Охрана на стоки

Изглед: Списъчен Табличен
Покажи:
Ред:
 • Производител: Wellpoint
  Детачер за тагове против кражба Wellpoint​ С прости думи устройството разделя таг-ът на две части за да може да се използва предмета, защитен от тага. Приложения: магазин за дрехи, магазин за обувки, магазин за подаръци, книжарница, библиотек..
  210.00лв. с ДДС
 • Производител: Wellpoint
  Детачер за тагове против кражба Wellpoint​ С прости думи устройството разделя таг-ът на две части за да може да се използва предмета, защитен от тага. Приложения: магазин за дрехи, магазин за обувки, магазин за подаръци, книжарница, библиотек..
  120.00лв. с ДДС
 • Производител: Wellpoint
  Кабел за маркери против кражба 17 cm Wellpoint Стоманен кабел за маркери против кражба с диаметър 17 сантиметра. ..
  1.20лв. с ДДС
 • Производител: Wellpoint
  Ролка етикети против кражба 1000 броя Wellpoint Етикети против кражба на различни стоки. Размер: 40х40 милиметра. Гъвкавите етикети против кражба са самозалепващи се етикети, които се залепят към продукта, който искате да защитите. ..
  198.00лв. с ДДС
 • Производител: Wellpoint
  Ролка етикети против кражба 2000 броя Wellpoint Етикети против кражба на различни стоки. Размер: 40х40 милиметра. Гъвкавите етикети против кражба са самозалепващи се етикети, които се залепят към продукта, който искате да защитите. ..
  181.20лв. с ДДС
 • Производител: Wellpoint
  Система за откриване на кражби Wellpoint  Wellpoint 1000-B-PLUS STRONG SQUARE система за откриване на кражби. Система за откриване на маркери и тагове, базирани на технологията Fregventa Radio. Състои се от TX предавател и RX п..
  3 672.00лв. с ДДС
 • Производител: Wellpoint
  Таг против кражба на бутилки 48x42 mm Wellpoint Използва се за обезопасяване на бутилки/чаши. Цената е за един брой.   - Категория: Охрана на стоки - Работна честота: RF 8.2MHz  - Цветове: черен, сив, бял  - Размери: 48x4..
  4.20лв. с ДДС
 • Производител: Wellpoint
  Таг против кражба на дрехи 48x42 mm Wellpoint Използва се предимно за обезопасяване на дрехи. Използва се в магазини за дрехи, магазини за обувки, магазини за подаръци, супермаркети, магазини на самообслужване. Цената е за един брой.  ..
  1.20лв. с ДДС
 • Производител: Wellpoint
  Таг против кражба на дрехи 50 mm Wellpoint Използва се предимно за обезопасяване на дрехи. Използва се в магазини за дрехи, магазини за обувки, магазини за подаръци, супермаркети, магазини на самообслужване. Цената е за един брой.   ..
  1.20лв. с ДДС
 • Производител: Euromatica
  Таг против кражба на дрехи 53х13х20 mm Euromatica Таг против кражба във вид на "химикал". Използва се предимно за обезопасяване на дрехи. Използва се в магазини за дрехи, магазини за обувки, магазини за подаръци, супермаркети, магаз..
  1.56лв. с ДДС
 • Производител: Wellpoint
  Таг против кражба на дрехи 58x55x27 mm Wellpoint Таг против кражба. Използва се предимно за обезопасяване на дрехи. Използва се в магазини за дрехи, магазини за обувки, магазини за подаръци, супермаркети, магазини на самообслужване. Цената е ..
  2.40лв. с ДДС
 • Производител: Wellpoint
  Таг против кражба на дрехи 63 mm Wellpoint Използва се предимно за обезопасяване на дрехи. Използва се в магазини за дрехи, магазини за обувки, магазини за подаръци, супермаркети, магазини на самообслужване. Цената е за един брой.   ..
  2.40лв. с ДДС
 • Производител: Wellpoint
  Таг против кражба на дрехи 70x58 mm Wellpoint Използва се предимно за обезопасяване на дрехи. Използва се в магазини за дрехи, магазини за обувки, магазини за подаръци, супермаркети, магазини на самообслужване. Цената е за един брой.  ..
  1.80лв. с ДДС
 • Производител: Wellpoint
  Таг против кражба на кутии Wellpoint Използва се за защита на кутии. В комплекта е включена батерия за работата на устройството. ..
  39.60лв. с ДДС

На собствениците на търговски обекти, ние от Евроматика предлагаме оптимален набор от технически средства за охрана на стоки. По този начин те ще могат да намалят загубите, ограничавайки възможността за кражби от страна на клиентите. Кражбите на търговски артикули са проблем не само в страната ни, но в световен мащаб, което принуждава търговците да вземат нужните превантивни мерки.

Какви средства за защита от посегателства ви предлагаме?

Разработките за охрана на стоките, предлагани във физическите магазини при нас се движат в един доста широк спектър. В този раздел присъстват последните разработки на водещите компании Euromatica и Wellpoint. Сериозно застъпени са детачерите за тагове, подходящи за защита на стоката във всички магазини на самообслужване – за дрехи, подаръци, книги и др.

Детачерите са компактни устройства, чиято основна функция е да разделят таг-овете против кражба на две части, след като продуктът бъде заплатен на касата в магазина. Използват сменяем или постоянен магнит 12.000 GS. За своята работа устройствата не се нуждаят от захранване, а употребата им е максимално опростена и улеснена.

Направени са от устойчив материал, с цел да се гарантира дългосрочната им употреба. Детачерите Wellpoint се характеризират с дълъг експлоатационен живот и със съвместимост с GOLF и AntiTheft таговете против кражба. При използване на защитни етикети за предотвратяване на кражби на стоки, детачерът е задължително устройство за тяхното освобождаване, така че да могат да се използват от купувача.

Съвсем логично, в каталога ни ще откриете и нужните ви таг-защити, предназначени за различните видове търговски артикули. Ще ви предложим необходимия ви таг, в случай че предлагате дрехи, скъпи луксозни напитки и книги/канцеларски консумативи. Най-много решения за охрана ще откриете сред таг-овете за дрехи, тъй като това е по-уязвима на посегателства стока, а често и по-скъпа.

Помислили сме и за магазините за книги и канцеларски пособия, библиотеките и местата за продажба на сувенири. Те могат да защитят финансовата си инвестиция, чрез гъвкави самозалепващи се етикети, имитиращи стандартния баркод, интегриран за касово отчитане на стоките.

Баркод етикетите използват електронен кръг, който бива идентифициран и деактивиран от системата срещу кражби при продажба на продукта. В случай, че етикетът не е деактивиран, тоест, стоката не е преминала през касата, където да бъде заплатена и следователно освободена, при преминаване в обсега на детектора против кражба на изгодната точка, се активира алармен сигнал.

Ще ви предложим и всички необходими компоненти, нужни за работата на системата против неправомерно отнемане на предлагания в магазина ви стоков асортимент. От раздела можете да се снабдите и с ефективна дву-колонна система тип детектор, която да открива и сигнализира при опит за изнасяне на присвоена стока.

При нас ще намиерите пълната гама сигнално охранителни системи, от които имате нужда.