Добре дошли! Влезте или създайте нов профил!

Датчик за движение с вградена GSM комуникация​ Eldes EPIR3

Код на продукта: EPIR3
Наличност: разпродаден
350.40лв. с ДДС
Без ДДС: 292.00лв.

Телефон за поръчки

0888 817 933

- ИЛИ -

0887 488 800

ГАРАНТИРАНО ВИСОКО КАЧЕСТВО

БЪРЗА ДОСТАВКА ЗА БЪЛГАРИЯ

ВЪМОЖНОСТ ЗА ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА

КОНСУЛТАЦИЯ С НАШ СЪТРУДНИК

Датчик за движение с вградена GSM комуникация​ Eldes

Датчик за движение с вградена GSM комуникация Eldes EPIR3. Много лесен за използване. Има изход за сирена и поддържа протокола Contact ID. Той може да се свързва с други Eldes безжични датчици. Лесно програмиране чрез SMS или USB. Той също така включва микрофон, а в случай на кражба с взлом можете да чуете какво се е случило на мястото. Той има батерия за работа при 230V. 

 

Устройство, което има всичко

Eldes EPIR3 изглежда като обикновен PIR датчик, но той има система за откриване на движение и имунитет, но също така има интегриран безжичен модул, микрофон, температурен сензор и резервна батерия. Това прави Eldes EPIR3 гъвкава система за сигурност, оптимизирана за защита на малки имоти. Идеален за апартаменти, ваканционни къщи, гаражи, малки магазини.

 

Изберете как искате да го контролирате по всяко време на деня

Датчикът може да бъде конфигуриран чрез USB или Интернет, използвайки конфигурационния инструмент Eldes или SMS. След това може да се контролира по много начини: чрез услугата Cloud Eldes, приложение за смартфони, SMS, дистанционно управление или клавиатура. Конфигурационният софтуер от Eldes е много бърз и много интуитивен. Той предлага и повечето опции за конфигуриране на датчикът, като управление на алармени съобщения и други.

 

Разширяема система за сигурност

Датчикът поддържа до 16 безжични устройства на  Eldes като датчици за дим, сирени, PIR датчици, магнитни датчици, датчици за наводнения, клавиатура, телеком, безжичен сигнален рипитър и други.

 

Лични сигнали или поддръжка на станции за мониторинг

Eldes EPIR 3 може да изпраща съобщения до максимум 10 оторизирани потребители. Те ще бъдат незабавно уведомени за събитие като нарушение на собствеността, отказ на електрозахранване или потенциална опасност. Датчикът също поддържа протокола ContactID, така че можете да го свържете със всяка станция за наблюдение.

 

Детектор за движение с вградена GSM комуникация Eldes EPIR3 
GSM / GPRS комуникация Да
Зони 2 безжични зони 32 жични зони
Карта Да
Протокол Contact ID
Микрофон Да
Батерии Включени в комплекта
Конфигуриране Чрез SMS / Специален конифигурационен инструмент чрез компютър / ИНТЕРНЕТ
Деактивиране Обаждайки се на SIM картата в датчикът