Добре дошли! Влезте или създайте нов профил!

Биометричен и RFID четец Anviz W2

Код на продукта: W2
Наличност: няма
356.40лв. с ДДС
Без ДДС: 297.00лв.

Телефон за поръчки

0888 817 933

- ИЛИ -

0887 488 800

ГАРАНТИРАНО ВИСОКО КАЧЕСТВО

БЪРЗА ДОСТАВКА ЗА БЪЛГАРИЯ

ВЪМОЖНОСТ ЗА ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА

КОНСУЛТАЦИЯ С НАШ СЪТРУДНИК

Anviz W2 е биометричен и RFID четец със цветен екран и капацитивни бутони. Това е един елегантен и компактен терминал за достъп. Той е един от най-новите уреди за терминален достъп до функциите на генерирането на цифрови отпечатъци и базираното на времето поколение. С 2.8-инчовия си цветен LCD дисплей, пълна клавиатура и сензорен капацитивен сензорен оптичен сензор за пръстови отпечатъци ще осигури удобство при контрола на достъп. Той е с традиционната TCP / IP и RS485 комуникация, Wiegand in / out, за да осигури по-голяма гъвкавост и множество комуникационни възможности за различни среди. Също така мощният интерфейс за релеен изход за контрол на достъпа, контактът на вратата и множество I / O портове могат да бъдат разширени с системи за контрол на достъпа от трети страни.

 

Най-важните характеристики:

• Динамичен URL адрес: Можете да осъществите достъп до тази централа директно в интернет въз основа на URL адрес на DDNS

• Уеб сървър: лесно  управление

• Тъчскрийн клавиатура: Когато докоснете клавиатурата, W2 автоматично ще я активира. Когато поставите пръста си върху сензора за пръстови отпечатъци, сензорът ще се активира автоматично и ще се събуди устройството от режима на готовност.

• Система за управление на Cloud: Не е необходима помощ при инсталиране, актуализиране или актуализиране на програмата. Няма нужда от скъпи компютри, които да купуватте или поддържате. Данните за достъп можете да наблюдавате в реално време от всеки компютър и мобилно устройства с интернет.

• Часовата зона и групата с 32 потребителски контроли за достъп и 16 групи улесняват управлението на достъпа.