GSM Алармени системи

Изглед: Списъчен Табличен
Покажи:
Ред:
 • Производител: Heyi
  2-зонова безжична GSM алармена система Heyi Алармената система Heyi HY-H7 използва най-новото поколение цифрови сензори и интегрира множествена защита срещу взлом, пожар, изтичане на газ или наводнения. Алармената система се програмира чрез G..
  483.60лв. с ДДС
 • Производител: Heyi
  2-зонова безжична GSM алармена система Heyi Безжична GSM алармена система Heyi с 2 зони и мобилно приложение за Android / iOS. Алармената система се управлява директно от приложението чрез интернет. Ако разполага с интернет, ще можете да конт..
  283.20лв. с ДДС
 • Производител: Heyi
  Безжична GSM алармена система Heyi с 2 зони и мобилно приложение за Android / iOS. Алармената система се управлява директно от приложението чрез интернет. Ако разполага с интернет, ще можете да контролирате системата чрез съобщения или обаждания..
  223.20лв. с ДДС
 • Производител: Heyi
  3-зонова безжична GSM алармена система Heyi 3-зонова безжична gsm алармена система Heyi с мобилно приложение за Android / iOS. Алармената система се управлява директно от приложението чрез интернет. Ако разполага с интернет, ще можете да конт..
  518.40лв. с ДДС
 • Производител: Heyi
  Безжична GSM алармена система, 3-зонова от Heyi, съдържаща еднин централен панел, 2 безжични PIR сензора за движение, 2 безжични дистанционни управления и безжична външна алармена сирена. Системата може лесно да се разшири с датчик за дим или да..
  715.20лв. с ДДС
 • Производител: Heyi
  С мобилното приложение системата се инсталира за по-малко от 30 минути! Тази интелигентна алармена охранителна система Ви позволява да правите всички настройки от мобилния си телефон чрез интернет. Просто включете алармената система в електро..
  512.40лв. с ДДС
 • Производител: Heyi
  Безжична GSM алармена система Heyi с 6 зони и мобилно приложение за Android / iOS. Алармената система се управлява директно от приложението чрез интернет. Ако разполага с интернет, ще можете да контролирате системата чрез съобщения или обаждания..
  499.20лв. с ДДС
 • Производител: Heyi
  Безжичен PIR датчик за движение за алармени системи Heyi Heyi HY-320B е PIR безжичен датчик за движение, който използва последната технология за обработка на сигнала с автоматична температурна компенсация и икономия на енергия. Същевременно н..
  55.20лв. с ДДС
 • Производител: Heyi
  Безжичен PIR датчик за движение Heyi Този безжичен PIR датчик за движение се вписва отлично в алармената система на Heyi чрез своята безжична интернет връзка директно през мобилното приложение. Така че, можете да го конфигурирате само за няко..
  36.00лв. с ДДС
 • Производител: Heyi
  Безжичен PIR датчик за движение за таван Heyi  Безжичният PIR датчик за движение за таван е умен инструмент, който отлично се вписва в алармени системи на Heyi. Той предлага автоматична температурна компенсация, е устойчив на смущения от..
  61.20лв. с ДДС
 • Производител: Heyi
  Безжичен PIR детектор за движение Heyi Използвайки собствена инфрачервена технология и усъвършенстван алгоритъм, HEYI HY-321 точно разпознава движенията на човешкото тяло и неправилно премахва смущенията или разликите в температурата. Също така, щ..
  66.00лв. с ДДС
 • Производител: Heyi
  Безжичен Smart контакт Heyi Той може да се използва успешно заедно с алармените системи HEYI W20 / W21 и с мобилното приложение SMART ALARM. Заедно с алармена система можете да създадете, и интелигентна система за сигурност.   Осно..
  42.00лв. с ДДС
 • Производител: Heyi
  Безжичен газов датчик Heyi Безжичният газов датчик е съвместим с алармените системи на Heyi. Той се интегрира в системата чрез безжична връзка директно от мобилното приложение. Газовият датчик е оборудван с LED индикатори. Така че, ..
  66.00лв. с ДДС
 • Производител: Heyi
  Безжичен датчик за наводняване Heyi Този датчик за наводянване се вписва в алармена система Heyi чрез безжична интернет връзка, директно чрез мобилното приложение. Безжичният датчик за наводняване за алармени системи Heyi има интелигентен мик..
  54.00лв. с ДДС
 • Производител: Heyi
  Безжичен димен детектор Heyi Димният детектор Heyi е оборудван с интелигентен процесор, който обработва фотоелектрически сигнали. Този детектор е устойчив на прах, насекоми и смущения в светлината, осигуряващи стабилността на детектора. ..
  55.20лв. с ДДС
 • Производител: Heyi
  Безжичен магнитен датчик за врата/прозорец Heyi  Безжичен магнитен датчик за алармени системи Heyi. Използва се за врати и прозорци. Това е двукомпонентен магнитен датчик, който изпраща алармата при прекъсване на магнитите, иначе ка..
  36.00лв. с ДДС
 • Производител: Heyi
  Безжичен паник бутон за алармени системи Heyi  Безжичен паник бутон за алармени системи Heyi. Самото натискане на бутона задейства алармата. Влиза в алармената система Heyi чрез безжична интернет връзка директно чрез мобилното прило..
  30.00лв. с ДДС
 • Производител: Heyi
  Безжична 1 MP IP камера за наблюдение Heyi Камерата за наблюдение Heyi HY-W3A е предназначена за използване с алармени системи на Heyi за повишаване на сигурността на тези интелигентни системи. Камерата ма сензор CMOS 1 MP и резолюция HD 720p..
  212.40лв. с ДДС
 • Производител: Heyi
  Безжична външна алармена сирена 110dB Heyi Тази сирена влиза в алармената система Heyi чрез безжична връзка директно чрез мобилното приложение. Алармената сирена издава звук и светлина, когато алармената система е активирана/дезактивирана. Ши..
  180.00лв. с ДДС
 • Производител: Heyi
  Безжична клавиатура Heyi Тази клавиатура е съвместима с алармените системи на Heyi. Тя може да запише до 8 RFID карти, с които можете да активирате/деактивирате и дори да изпращате спешна аларма с парола. Клавиатурата има вградена батери..
  55.20лв. с ДДС

Ако се нуждаете от модерна и ефективна GSM алармена система, ние от Евроматика сме правилното място, откъдето да я закупите. Важна част от дейността ни е да се погрижим за вашата сигурност и спокойствие, като ви предоставим най-добрите съвременни разработки при охранителните и алрмено-известителните устройства.

Продуктите ни са дело на утвърдените марки Heyi и Varta, с което ви гарантираме максимална рентабилност на вашата инвестиция. Алармените системи за смартфон са най-предпочитани в момента от голям процент частни и бизнес клиенти, поради лесното им интегриране в различните обекти и охранявани зони.

Кои са техните предимства?

Предимствата на една високотехнологична алармена система с GSM модул са безспорни. На първо място е редно да изтъкнем лекотата на нейното интегриране и включване в експлоатация. За целта ви е нужно само да разполагате с Android / iOS мобилно устройство, чрез което да изтеглите съответното интернет приложение.

Алармените системи за смартфони се управляват директно от мобилното приложение, така че изцяло през интернет ще можете да променяте настройките и да следите събитията чрез съобщения и обаждания. Алармената система във вашия дом или бизнес обект ще бъде изцяло под ваш контрол след изпълнение на няколко прости стъпки.

Не бива да мислите, че домашната ви аларма е с по-ниска функционалност от професионалните разработки. Предоставените от нас алармени системи с GSM управление имат заложени многобройни функции, характерни за професионалните системи за охрана. Разполагат с вградена памет, изготвяща списък със събития, показващи действията, извършени в системата.

Към различните серии могат да се конфигурират различни по численост и свойства сензори в зависимост от нуждите на отделния потребител. Можете да обособите до 32 зони и да получавате своевременно известяване на мобилния си телефон, всеки път, когато алармата е активирана, деактивирана или е настъпила промяна в системата.

Интелигентните функции на домашните ни gsm аларми не се изчерпват единствено с известяване за настъпили конкретни събития. Системата ще ви държи в течение относно захранването, състоянието на батерията и силата на сигнала на мобилното устройство. Аларменото известяване се осъществява през интернет и фиксирана телефонна линия - едновременно и поотделно.

Интересен факт е, че с приложението могат да работят различен брой телефони, така че всеки член на вашето семейство, а също и на персонала на вашия бизнес обект да има постоянен достъп до системата, когато това е необходимо. Различните разработки поддържат различен брой алармени номера, които могат да достигнат до 8 и повече.

Системите са окомплектовани с различен брой компоненти, към които бихте могли да добавяте и надграждате своята алармена система. В общия случай ще разполагате с един прецизен и свръхчувствителен PIR сензор за движение, магнитен датчик за врати и прозорци, както и с поне 2 броя дистанционни управления. Към тях можете да добавите до 100 допълнителни сензора.

Наред с последните иновации в областта на охранителните системи, ние ви предлагаме и постоянна професионална консултация. С наша помощ ще можете да изберете подходящата алармена система за смартфон за своите цели. Предлагаме продукти с отлично качество на достъпни за редовия потребител цени, както и допълнителни аксесоари за осъвършенстване на тяхната работа.

Имайте предвид, че за някои от допълнителните компоненти – сензори и магнитни датчици ще ви бъдат нужни батерии, които се купуват допълнително.

Вижте още: охранителна система за къща.