GSM алармени системи, алармена система с GSM модул — Евроматика

GSM Алармени системи

Няма добавени продукти в тази категория.

Ако се нуждаете от модерна и ефективна GSM алармена система, ние от Евроматика сме правилното място, откъдето да я закупите. Важна част от дейността ни е да се погрижим за вашата сигурност и спокойствие, като ви предоставим най-добрите съвременни разработки при охранителните и алрмено-известителните устройства.

Продуктите ни са дело на утвърдените марки Heyi и Varta, с което ви гарантираме максимална рентабилност на вашата инвестиция. Алармените системи за смартфон са най-предпочитани в момента от голям процент частни и бизнес клиенти, поради лесното им интегриране в различните обекти и охранявани зони.

Кои са техните предимства?

Предимствата на една високотехнологична алармена система с GSM модул са безспорни. На първо място е редно да изтъкнем лекотата на нейното интегриране и включване в експлоатация. За целта ви е нужно само да разполагате с Android / iOS мобилно устройство, чрез което да изтеглите съответното интернет приложение.

Алармените системи за смартфони се управляват директно от мобилното приложение, така че изцяло през интернет ще можете да променяте настройките и да следите събитията чрез съобщения и обаждания. Алармената система във вашия дом или бизнес обект ще бъде изцяло под ваш контрол след изпълнение на няколко прости стъпки.

Не бива да мислите, че домашната ви аларма е с по-ниска функционалност от професионалните разработки. Предоставените от нас алармени системи с GSM управление имат заложени многобройни функции, характерни за професионалните системи за охрана. Разполагат с вградена памет, изготвяща списък със събития, показващи действията, извършени в системата.

Към различните серии могат да се конфигурират различни по численост и свойства сензори в зависимост от нуждите на отделния потребител. Можете да обособите до 32 зони и да получавате своевременно известяване на мобилния си телефон, всеки път, когато алармата е активирана, деактивирана или е настъпила промяна в системата.

Интелигентните функции на домашните ни gsm аларми не се изчерпват единствено с известяване за настъпили конкретни събития. Системата ще ви държи в течение относно захранването, състоянието на батерията и силата на сигнала на мобилното устройство. Аларменото известяване се осъществява през интернет и фиксирана телефонна линия - едновременно и поотделно.

Интересен факт е, че с приложението могат да работят различен брой телефони, така че всеки член на вашето семейство, а също и на персонала на вашия бизнес обект да има постоянен достъп до системата, когато това е необходимо. Различните разработки поддържат различен брой алармени номера, които могат да достигнат до 8 и повече.

Системите са окомплектовани с различен брой компоненти, към които бихте могли да добавяте и надграждате своята алармена система. В общия случай ще разполагате с един прецизен и свръхчувствителен PIR сензор за движение, магнитен датчик за врати и прозорци, както и с поне 2 броя дистанционни управления. Към тях можете да добавите до 100 допълнителни сензора.

Наред с последните иновации в областта на охранителните системи, ние ви предлагаме и постоянна професионална консултация. С наша помощ ще можете да изберете подходящата алармена система за смартфон за своите цели. Предлагаме продукти с отлично качество на достъпни за редовия потребител цени, както и допълнителни аксесоари за осъвършенстване на тяхната работа.

Имайте предвид, че за някои от допълнителните компоненти – сензори и магнитни датчици ще ви бъдат нужни батерии, които се купуват допълнително.

Вижте още: охранителна система за къща.