Добре дошли! Влезте или създайте нов профил!

Bluetooth и MIFARE контролер на достъпа Yli S5

Код на продукта: S5
Наличност: няма
200.40лв. с ДДС
Без ДДС: 167.00лв.

Телефон за поръчки

0888 817 933

- ИЛИ -

0887 488 800

ГАРАНТИРАНО ВИСОКО КАЧЕСТВО

БЪРЗА ДОСТАВКА ЗА БЪЛГАРИЯ

ВЪМОЖНОСТ ЗА ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА

КОНСУЛТАЦИЯ С НАШ СЪТРУДНИК

Bluetooth и MIFARE контролер на достъпа Yli S5

 

Kонтролер на достъпа, работещ с Bluetooth и MIFARE карта

• Метален, антивандален корпус 
• Водоустойчив, IP66 защитен индекс
• Капацитет от 1000 потребители 
• Съвместим с всички мобилни телефони с Bluetooth (версия 4.0 или по-нова) 
• Импулсно и превключващо реле 
• 2 режима за отваряне: от приложението чрез Bluetooth и MIFARE карти 13.56 MHz 
• Приложението DoorMaster може да се инсталира на операционни системи Android 4.3 и iOS 7.0 или по-нови 
• С DoorMaster, наличен в GooglePlay и iOS AppStore, можете да програмирате устройството си, да отворите вратата и да изпратите E-Key на други потребители.

 

Лесно програмиране от приложението

Програмирането на контролера S5 се извършва чрез приложението DoorMaster, достъпно в Google Play и iOS App Store. Това ви позволява да отворите вратата, когато сте близо до контролера (на до 8 метра) и предаването на електронни ключове, наречени E-Key, на други потребители чрез приложението. Разширените опции "Near Open" и "Shake Open" отварят вратата автоматично или разклащат интелигентното устройство, когато сте близо до него.

 

Предаване на E-Key на други потребители

Функцията E-Key позволява на администратора на устройство дистанционно да предоставя права за достъп на други потребители, които са инсталирали приложението DoorMaster и са създали безплатен акаунт. Срокът на валидност на електронните ключове може да бъде ограничен до няколко минути до дни / години или може да бъде с постоянна валидност. Достъпът може да бъде отменен по всяко време от администратора. Този контролер може да се използва успешно в приложения за контрол на достъпа в хотелски апартаменти под наем, което позволява на собственика да изпрати E-Key на наемателя, валиден за времетраенето на престоя, без да се налага да ги посрещне и да предаде физически ключ. Клиентът ще може да отвори вратата, когато пожелае, като използва приложението, инсталирано на мобилния телефон по време на периода на валидност на E-Key (електронния ключ).

 

Приложението DoorMaster

Приложението DoorMaster позволява вратата да бъде отворена (ръчно или автоматично), конфигуриране на контролера, записване на карти за достъп, генериране/премахване на E-Key и изпращане на потребителите, проверка на регистъра на посещенията. DoorMaster може да се инсталира на операционни системи Android (4.3 или по-нова) и iOS (7.0 или по-нова).

S5 е самостоятелен контролер на достъпа, функциониращ в ударо и вандалоустойчив метален корпус. Това ви позволява да го монтирате и използвате както на закрито, така и в открити пространства. Кутията на устройството е с индекс IP 66, което показва пълна водоустойчивост и прахонепропускливост. Подходящ за употреба в производствени предприятия и други места с висока степен на замърсеност.

Характеристики и предимства

Контролерът на достъп предлага изключително удобна и интелигента оперативна функционалност. Една от уникалните му характеристики е, че може да се управлява от мобилен телефон чрез Bluetooth или 13.56MHz Mifare карта / 125KHz EM карта. Двете възможности за отваряне на входна врата разширяват значително обхвата му на приложение. Перфектно решение за жилищни сгради и институции.

Устройството принадлежи към група технически приспособления, класифицирани като „standalone access control” (самостоятелна система за контрол на достъп). Макар да са много по-рентабилни при инсталиране в бизнес обекти, standalone-устройствата не са подходящи за всяко приложение.

Що се отнася до обезопасяването на съоръжения, на пазара се предлагат много методи и технологии, достъпни за крайните потребители. Решения като механични брави, различни видове четци на карти и биометрични терминали са изключително полезни. Самостоятелните или „офлайн“ устройствата се появиха като жизнеспособна опция за много организации, които се нуждаят от осигуряване на защита и контрол в своето съоръжение.

Самостоятелните контролери на достъпа, като този, който ви предлагаме, се различават от стандартните „онлайн“ четци. Офлайн четците не са свързани обратно към контролния панел на системата, нито са свързани или контролирани по мрежа. Вместо това, те са програмирани локално и вътрешно и могат да записват и съхраняват данните от историята на управление на вратите.

Тези данни могат да бъдат извлечени по-късно чрез ръчно свързване към четеца с помощта на специално „gateway” устройство. Следователно програмирането и наблюдението на тези контролери в реално време е невъзможно.

Въпреки че липсата на програмиране и мониторинг в реално време може да затрудни използването на този тип контролер за определени организации, има приложения, които отговарят на специфичните нужди на потребителите. Самостоятелните четци често предлагат рентабилно, архитектурно чувствително и жизнеспособно решение за контрол на достъпа.