Системи за контрол на работно време — Евроматика

Контрол на работно време

Няма добавени продукти в тази категория.

Системите за контрол на достъпа се използват все по-успешно в административни и офис сгради, както и в производствени предприятия. Едно от многобройните им предимства е възможността с интегрираната система да се контролира и престоят на служителите на работното им място. В този раздел, Евроматика ви предлага най-новите системи за контрол на работно време на марките: Anviz, Yli и ZkSoftware.

Какви видове продукти съдържа категорията

В раздела са представени различни по вид и принцип на работа технологични разработки, свързани с контрола на работното време. Имате възможност да изберете мобилна биометрична система ZkSoftware, оборудвана със сензор за пръстови отпечатъци, четец на карти и клавиатура. По този начин регистрацията на персонална може да става по три начина – с биометрични данни, служебни карти или с въвеждане на персонален код.

Каталогът ни включва също стационарна станция, оборудвана с биометричен сензор и 1.3 мегапикселова камера. Станцията има капацитет да отчита до 30 000 потребителя и до 8000 пръстови отпечатъка. Системата може да запазва до 200 000 събития и предлага различни начини на управление – посредством софтуер, Ethernet или USB порт (по желание може да работи и чрез Wifi и GPRS), а също и работа в независим режим чрез USB флаш памет.

Високотехнологичните системи за контрол на работно време се използват за проследяване и наблюдение на служителите на работното им място, като се отчитат часовете на започване и спиране на работа. Една такава система позволява на работодателя да планира прецизно работните процеси и заплащането на персонала, на база посещаемост, закъснения, почивки и отсъствия.

Системите, предлагани от нас могат да се обвържат с приложенията за контрол на достъпа, както и да се използват в обекти с временно предназначение (преносима станция) като: строителни обекти, добивна промишленост, големи ферми и др.

За максимално ефективно управление на служителите можем да предоставим и комплект софтуерни аксесоари, включващ управленчески софтуер, картови програмист, карти за служителите и карта за четене на събитията от паметта на устройството.

✅ Как системата за контрол на работното време може да подобри управлението на едно предприятие❓

Системите за контрол на работното време са проектирани да бъдат прости и интуитивни. Но не се заблуждавайте, тези решения могат да бъдат мощни инструменти за постигане на оперативна ефективност и автоматизиране на ключови процеси за управление на работната сила. Такива разработки позволяват да се изгради механизъм за справедливо заплащане и помагат да се намалят разходите и да се осигури видимост на управлението в реално време.

✅ Възможен ли е достъп до системата за контрол на работно време през таблет и мобилен телефон❓

Да, това е напълно възможно. Предлаганите от нас системи за контрол на работно време са най-новите разработки на компаниите Anviz, Yli и ZkSoftware. Те са приспособени да бъдат достъпни през iPhone, Android, Blackberry и Microsoft Mobile устройства, чрез съответното мобилно приложение.

✅ Каква е процедурата, ако фирмата ми вече използва система за контрол на достъпа❓

Нашите експерти могат да ви посетят на място и определят кой е най-удачният начин към технологията за контрол на достъп да се имплементира и система за контрол на работното време. С добавянето на нова функция се избягва използването на два вида носители на информация. По този начин се пестят време и средства за администриране.