Добре дошли! Влезте или създайте нов профил!

Външна алармена сирена Paradox PS128

Код на продукта: PS 128LED
Наличност: разпродаден
По запитване

Телефон за поръчки

0888 817 933

- ИЛИ -

0887 488 800

ГАРАНТИРАНО ВИСОКО КАЧЕСТВО

БЪРЗА ДОСТАВКА ЗА БЪЛГАРИЯ

ВЪМОЖНОСТ ЗА ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА

КОНСУЛТАЦИЯ С НАШ СЪТРУДНИК

Външна алармена сирена Paradox

Външна двойна алармена сирена (корпус от поликарбонат + метал), защитена от рязане; Работи с батерия 4Ah / 12V или 7Ah / 12V, със 7 избираеми алармени тонове от, 2 входа, разделени с команда (например могат да бъдат зададени два различни звука за аларми на отделни дялове).

Технически спецификации
Сила на звука 128 dB
Защита Корпус от поликарбонат и метал
Предупреждение Оптика, акустика
Аларма 7 избираеми алармени тонове
Входове  2 отделни записа за командата
Универсална команда Положителна или отрицателна
Захранване Батерия 4 Ah / 12V или 7 Ah / 12V
Другo Тест за динамична батерия, който може да се избира за 6 часа или 24 часа
Екстра флаш команда
Сервизна команда (подтискане на сирената в експлоатация)

PS128 е стробоскопична външна алармена сирена на марката Paradox. Получавате комбинирано звуково и визуално известяване за опасност със сила на звука 128dB и мигаща светлина, като е налична и допълнителна „флаш” команда. С модерен дизайн и изключителна здравина на корпуса, сирената е подходяща за всички обществени, индустриални и търговски обекти.

Характеристики и свойства на продукта

Устройството предлага избор между 7 алармени тона, избираеми от джъмперите. Налични са 2 отделни входа за управление (напр. Настройка на 2 различни звука за аларми на отделни дялове), както и сервизно управление (блокиране на сирената в режим на обслужване) и допълнително управление на флаш светлината.

Също така е налице, динамичен тест на батерията, избираем на 6 или 24 часа, както и универсален контрол (положителен или отрицателен). В случай на дефектен високоговорител, изгаряне на светкавицата или разредена батерия, се активира изход, който може да бъде свързан към зоната на контролния панел на алармата, за да предава на диспечер аварийния статус на сирената. Двойният корпус, изработен от поликарбонат и метал, предпазва от рязане на кабели и откъсване от стената. Използва батерия 4 Ah / 12 V или 7Ah / 12 V.

Сигнализирането за привличане на вниманието на околните традиционно се свързва със специфичен звук. Когато го чуят, хората започват да напускат сградата (например в случай на пожар). Списъкът с функции на сирените за сигнализация се допълва от светлинно предупреждение. Такова устройство изпълнява:

  • психологическа функция - при опит за неоторизирано влизане в обект, звукът хвърля нарушителя в състояние на паника;
  • информационна функция - в случай на пожар задачата на сигнала на алармата се свежда до предупреждение за опасност;
  • алармена функция - за привличане на вниманието на хората, намиращи се в обекта.

Принципът на работа на устройството е еквивалентен на работата на високоговорител. След подаване на ток, мембраната започва да вибрира, поради магнитни вибрации и да създава звукови вибрации. Характеристиките на мембраната и генератора влияят пряко върху честотата на звука и нивото на звуковото налягане.

Моделите сирени, генериращи само лек тип предупреждение, не са особено ефективни, тъй като хората на по-далечно разстояние не могат да доловят подавания сигнал. Ефектът за привличане на вниманието се засилва от действието на устройството, оборудвано със светлинни и звукови индикатори.