Добре дошли! Влезте или създайте нов профил!

Регулируем температурен датчик 10-30 градуса Euromatica

Код на продукта: TERM Q3
Наличност: разпродаден
67.20лв. с ДДС
Без ДДС: 56.00лв.

Телефон за поръчки

0888 817 933

- ИЛИ -

0887 488 800

ГАРАНТИРАНО ВИСОКО КАЧЕСТВО

БЪРЗА ДОСТАВКА ЗА БЪЛГАРИЯ

ВЪМОЖНОСТ ЗА ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА

КОНСУЛТАЦИЯ С НАШ СЪТРУДНИК

Регулируем температурен датчик 10-30 градуса Euromatica

Регулируем датчик в температурния диапазон от 10 до 30 градуса по Целзий. Подходящ е за отопление или климатизация.

Датчикът ще командва котела или климатика, към който е свързан, така че температурата на околната среда да се поддържа постоянна на желаната стойност.  Датчикът е с висока точност, осигуряващ комфорт, и икономия.

Регулируем температурен датчик 10-30 градуса Euromatica

Термочувствителен елемент

NTC 10 kΩ ± 1% при 25 ° C

Превключване на чувствителността

± 0,2 ° С или ± 0,3 ° C.
Диапазон на температурата 10-40 ° С от 0.5 до 0.5 ° С

Диапазон на температурата

5 до 40 ° С от 0.1 до 0.1 ° С
Точност на показване на температурата ± 0.1 ° С
Допустима температура. съхранение - 10 ° C ... + 60 ° C

Захранващо напрежение

2 x 1,5 V алкална батерия LR6 (AA)

Напрежението, което може да бъде свързано

24 VAC или Vcc ... 230 Vac

Захранване

8 A или 2 A индуктивно

Размери (mm)

110 х 75 х 45 

Фирма Евроматика ви предлага програмируем температурен датчик, проектиран да управлява множество системи за отопление и климатизация, като позволява регулиране на температурата в диапазон от 10 до 30 градуса Целзий. С елегантен дизайн, удобен за работа контролен панел и множество опционални настройки, този термостат е идеалното решение за жилища, офиси, търговски обекти и др.

Широк диапазон от функции

Дигиталният стаен термостат се свързва към отоплителен уред или система за климатизация, за да поеме ролята на устройство за управление на температурата в едно или няколко помещения. Освен за настройка на температурните стойности, датчикът служи и за поддържането им в желания диапазон.

Цифровият температурен датчик за котел и климатик е разработен за лесна интеграция в съответната отоплителна/климатична система. Захранва се от 2 алкални батерии 1.5V тип LR6 (AA), с което се осигурява работа, независима от електроизточник и възможност за позициониране на всяко удобно за потребителя място.

Програмируемият термостат разполага с голям дигитален дисплей с подсветка за лесно отчитане и контрол при всякакви светлинни условия. С негова помощ може да се изготви индивидуална температурна програма за всеки ден от седмицата, като за лесното програмиране, при настройка на повтарящите се програми от помощ е функцията COPY.

Устройството дава 4 възможни опции за временно изменение на програмата, сред които:

  • Промяна на температурата до следващата промяна;
  • Парти програма – температурни промени в рамките на 1 до 9 часа;
  • Ваканция, празници и др. – промените са в диапазон 1 до 9 дни;
  • Елиминиране на програмата – промяна на температурата до следващата ръчна настройка.

На дневна база, изборът на потребителя варира между 6 различни времена на включване, като при всяко от тях може да се настройва различен градус на охлаждане /затопляне. Стайните термостати от гамата са проектирани за лесно и надеждно управление на по-голямата част от котлите, предлагани на пазара.

Системата за бърза интеграция позволява лесно подключване и поемане на контрола върху всеки газов и електрически котел. Климатичните инсталации се подключват посредством двужилен кабел, независимо дали управляващото им напрежение е 24 или 230 V. Устройството се програмира според персоналните нужди по начин, който позволява икономия на разходите за охлаждане и отопление.

Цифровият датчик за температура на въздуха има вградена функция за защита на циркулационната помпа. Тя се активира в случай, че не е необходимо котелът да се включва в продължение на повече от 24 часа по предварително зададената му програма.

Датчикът може да се постави във всяка стая на жилището, с условието да бъде поставен така, че да попада в обхвата на естественото движение на въздуха, но без да е изложен на течение, пряка слънчева светлина или в близост до уреди излъчващи топлина.