Алармени системи Elmes — Евроматика

Алармена система Elmes

Няма добавени продукти в тази категория.

Евроматика има за цел да ви предложи широк набор от системи за охрана на дома, така че присъствието на високотехнологичните алармени системи ELMES в продуктовия ни е каталог, е не само логично, но и задължително. С тази марка са обозначени едни от най-рентабилните и функционални устройства, предлагани на световните пазари. Изборът на продукт от този раздел е винаги удачно решение.

Защо продуктите на този производител са идеално решение за защита на вашия имот?

От създаването си през 1990 г. Elmes Electronic е предоставила алармени и безжични контролни продукти на клиенти по целия свят. Компанията проектира и произвежда широка гама от стандартни безжични алармено-известителни системи. Наред с високата надеждност и гъвкавост на приложенията, нейните разработки се отличават и с много атрактивни цени.

Под логото на марката ще срещнете огромен асортимент от ключово-бутонни трансмитери и разнообразие от едноканални и многоканални приемници. Впечатляваща е и селекцията от усъвършенствани безжични детектори за алармени системи, с които се постига максимална ефективност на системите за алармено известяване на Елмес .

 Този производител предлага солиден брой решения за алармени системи и контрол на достъпа за любители и професионалисти. Революционната SMT pick-and-place технология за автоматизиран производствен процес и висококачественото тестово оборудване на компанията гарантира надеждността и качеството на продуктите, носещи логото на Elmes Electronic.

От настоящия раздел можете да закупите програмируем контролен панел за алармена система с вграден модул за мобилен телефон, предназначен за използване в инсталации, осигуряващи защита срещу кражби, детекция на проникване, контрол на достъп и управление от дистанция. Контролният панел е съвместим със създадените от Елмес безжични детектори, комплекти от приемник и предавател и всички кабел свързани детектори.

Имате възможност да осъвършенствате своята аларма с допълнително добавени безжични датчици на този производител. С тях ще имате своевременно известяване при детекция на дим, както и при отваряне на врата или прозорец, включително при тяхното счупване. Магнитният детектор е предназначен за безжично уведомяване за отваряне/затваряне на врата или прозорец.

Детекторът използва Reed контакт и магнит, поставени срещуположно. За защита на еднокрилни прозорци и врати се използват един reed контакт и един магнит, докато при двукрили прозорци, комбинацията включва два reed контакта и два външни магнита.

Димната детекция се състои от автономна акумулаторна звукова аларма и безжичен модул, предаващ алармен сигнал за наличие на дим към алармен контролен панел или специализирани приемници. Откриването на дима генерира силен звуков сигнал от 85dB, заедно с безжични алармени трансмисии към съответните безжичен контролен панел или приемник, където аварийното състояние е допълнително уведомено.

Работещите заедно с безжичните аларми на марката приемници могат да обособят зона за димна аларма като част от всяка съществуваща или ново проектирана охранителна инсталация за домакинствата. Захранван от въглерод-цинкова 9V батерия, детекторът работи в рамките на една година. До три години работа може да се осигури, като се захрани от алкална или литиева батерия.

Алармена безжична система Elmes е идеално решение за вашия дом, вила, офис и търговско/складово помещение. Можете да разчитате на нашите експерти за препоръка на цялостна система, както и на допълнителен модул, нужен за разширяване на работните ѝ параметри. Ние ще ви препоръчаме най-доброто, за да постигнете сигурността и спокойствието, които са ви нужни.