Добре дошли! Влезте или създайте нов профил!

6-зонова безжична GSM алармена система Heyi HY-W20-5PIR

Код на продукта: HY-W20-5PIR
Наличност: разпродаден
499.20лв. с ДДС
Без ДДС: 416.00лв.

Телефон за поръчки

0888 817 933

- ИЛИ -

0887 488 800

ГАРАНТИРАНО ВИСОКО КАЧЕСТВО

БЪРЗА ДОСТАВКА ЗА БЪЛГАРИЯ

ВЪМОЖНОСТ ЗА ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА

КОНСУЛТАЦИЯ С НАШ СЪТРУДНИК

Безжична GSM алармена система Heyi с 6 зони и мобилно приложение за Android / iOS. Алармената система се управлява директно от приложението чрез интернет. Ако разполага с интернет, ще можете да контролирате системата чрез съобщения или обаждания.  

Най-лесната алармена система правена някога

Контролирайте всичко от приложението за Android или iOS. Просто трябва да включите алармената система, да отворите приложението и да се свържете със същия маршрутизатор. След това натиснете един бутон и воала! Телефонът ви е записан, за да може да управлява алармата.  

Задайте сензори според вашите нужди

Тази алармена система поддържа до 32 зони, които можете да наименувате, както желаете. Например, зона 1 може да науменувате като "кухня" и по този начин всички датчици в областта ще знаят, че сте в кухнята. Всяка област може да бъде от различни типове в зависимост от приложението, което желаете. 

Аларма с професионални функции директно от мобилното приложение

Тази алармена система предлага различни функции, използвани дори в професионални алармени системи. Тя предлага и списък със събития, които винаги Ви показват кой и какви действия е извършил в системата. По този начин винаги ще знаете дали съпругата е изключила алармата или, ако детето се е върнало вкъщи. Системата ще Ви предоставя и системна информация като: захранване, батерия, GSM сигнал и др.  

Винаги знаете какво се случва в къщата Ви

Ако активирате PUSH известията на вашия смартфон, ще получавате известия всеки път, когато алармата е активирана / деактивирана или когато има промяна в системата. Всеки сензор може да бъде настроен да издава кратък звуков сигнал, когато е изключен, или когато алармата е деактивирана. Ако имате малък магазин, винаги ще знаете дали някой е в обсега на PIR сензора, например. 

Поддържа 8 алармени телефонни номера

Системата поддържа до 8 телефонни номера. Имате възможност за всеки номер да изберете дали искате да получавате повикване, SMS или и двете едновременно.  

В пакета ще намерите: 

  • 1 x GSM IP, безжична - W20 алармена система
  • 5 x PIR Сензор за движение
  • 1 x Магнитен датчик
  • 2 x Дистанционно управление

Предупреждение - за някои аксесоари ще са ви нужни батерии, които се закупуват отделно

  • PIR Сензор за движение - 4 AAA 1.5V батерии
  • Магнитен датчик - 2 AAA 1.5V батерии
  •  

Изтеглете приложението Smart Alarm:

ап-магазин-лого 

Android приложение върху Google-игра-лого-вектор-2