Алармена система Eldes на топ цена — Евроматика

Алармена система Eldes

Няма добавени продукти в тази категория.

Ние от Евроматика сме лидер на пазара на охранителна техника и системи за охрана в нашата страна, и като такъв, имаме привилегията да ви предложим широк набор от решения за защита на вашия дом, офис и търговски обект. В продуктовия ни каталог ще откриете и хибридната алармена система ELDES, представена като различни по вид и функции технически компоненти.

Какво включва настоящия раздел?

Марката Eldes се е превърнала в нарицателно за съвършена, съвременна охранителна техника. Нейните разработки позволяват лесно интегриране на мрежовите облачни услуги в системите за охрана с алармено известяване. Компанията проектира и произвежда алармени системи, предлагащи до 6 канала за комуникация, центрове за мониторинг и Cloud сървър за управление и наблюдение.

Благодарение на технологичните разработки на компанията, днес всеки обект – частен дом, вила, склад, офис или търговско помещение могат да бъдат ефективно защитени от посегателства. Наблюдението и контролът над защитената зона се осъществява през мобилно устройство (телефон или таблет) чрез SMS и телефонно обаждане.

Продуктите, участващи в тази секция на продуктовия ни каталог включват:

Контролни панели с GSM/GPRS комуникатор

Сред продуктите ни ще откриете разширителни модули, какъвто е ESIM264. Това е много прост и лесен за използване алармен панел за проникване с GSM / GPRS комуникатор и опционален PSTN модул. Той наблюдава до 28 кабелни зони, предава сигнали до приемателния център и информира потребителя.

ESIM264 също така следи жичните сензори на трети страни: врати, прозорци, движение и изготвя доклад за нарушаване на сигурността, за да алармира приемателните центрове, използвайки предпочитаните от тях протоколи - чрез SMS или гласово повикване.

Разширителният модул позволява да се контролира температурата в дома и различните електрически устройства посредством мобилен телефон или дистанционно управление. Той може да предупреждава за неизправности в електрическата, водната система (изисква се специален фърмуер), пожар и други опасности.

Датчици и клавиатури

Алармена система ELDES би била нефункционална без съответните сензори, улавящи и сигнализиращи за тревожни събития. В продуктовата ни гама ще откриете прецизни безжични датчици за движение, подаващи своевременен сигнал към охранителната система за нарушаване на охранявания периметър. Тяхното интегриране в системата е лесно и бързо, без нужда от допълнителни настройки.

Важен компонент от защитата на дома са и сензорите за метан/газ и дим. Сред тях е EWF1CO - безжичен електрохимичен детектор на въглероден окис (СО), комбиниран с фотоелектричен детектор за дим, предназначен да открива тлеещ огън.

Когато концентрацията на дим / CO надвишава предварително зададен праг, системата ще предизвика аларма, което ще доведе до активиране на сирена и изпращане на SMS текстово съобщение и телефонно обаждане (по подразбиране) към посочения телефонен номер на потребителя.

Високо качество на достъпни цени

Общото между продуктите, намерили място в раздела, е високото им качество и ефективност. Същевременно при нас те са на максимално достъпна цена, така че да могат да се използват не само от нашите бизнес клиенти, но и от редовите потребители в цялата страна.

Безжичните системи ELDES са представени в компанията на иновативни технически разработки на марките: Elmes, Euromatica и Pyronix. 4-жичните детектори на Евроматика, както и датчиците за движение на Pyronix заслужават да бъдат представени редом до комуникационните модули, контролери и цифрови приемници Елдес, защото също покриват високите съвременни стандарти за качество.