Добре дошли! Влезте или създайте нов профил!

Външна алармена сирена със светикавица + батерия Euromatica KITBS1-AC

Код на продукта: KITBS1-AC
Наличност: разпродаден
84.00лв. с ДДС
Без ДДС: 70.00лв.

Телефон за поръчки

0888 817 933

- ИЛИ -

0887 488 800

ГАРАНТИРАНО ВИСОКО КАЧЕСТВО

БЪРЗА ДОСТАВКА ЗА БЪЛГАРИЯ

ВЪМОЖНОСТ ЗА ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА

КОНСУЛТАЦИЯ С НАШ СЪТРУДНИК

Външна алармена сирена със светикавица + батерия Euromatica

Външна алармена сирена със светкавица. Съвместима със всяка алармена система. С метална защита отвътре.

Euromatica BS

Акустично налягане (сила на звука)

120 dB

Корпус
Пластмасов
Предупреждеине
Оптика, акустика
Размери
122 х 72 х 35 mm
Друго

Може да бъде оборудвана с 4.5 AH или 7 AH батерия

Батерия 12V-7AH. Използва се за алармени системи или сирени.

Батерия 12V-7AH

 
Напрежение

12 V

Ампераж
7 AH
Друго
Без поддръжка

Външна сирена за аларма с Flash светлинна сигнализация KITBS1-AC се доставя заедно с батерия Euromatica, с което се гарантира непрекъсната работа в аварийни ситуации при прекъсване на електрическото захранване. Сирената е с вградена метална защита и облечена в пластмасов корпус. Съвместима с всяка алармена система, за изпълнение на визуално и звуково предупреждение.

Приложение и принцип на работа

Подаването на сигнал, с който да се привлече вниманието на околните традиционно се свързва със специфичен звук. Сирената е знак за предупреждение за опасност (например пожар) и когато бъде активирана, присъстващите са наясно, че трябва да напуснат незабавно съответната зона – помещение, работна площадка, открити площи и т.н.

Списъкът със задачи на тази сирена за аларма се допълва от светлинно предупреждение. Такова устройство изпълнява няколко съществени функции, сред които:

  • Психологическа - при опит за неоторизирано влизане в обект, звукът потапя нарушителя в състояние на паника;
  • Информативна - в случай на пожар задачата на сигнала на сирената се свежда до предупреждение за опасност;
  • Алармена - служи за привличане на вниманието на околните.

Принципът на работа на устройството е еквивалентен на работата на високоговорител. След подаване на ток мембраната вибрира поради магнитните колебания и създава звукови вибрации. Характеристиките на мембраната и генератора влияят пряко върху честотата на звука и нивото на звуковото налягане.

Сигнализационните устройства, чиято функция е само светлинна не винаги сработват, тъй като лицата, намиращи се на по-голямо разстояние не могат да видят подавания сигнал. Привличащият вниманието ефект се засилва от действието на устройство, оборудвано със светлинни и звукови индикатори, какъвто е моделът външна алармена система, който ви предлагаме.

Приложението на външната сирена в различни алармени системи е широко. Тя може да бъде използвана при опити за неправомерно проникване в защитена зона, както и да бъде свързана с контролни табла за охрана и пожаробезопасност. Моделът е подходящ за вътрешна и външна инсталация – в затворени помещения и на открито. По желание може да бъде оборудвана с 4.5 AH или 7 AH батерия.