Добре дошли! Влезте или създайте нов профил!

Паник бутон с ключ Euromatica

Код на продукта: BT-27
Наличност: разпродаден
3.60лв. с ДДС
Без ДДС: 3.00лв.

Телефон за поръчки

0888 817 933

- ИЛИ -

0887 488 800

ГАРАНТИРАНО ВИСОКО КАЧЕСТВО

БЪРЗА ДОСТАВКА ЗА БЪЛГАРИЯ

ВЪМОЖНОСТ ЗА ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА

КОНСУЛТАЦИЯ С НАШ СЪТРУДНИК

Паник бутон без задържане Euromatica

Пластмасов паник бутон с ключ. След натискане на бутона за задействане алармата, връщането му става само чрез ключа.

Функция

Нормално отворен / нормално затворен

Употреба

В алармени системи

Размери

54 х 54 х 32 mm

Други функции

Бял цвят, без задържане

Euromatica ви предлага пластмасов паник бутон с ключ, предназначен за активиране на алармен сигнал. Неговото интегриране в определени алармени системи е задължително. Бутонът е механично средство за известяване в случай на извънредни ситуации, необходим в много финансови институции и сгради с обществено значение. Предлагаме качествен продукт на разумна цена.

Характеристики и предназначение на продукта

Продуктът, представен на тази страница на нашия онлайн магазин представлява паник бутон, интегриран в пластмасова кутия. Задействането му става без задържане с работни функции нормално затворен и нормално отворен контакт по избор. Връщането към нормален режим става единствено посредством ключа, обвързан с бутона.

Аларменото устройство е вградено в устойчива пластмасова кутия в бял цвят. Размерът на корпуса е 54 х 54 х 32 mm. Компактните размери дават възможност за дискретно монтиране на елемента на подходящото за използване място. Укрепването става посредством винтове, а свързването към алармената система чрез съответното окабеляване.

Паник бутоните се използват най-често в банковата система и обществения сектор, където охраната се осъществява от специализирана фирма или органите на реда. Характерно за тях е, че генерират тих звук, който остава недоловим за намиращите се в обекта. Активираната аларма обаче известява своевременно мониторинг центъра на съответната охранителна станция.

Докато повечето алармени бутони изискват продължително натискане (задържане за повече от две секунди), то бутонът, който ви предлагаме тук задейства сигнал за алармено събитие непосредствено след неговото натискане. Тази опция позволява алармата да бъде активирана дискретно, без знанието на потенциалните нападатели, като по този начин не се създава риск за здравето и живота на служителя, активирал бутона.

Каква е ролята на алармените бутони в охранителните системи?

Аларменият бутон представлява нормална контактна двойка, работеща при отваряне / затваряне в съответствие с алгоритъма на контура. Контролният панел, който принадлежи към алармата за сигурност, се състои от определен брой контури. Когато се задейства аларма, специалният контролен панел изпълнява програмираното действие.

Това не е просто включване на сирена, т.е. звуково известяване, но и изпращане на съобщение директно до централната конзола за наблюдение. Някои бутони са снабдени с фиксираща функция. Това показва, че бутонът е напълно натиснат. Той е заключен в долната позиция и командата за известяване може да бъде отменена само с ключ.

Стационарният паник бутон се монтира в зона, в която пребивават служители на организацията. Поради това, в случай на опасност, персоналът може да се обади за помощ в рамките на няколко секунди. Когато се инсталира стационарно устройство, трябва да се удостовери, че всички линии са внимателно скрити, а разположението на бутона осигурява неговото незабележимо натискане.