармени системи Paradox.
 • Технически спецификации
   
  Отделни показатели

  За 2 дяла

  Бутони
  7 бутона за действие с едно докосване
  Аларма
  3 Клавишни алармени паник бутона
  Свързаност

  4-проводна комуникационна шина 

  Зони

  10

  Съвместимост

  E55, MG5000, MG5050 и серията Spectra SP

  Друго

   - Възможност за самостоятелно настройване на зоната на звънеца (звънец) 

   - Светлинен индикатор, който показва открита зона 

Paradox K10V е кабелна 10-зонална LED вертикална клавиатура, предназначена за системите за контрол на достъп Spectra SP и Magellan. Поддържа LED режим StayD и разполага с 8 функционални режима с функция „звънец” за всяка стая. Налични са 3 типа паник аларми, активиращи се от клавиатурата.

Клавиатурата се свързва към 4-жилна комуникационна шина и може да показва проблеми, обходни зони и аларми, запазени в паметта. Работи с контролни панели Spectra SP, MG5000 и MG5050. Налични са светодиодни индикатори за режимите „пълна охрана”, „охрана на периметъра” и „охрана по време на сън” за всяка подсистема.

Системи за сигурност от ново поколение

Контролните панели Spectra SP (SP4000, SP5500, SP6000, SP65 и SP7000) предлагат комбинация от иновативни функции и усъвършенствана комуникационна шина за уникално разширяема система за сигурност. Чрез своята комуникационна шина, всички панели на Спектра могат да бъдат разширени чрез безжични и хардуерни модули за разширение и различни допълнителни аксесоари.

Със своята възможност за надграждане на фърмуер в полеви условия, серията Спектра на марката Paradox позволява на инсталаторите да надграждат системата си без никакъв проблем - бързо, лесно и на място. За допълнително улеснение на инсталирането, всеки SP-панел Спектра може да бъде конфигуриран с помощта на лесно за следване програмиране, управлявано от менюто.

Контролните панели от серията разполагат и с многостранна комуникация. Това дава възможност на вашата система да комуникира чрез множество канали, включително телефония с вградения стационарен панел за набиране на номера, IP с интернет модула IP150, IP / GPRS / GSM с модула от серията PCS и глас с VDMP3 гласов модул.

Paradox ви представя своята надеждна комуникационна технология, включваща гъвкаво разширение и удобни за потребителя клавиатури, какъвто е моделът K10. 10-зоналната клавиатура е важна част от цялостното решение за жилищна и комерсиална сигурност. Поддържаме този продукт в постоянна складова наличност, така че да можем да ви го предоставим в минимален срок на посочен от вас адрес.