Специални сензори и датчици

Изглед: Списъчен Табличен
Покажи:
Ред:
 • Производител: DSC
  Безжичен сензор за наводняване DSC Bезжичен сензор за наводяване. Съвместим със следните контролни панели: Alexor, PowerSeries 9047, PC1616, PC1832, PC1864, PC4020. Автономност на батериите: между 4 и 7 години.   ..
  151.20лв. с ДДС
 • Производител: DSC
  Димооптичен и температурен детектор DSC Димооптичен и температурен детектор DSC, с 12V захранване и 4-проводно свързване. Може да се монтира на всяка алармена система. Отделно захранване и отделен участък.   Общи характеристик..
  72.00лв. с ДДС
 • Производител: MotorLine
  Интелигентен термостат с интернет контрол на температурата HoneyWell  Приложение за Andoid  | Приложение за iOS Пакетът съдържа: интелигентен T87 термостат, BDR режим на свързване и режим GATEWAY интернет. Това е умен..
  453.60лв. с ДДС
 • Производител: Euromatica
  Паник бутон без задържане Euromatica Паник бутон без задържане. Използва се в алармени системи за активиране на алармата.   Техническо описание: Функция Нормално отворен / нормално затворен ..
  3.00лв. с ДДС
 • Производител: Euromatica
  Паник бутон без задържане Euromatica Пластмасов паник бутон с ключ. След натискане на бутона за задействане алармата, връщането му става само чрез ключа. Функция Нормално отворен / нормално затворен ..
  3.60лв. с ДДС
 • Производител: Euromatica
  Регулируем температурен датчик 10-30 градуса Euromatica Регулируем датчик в температурния диапазон от 10 до 30 градуса по Целзий. Подходящ е за отопление или климатизация. Датчикът ще командва котела или климатика, към който е свързан, так..
  67.20лв. с ДДС
 • Производител: Oem
  Сензор за влажност 0-65% Oem   Сензор за влажност 0-65% Oem   Тип сензор За влажност Конфигурация  SPDT ..
  193.20лв. с ДДС
 • Производител: Oem
  Сензор за влажност 40-90% Oem   Сензор за влажност 40-90% Oem   Тип сензор За влажност Конфигурация  SPDT ..
  217.20лв. с ДДС
 • Производител: DSC
  Сензор за наводняване DSC Сензор за наводняване с четири помощни сензора. Водата се открива от някой от сензорите, които определят алармения статус на сензорът. Това алармено състояние се предава в централизираната алармена система. ..
  79.20лв. с ДДС
 • Производител: MotorLine
  Сензор за слънце и дъжд с вграден анемометър MotorLine Сензор за слънце и дъжд с вграден анемометър. Когато сте далеч от вашата тента, този сензор може да я защити от вятър / слънце или дъжд: като прибере автоматично вашата тента / навес, кат..
  338.40лв. с ДДС

Евроматика ви дава свободен достъп до широка гама охранителни системи и такива за контрол на достъпа. Нуждата да предложим максимален брой решения за тяхното оптимално използване и управление, ни задължава да предложим също пълния набор от стандартни и специални сензори. В този раздел можете да избирате между висококачествени продукти на марките: DSC, Euromatica, Oem и Motorline.

С какво са специални продуктите от тази категория?

Сензорът е познат в нашата страна и с руското си наименование – датчик. Неговото приложение в различни автоматизирани системи е огромно. Всъщност, без него би било невъзможно да се създаде един напълно автоматизиран процес. Датчикът има задачата да регистрира промените в предварително зададени параметри, при което да подаде сигнал към централната контролна система.

Най-простото обяснение на функцията на сензора е неговият биологичен еквивалент - човешките рецептори. Чрез тях улавяме звуци, миризми, температурни промени, физическо съприкосновение. Без тях бихме били напълно безпомощни и неспособни да идентифицираме една среда като опасна. Същата роля имат и детекторите в охранителните, алармените и автоматичните системи.

С терминът сензор се обозначават голяма група устройство, чиято основна функция е да преобразуват параметрите на конкретната среда (физични или химични) в годен за техническо използване електрически сигнал. В зависимост от начина, по който бива преобразувана входящата величина, сензорите биват активни и пасивни.

В системите за сигурност и автоматичните задвижвания днес се използват компактни устройства с приятен дизайн и висока чувствителност. Част от тях могат да работят самостоятелно, докато други са неизменна част от алармената, охранителната и всяка друга автоматизирана система. Сензорът присъства и в автоматичното задвижване на вратите и порталите, използвани в големите търговски обекти, административни сгради и други места с обществен достъп.

Сензорите, представени в настоящия раздел са различни по своята същност и принцип на работа. Те са разработени да изпълняват специфични операции, което ги прави специални. Такива са димооптичните и температурните датчици, а също и сензорите за наводняване и тези за влажност, дъжд и вятър. Техните параметри на детекция се движат в широк диапазон, в зависимост от предназначението и използваната технология.

Какво ви предлагаме?

В този сектор сме подбрали датчици и детектори с широк спектър на приложение. Разполагаме с такива, които ще увеличат функционалността на алармената ви система, както и с последно поколение технически разработки, предназначени за интелигентно управление на системите за отопление и климатизация в частни домове и големи жилищни, търговски и промишлени сгради.

Можем да предложим както безжични устройства за детекция, така и нуждаещи се от кабелно свързване. Характерно за всеки продукт от раздела, е лесното свързване и интегриране към централата, а също и максимално опростените операции и настройки. С това цели да се създаде удобство на потребителя и възможност самостоятелно да управлява системата, без да ползва услугите на оторизирана фирма.

Колекцията ни от специални сензори включва и оптимален избор от паник бутони, регулируеми температурни датчици и такива за слънце и дъжд с вграден анемометър, съвместими с автоматиката за тенти Motorline. При нужда от съдействие и информация относно техническите параметри и свойства на продуктите, не се колебайте да се свържете с нашите експерти.

Евроматика ви предлага безброй възможности да постигнете нужната ви сигурност и удобство, както и рентабилност на финансовите си инвестиции. Работим с утвърдени производители, с което ви гарантираме високо качество на достъпна цена.