Охрана на стоки против кражба — Евроматика

Охрана на стоки

Няма добавени продукти в тази категория.

На собствениците на търговски обекти, ние от Евроматика предлагаме оптимален набор от технически средства за охрана на стоки. По този начин те ще могат да намалят загубите, ограничавайки възможността за кражби от страна на клиентите. Кражбите на търговски артикули са проблем не само в страната ни, но в световен мащаб, което принуждава търговците да вземат нужните превантивни мерки.

Какви средства за защита от посегателства ви предлагаме?

Разработките за охрана на стоките, предлагани във физическите магазини при нас се движат в един доста широк спектър. В този раздел присъстват последните разработки на водещите компании Euromatica и Wellpoint. Сериозно застъпени са детачерите за тагове, подходящи за защита на стоката във всички магазини на самообслужване – за дрехи, подаръци, книги и др.

Детачерите са компактни устройства, чиято основна функция е да разделят таг-овете против кражба на две части, след като продуктът бъде заплатен на касата в магазина. Използват сменяем или постоянен магнит 12.000 GS. За своята работа устройствата не се нуждаят от захранване, а употребата им е максимално опростена и улеснена.

Направени са от устойчив материал, с цел да се гарантира дългосрочната им употреба. Детачерите Wellpoint се характеризират с дълъг експлоатационен живот и със съвместимост с GOLF и AntiTheft таговете против кражба. При използване на защитни етикети за предотвратяване на кражби на стоки, детачерът е задължително устройство за тяхното освобождаване, така че да могат да се използват от купувача.

Съвсем логично, в каталога ни ще откриете и нужните ви таг-защити, предназначени за различните видове търговски артикули. Ще ви предложим необходимия ви таг, в случай че предлагате дрехи, скъпи луксозни напитки и книги/канцеларски консумативи. Най-много решения за охрана ще откриете сред таг-овете за дрехи, тъй като това е по-уязвима на посегателства стока, а често и по-скъпа.

Помислили сме и за магазините за книги и канцеларски пособия, библиотеките и местата за продажба на сувенири. Те могат да защитят финансовата си инвестиция, чрез гъвкави самозалепващи се етикети, имитиращи стандартния баркод, интегриран за касово отчитане на стоките.

Баркод етикетите използват електронен кръг, който бива идентифициран и деактивиран от системата срещу кражби при продажба на продукта. В случай, че етикетът не е деактивиран, тоест, стоката не е преминала през касата, където да бъде заплатена и следователно освободена, при преминаване в обсега на детектора против кражба на изгодната точка, се активира алармен сигнал.

Ще ви предложим и всички необходими компоненти, нужни за работата на системата против неправомерно отнемане на предлагания в магазина ви стоков асортимент. От раздела можете да се снабдите и с ефективна дву-колонна система тип детектор, която да открива и сигнализира при опит за изнасяне на присвоена стока.

При нас ще намиерите пълната гама сигнално охранителни системи, от които имате нужда.