Добре дошли! Влезте или създайте нов профил!

Четец за карти Yli ACM110

Код на продукта: ACM110
Наличност: няма
38.40лв. с ДДС
Без ДДС: 32.00лв.

Телефон за поръчки

0888 817 933

- ИЛИ -

0887 488 800

ГАРАНТИРАНО ВИСОКО КАЧЕСТВО

БЪРЗА ДОСТАВКА ЗА БЪЛГАРИЯ

ВЪМОЖНОСТ ЗА ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА

КОНСУЛТАЦИЯ С НАШ СЪТРУДНИК

125KHz RFID четец за карти/чипове

Този четец работи с всяка 125KHz RFID карта. Той е предназначен за използване в интегрирана система за контрол на достъпа.

Характеристики:

  • Захранване: 12VDC
  • Свързване: Wiegand 26
  • Разстояние за четене на картата: между 3-10 см
  • Време за четене на карта: <300ms
  • Други характеристики: LED и вграден звуков сигнал, водоустойчивост
  • Размери: 116 х 75 х 17,3 mm

Четец за чипове Yli ACM110 е базиран на радиочестотна технология и може да работи с всяка 125KHz RFID карта или друг електронен идентификатор. Задължителен компонент на системите за контрол на достъпа, четецът осигурява свободно преминаване на лицата с оторизиран достъп в производствени предприятия, сгради, асансьори или отделни сектори на сградите. Устройството осигурява безконтактно четене от разстояние 3 -10 см.

Приложение и принцип на работа

Модулът – четящо устройство осигурява контрол на достъпа посредством посредством безконтактни карти и чипове. Моделът поддържа 125kHz EM-41xx и HID Proximity карти. Четецът позволява на системата да достигне до информацията, записана на съответния идентификатор – карта или чип. Картите, които са предварително записани в системата за контрол на достъп осигуряват на своите притежатели правото на преминаване през охраняваната зона.

Принципът на работа на различните видове безконтактни четци е сходен. Данните, получени от четеца, могат да се показват на екрана на устройството (преносими и мобилни четци), или на екрана на оператора (например четец на паспортни идентификатори в държавни институции), както и да бъдат прехвърлени в системата за обработка на информацията.

Четец за карти Yli ACM 110 може да се интегрира в системи за проследяване работното време на персонала, при които задачата му ще е да изпраща информация за времето и точката на влизане/напускане на персонала от територията на съответното предприятие. В натоварените обекти с голям поток от преминаващи, от значение е скоростта на отчитане на картите и чиповете.

Въпросният четец на карти чете всеки идентификатор със скорост от 300ms/милисекунди. Контролерът има светлинен (LED)и звуков сигнал, който се задейства при всяка оторизация. Звукът и светлинното известяване са различни при отказ и при предоставяне на право за достъп. Четецът се нуждае от захранване 12V DC. Внедрен е във влагоустойчив корпус и може да се използва както в затворени помещения, така и на открито.

Нашият онлайн магазин има пълната готовност да ви предостави също необходимия брой и вид електронни идентификатори (карти и чипове), съвместими с четеца.

Вижте също:четец за магнитни карти