Добре дошли! Влезте или създайте нов профил!

Биометричен четец за врата Sebury F007EM

Код на продукта: F007EM
Наличност: няма
250.80лв. с ДДС
Без ДДС: 209.00лв.

Телефон за поръчки

0888 817 933

- ИЛИ -

0887 488 800

ГАРАНТИРАНО ВИСОКО КАЧЕСТВО

БЪРЗА ДОСТАВКА ЗА БЪЛГАРИЯ

ВЪМОЖНОСТ ЗА ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА

КОНСУЛТАЦИЯ С НАШ СЪТРУДНИК

Контролера позволява достъп до врата, оборудвана с електромагнитна пластина, болт или електромагнит. Може да се монтира и навън, анти-вандалски и водоустойчив корпус. Програмиране на карти и пръстови отпечатъци много лесно с дистанционно управление. Интерфейс на Wiegrand за свързване на допълнителен четец или за четене на системи за контрол на достъпа.

Технически данни

Електрическа схема

Метален корпус за повишена безопасност 

Изработен съгласно стандартите за опазване на околната среда от цинкова сплав с алуминий. Тази структура прави системата трайна и силна, когато някой иска да я удари. Тя може да бъде инсталирана на много места, независимо дали е на закрито или на открито..

Съхранявайте пръстовите отпечатъци на сигурно

Системата за идентификация предлага предимството на уникалните пръстови отпечатъци. Системата автоматично идентифицира валидните пръстови отпечатъци.

Интелигентнен

Когато не се използва, системата влиза в режим на готовност. Това ще спре основните й функции, а тя ще се активира, когато някой се доближи до нея, благодарение на сензора си за присъствие. Това ще удължи живота на машината.

Работа с дистанционно управление

Тази система за контрол на достъпа може да се програмира много лесно от дистанционното управление. По този начин можете лесно да програмирате картите и пръстовите отпечатъци с дистанционното управление.