Аларми Paradox на топ цена — Евроматика

Алармени системи Paradox

Няма добавени продукти в тази категория.

Търсите рентабилно и ефективно решение за охрана на своя дом или малък бизнес обект? В този случай високотехнологичните аларми Paradox, предоставени от Евроматика са едно перфектно решение. В този раздел на фирмения ни сайт ще откриете широка гама продукти за алармено известяване, контрол на достъп и дистанционно управление на домашни охранителни системи.

Можете да закупите цялостно оборудване, включващи от 2 до 16-зонова алармена система, а също и допълнителни компоненти за разширяване работните опции на вече съществуваща такава – LED клавиатури, контролни панели, разширителни и комуникационни модули и т.н.

Предлагаме богат асортимент от безжични Pradox аларми, както и последно поколение PIR датчици за движение и безжични магнитни датчици за врати и прозорци, съвместими с централизираните системи на марката. Можем да ви предложим и детектор за движение с вградена HD камера, както и комбиниран външен детектор и програмируем ударен детектор.

Не липсват и достатъчно на брой аксесоари и допълнителни компоненти. От този раздел можете да закупите стойка за стенен монтаж на безжичния PIR датчик за регистриране на навлизане в охранявания периметър, а защо не и интернет комуникационен модул, или пък дистанционно управление за алармената ви система.

За марката

Pradox е сред лидерите на пазара, настанявайки се в челните редици скоро след основаването си през 1989г. Оттогава до днес, компанията не спира да проектира, разработва и създава персонализирани иновативни технологии за охрана на своите многобройни частни и корпоративни клиенти по целия свят.

Всяка година компанията насочва една солидна част от своите печалби, инвестирайки в собствения си отдел за изследване и развитие. Целта е да се постигне усъвършенстване на продуктите чрез адаптирането им към непрекъснато променящите се технологии и стандарт на живот.

Постоянно увеличаващият се екип за научноизследователска и развойна дейност в Paradox Innovation непрекъснато се изправя пред предизвикателството да създава продукти, които са иновативни, лесни за използване и се открояват от останалите разработки, предлагани на пазара - както технологично, така и естетично.

За своите 30 години, компанията е постигнала завидни успехи, следвайки последователна политика на интеграция към модерния технологичен свят. Марката стартира своята дейност с впечатляваща серия от детектори за движение, чиято патентована технология се използва и днес в болшинството нови разработки.

През 1996г. марката представя серията от системи за сигурност Digiplex, включващи собствена шифрована система за разширяване на охранителни инсталации. Пет години по-късно на пазара излиза широка гама безжични системи, сред които и всепризнатата конзола Magellan. В последните няколко години фокусът постепенно се прехвърля към разработката на софтуер за системите за алармено известяване и контрол на достъпа.

През 2007 г. Парадокс преработва и мигрира много от продуктите си на нови платформи, включително сериите MG, SP и EVO. Също така въвежда съвременни комуникационни модули, използващи GSM и IP, както и хардуер за надстройка на място. Paradox се гордее със своята история и го показва, въвеждайки в експлоатация Elegance - красиво оформеният детектор за движение, произведен за първи път преди 20 години.

Като лидер в предлагането на високотехнологични безжични и кабелно свързани алармени системи, ние сме готови да ви съдействаме при избора на алармена система Paradox, съобразявайки се с вашите потребности, изисквания и финансови възможности. Който и продукт от раздела да изберете, постигането на максимална сигурност и ежедневен комфорт са гарантирани.