Системи за контрол на работно време — Евроматика

Контрол на работно време

Покажи:
Подредба:

Системите за контрол на достъпа се използват все по-успешно в административни и офис сгради, както и в производствени предприятия. Едно от многобройните им предимства е възможността с интегрираната система да се контролира и престоят на служителите на работното им място. В този раздел, Евроматика ви предлага най-новите системи за контрол на работно време на марките: Anviz, Yli и ZkSoftware.

Какви видове продукти съдържа категорията

В раздела са представени различни по вид и принцип на работа технологични разработки, свързани с контрола на работното време. Имате възможност да изберете мобилна биометрична система ZkSoftware, оборудвана със сензор за пръстови отпечатъци, четец на карти и клавиатура. По този начин регистрацията на персонална може да става по три начина – с биометрични данни, служебни карти или с въвеждане на персонален код.

Каталогът ни включва също стационарна станция, оборудвана с биометричен сензор и 1.3 мегапикселова камера. Станцията има капацитет да отчита до 30 000 потребителя и до 8000 пръстови отпечатъка. Системата може да запазва до 200 000 събития и предлага различни начини на управление – посредством софтуер, Ethernet или USB порт (по желание може да работи и чрез Wifi и GPRS), а също и работа в независим режим чрез USB флаш памет.

Високотехнологичните системи за контрол на работно време се използват за проследяване и наблюдение на служителите на работното им място, като се отчитат часовете на започване и спиране на работа. Една такава система позволява на работодателя да планира прецизно работните процеси и заплащането на персонала, на база посещаемост, закъснения, почивки и отсъствия.

Системите, предлагани от нас могат да се обвържат с приложенията за контрол на достъпа, както и да се използват в обекти с временно предназначение (преносима станция) като: строителни обекти, добивна промишленост, големи ферми и др.

За максимално ефективно управление на служителите можем да предоставим и комплект софтуерни аксесоари, включващ управленчески софтуер, картови програмист, карти за служителите и карта за четене на събитията от паметта на устройството.